10 de bijwerkingen van ricinusolie moet zich bewust zijn van

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 11, 2015 Admin Schoonheid 0 248


U zou hebben om de omvang van ricinusolie lezen in duizend artikelen. En er is geen twijfel dat de voordelen van ricinusolie zijn uitputtend groot. De olie heeft therapeutische eigenschappen en kan extern worden toegepast op het lichaam en als intern.

Echter, zo breed als zijn prestaties kan zijn, ricinusolie komt met zijn aandeel in de bijwerkingen. Schokkend, is het niet? Dus ze willen weten wat zijn de bijwerkingen van deze olie anders af? Leun achterover en geef het een te lezen!


Misselijkheid/braken:

Eén van de bijwerkingen van het nemen van ricinusolie is het optreden van spijsverteringsstoornissen zoals misselijk of aanvallen van braken. De dunne darm breekt ricinusolie in ricinolzuur dat de olie geeft zijn helende eigenschappen, maar is ook erg zuur dat fungeert als een irriterend en veroorzaakt gastrointestinale neveneffecten.

Diarree:

Een andere spijsvertering aandoening die kan optreden na de inname van ricinusolie is diarree. Terwijl ricinusolie wordt genomen om verstopping te keren of te behandelen dysenterie, soms de negatieve effecten veroorzaken diarree bij sommige mensen.

Huiduitslag:

Afgezien van gastro-intestinale stoornissen, kan ricinusolie ook bijwerkingen hebben op de huid. Allergische reacties kunnen optreden op de toepassing van castor olie op je huid. Als huiduitslag weergegeven of als er roodheid van de huid, een dokter raadplegen.

Jeuk:

Ricinusolie met mate veilig te gebruiken. Echter, als je begint te beginnen jeuken na het aanbrengen van castor olie op de huid voelt, zou een van de bijwerkingen van de olie die impliceert dat u allergisch zou kunnen zijn.

Spierkrampen:

Spierkrampen zijn geïdentificeerd als een van de bijwerkingen die kunnen ontstaan ​​met ricinusolie om je lichaam te masseren. Buikpijn/krampen te zijn het resultaat van een negatieve reactie op de olie castor.

Zwelling:

Een andere mogelijke vorm en een zeer ernstige allergische reactie op ricinusolie is de zwelling van het gezicht, lippen, tong of keel. In dergelijke gevallen is onmiddellijke medische interventie een absolute aanrader.

Duizeligheid:

Sommige mensen hebben de neiging om flauw of duizelig na het eten van te veel van ricinusolie. Ongebruikelijke zwakte is gedefinieerd als een van allergische reacties ten gevolge van het gebruik van ricinusolie.

Verlies van voedingsstoffen:

De inname langdurige ricinusolie gedurende een week kan verlies van voedingsstoffen zoals kalium induceren en kan zelfs leiden tot het verlies van fluïdum. De olie kan de vertering van een aantal belangrijke voedingsstoffen te voorkomen, en kan leiden tot uitdroging.

Onregelmatige hartslag:

Als de hartslag optreedt bij een snelheid onnatuurlijke of onregelmatige, kan een reactie op te nemen castor olie. Een ongewoon snelle hartslag vereist medische hulp zo snel mogelijk.

Kortademigheid:

Een van de meest ernstige bijwerkingen van het nemen van ricinusolie is wanneer u ernstige ademhalingsproblemen hebben. Kortademigheid kan gevaarlijk zijn voor de persoon, vooral indien vergezeld van pijn op de borst. Je hebt zeker medische hulp als u moeite met ademhalen geconfronteerd.

Om zich te beschermen tegen allergische reacties die kunnen optreden bij het gebruik van ricinusolie, wordt het best geadviseerd om een ​​allergietest doen. Voer een patch-test door het nemen van een kleine hoeveelheid olie en de toepassing ervan op je onderarm en wacht ongeveer 24 uur. Elk type van de reactie van de huid, of het nu van jeuk, huiduitslag, zwelling of roodheid is een duidelijke aanwijzing dat u allergisch bent voor olie zijn. Echter, als er geen reactie, zelfs na 24 uur, is het veilig om de olie te gebruiken.

Kent u andere bijwerkingen van wonderolie? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha