10 DATING Rode vlaggen TE VERMIJDEN10 DATING Rode vlaggen TE VERMIJDEN

Als je alleen voor een tijdje 'tijd, zou je bereid zijn om terug te keren naar de vergaderingen met het oog op succes op lange termijn. Misschien heb je genoeg tijd voor u nu gehad, en beseffen dat, net als dat, is het tijd om Mr Right te vinden.

Dating kan leuk en spannend zijn, en kan worden gevuld met de belofte dat hij degene is. Maar het kan ook vol met veel rode vlaggen die je iets verkeerd hier moet vertellen. Helaas, velen van ons missen deze rode vlaggen, en je uiteindelijk verspillen onze tijd voordat we onze harten gebroken.


Dus, om je te helpen als je jezelf op de dating scene, nemen we een kijkje op 10 dating rode vlaggen te vermijden.

1. De lijst-Makers

Als je hebt besloten dat online dating is voor u, de lijst-makers zijn de jongens die een enorme lijst van alle dingen die onaantrekkelijk in een datum zijn te maken. U weet, niet willen leugenaars, het verspillen van tijd, bedriegers, meisjes groter dan zichzelf, en ga zo maar door.

Wat ze eigenlijk zeggen is dat ze niet willen dat iemand. Ik ben nog niet klaar, en altijd met hen zal alleen eindigen in teleurstelling toen ze bang en verwijderen willekeurig hun profiel.

2. onzekerheid en angst

Een andere dating rode vlaggen te veel onzekerheid en angst te voorkomen. Oké, zelftwijfel kan een van die menselijke onvolkomenheden die warm naar ons toe, maar als een datum is om te twijfelen aan alles over zichzelf, kan uitputtend zijn. Bovendien kan overkomen nodig.

Bijvoorbeeld, als u een bericht inspreken en zei: "Ik verlaat dit omdat zes of vermijden van mijn gesprekken of gewoon bezig," is een manier om te proberen om je schuldig gebrek zijn gesprekken voelen. Hij zou ook kunnen zeggen dat: "Het lijkt erop dat ik meer in je dan je bent in mij."

Dit is een andere rode vlag, dat verwijst naar de aard van de noodzaak je kon echt niet zonder. Vermijd en ga vooruit.

3. Te Betrokkenheid

Naast een duidelijke rode vlaggen dating is te veel betrokkenheid. Even uitgelegd. Een man die wil een stem in hebben alles je doet moet voorzichtig te zijn. In eerste instantie zou het lijken alsof een echt leuke vent die alles zou doen voor iedereen.

Na een maand, wordt het al snel duidelijk dat hij is een man die heel vervelend zal zijn

letterlijk

iets voor je doen. Hij wordt arrogant en dominant, en wordt boos als je iets doet zonder hem eerst te raadplegen. In plaats van te genieten van zijn 'de natuur verzorgen ", raden wij u aan de rode vlag te schieten recht naar beneden en weer terug naar Netflix.

4. Selfish Guys

Als je weet dat een man, is het normaal om vragen aan elkaar te stuiteren. Een datum zal uitstekend zijn als die geïnteresseerd zijn in je zoals je bent in hen. Een egoïstische man, hoewel, je niet vragen. Hij wil alles doen wat nodig is, en hij zal genieten van de antwoorden geven.

Dit is een indicator van zelfobsessie en moet worden vermeden. De datum zou wel leuk zijn, maar op de lange termijn, zal uw relatie alles over hem: zijn behoeften en zijn doelstellingen. Met inbegrip van wat je draagt ​​- hij zal alles beslissen. Wat op het eerste lijkt misschien een beetje egoïsme zou kunnen resulteren in een control freak op alle gebieden.

En we willen dat niet, toch?

5. Een Bad First Date

Een andere dating rode vlaggen om een ​​slechte eerste date te vermijden. Net zoals de meeste dingen in het leven, de eerste indruk telt op je eerste date. Als je draaien en hij is afgeleid - of dronken - moet u de toon voor de latere data in te stellen.

Kortom, de man is een beetje 'een Deadbeat die kon niet echt schelen over u. Als een man zich niet kan oplossen voor een eerste date, kan wat zich uit te lossen voor? Wat heeft hij je vertellen het soort chaotische leven zorgeloos leven?

6. Hij daten met iemand die altijd heeft End

Dit is een van die dateren rode vlaggen dat je niet alleen moet vermijden, maar zeer snel behandeld. Sommige jongens zijn volgelingen van polygamie, maar zeker de meesten van ons niet. Het kan ook zijn dat je date een man die, zo lijkt het, is al het zien van iemand, en vraagt ​​zich af of dit een probleem zal zijn voor jou.

Nou, je schrikken zo zeker van dat zal geen probleem zijn! Ober! Controleer, alstublieft!

Zeker, de man zou kunnen bieden om te breken met het andere meisje "als u me wilt", maar het feit dat hij twee of drie meisjes tegelijk is een dikke rode vlag uit. Wie je denkt dat hij is? Een koning met acht vrouwen? U wilt houden, niet een beschadigde relatie waar de jongen zal "zijn er zo snel als ik klaar ben met Maria!"

7. Hij Loves You Already

N'aww, kijk naar dat! Hij viel zo in liefde met u, na slechts twee dagen, die is het gooien van stenen naar je slaapkamer raam in het midden van de nacht! Het is een andere dating rode vlaggen! Wees je bewust van.

Laten we eens een kijkje op die zin. Hij werd verliefd op u na slechts

twee dagen

. De rode vlag moet beginnen te stijgen over nu. Ten tweede is het gooien van stenen naar uw

slaapkamer

window. Hmm, dit is waar je slaapt, toch? Ten derde is

het midden van de nacht.

Dat betekent maar een ding - wil in je broek te krijgen. Iedere jongen die verliefd 'gek' verliefd op je vrijwel direct is gewoon proberen om ervoor te zorgen dat je in je broek. Vermijden. Zoals. L '. Pest. Met deze, is er slechts een rode vlag - zijn er ongeveer 20 van 'em.

8. Afhankelijkheid Link

Als u hebben toegegeven in online dating en je het gevoel dat het tijd is om deze man te ontmoeten, is het misschien een beetje 'gefrustreerd dat hij nog steeds de nerveuze eerste datum uit te stellen.

Mijn auto heeft afgebroken. Zuigt.

Ah, hij kan het niet. Mijn moeder me verrast door te vliegen van Denver.

Ik werd getroffen door de bliksem.

Als een man is blijkbaar graag alleen vasthouden aan e-mail, wordt gesuggereerd dat hij niet kan voldoen aan met u, want hij is al getrouwd of heeft een ander geheim. Sorry, maar dat is de manier waarop dit soort zaken meestal gaan.

9. Luiheid

We zijn allemaal geneigd om een ​​beetje 'lui van tijd tot tijd, maar als de datum is het soort lummel die zich letterlijk niet lijken om iets maar te spelen op zijn video game in zijn broek te doen, moet je serieus afvragen of deze kerel alle soorten van lange-termijn plannen. Dit is een ander duidelijk van uit rode vlaggen te vermijden.

Erger nog, hij de telefoon beantwoordt nooit voor de middag, weet je dat je een probleem hebt. Als u op zoek bent naar een levenspartner die levensdoelen, zou het best worden geadviseerd om mensen met lazyitus voorkomen.

10. Slechte beslisser

Als u wilt dat een zelfverzekerde man sterk, je bent niet van plan om een ​​man die niet een beslissing over alles kan maken. Dit is het soort man die aarzelt over welk carrièrepad te nemen, of niet om te verhuizen naar een nieuw appartement, of wanneer te wassen. Hij of vergaderingen, omdat het heeft een sterke tweede om hem te helpen beslissingen te nemen, of hij gaat met u om de tijd te doden, omdat hij niet weet wat hij wil.

Kent u andere dating rode vlaggen die we allemaal moeten vermijden?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha