10 DATING REGELS fabelachtige die u kunnen helpen geluk te creëren10 DATING REGELS fabelachtige die u kunnen helpen geluk te creëren

Er zijn geen harde en snelle regels die kunnen worden gelezen op de bijeenkomsten, die zal zorgen voor een succesvolle dating, maar er zijn enkele basisregels van dating etiquette die u zullen helpen voorkomen dat een ramp. U kunt regels niet echt te schrijven voor dating, immers, wordt verondersteld leuk zijn, dus in plaats daarvan de volgende tien "richtlijnen" om u te helpen het grootste deel van de gelegenheid van de vergaderingen maken

1. Een datum is geen geschiedenisles, om te voorkomen dat het praten over je ex

By the way, praten over je ex is gewoon saai en willen niet de hele nacht door te brengen het horen van zijn ex, toch? Een datum moet leuk zijn, met een hint van toekomstige mogelijkheden, niet een geschiedenisles voor jullie beiden.


2. Laat je onzekerheden en angsten thuis en gaan op een date vertrouwen in jezelf

Je hebt het cliché dat je van jezelf te houden voordat je kunt houden iemand anders en je bent waarschijnlijk verveeld van het horen van gehoord, maar als je constant naar beneden lopen, dan gaat hij beginnen te geloven al die negatieven om waar te zijn. Laat je angsten en onzekerheden thuis, als je op een datum, en zorg ervoor dat het lijkt haar best. Heb vertrouwen in jezelf.

3. Houd het gesprek, maar niet domineren

Geen behoefte om naar een zoete koude als er een pauze in het gesprek, maar de dingen wandel mee te houden in een rustig tempo, als je kunt. Toon interesse en vragen te stellen over hem, zonder hem ondervraagd, en het hele gesprek niet monopoliseren voor jezelf.

4. Geef hem een ​​kans om de Heer te zijn

Veel mensen klagen over moderne vrouwen te 'feministische' en soms ook 'mannelijk' te zijn. Nou, ja, het is waar dat vandaag de dag kunnen vrouwen hun deuren te openen en te betalen voor hun diners, maar de cavalerie is altijd leuk en romantisch, dus dames, zorg ervoor dat u uw man een kans om de Heer te geven; laat hem de deur te openen, trek de stoel, etc; Deze kleine gebaren zullen ze beiden zich speciaal voelen en maak uw afspraak bijzonder romantisch.

5. Wees een vrouw, maar niet te verlegen zijn

Ja, een vrouw moet altijd een dame, maar moet niet verlegen deze dagen, dus als je wilt dat de datum van een kus op de wang of zijn hand te geven, moet je niet wachten voor hem om de eerste stap te zetten. We zijn niet suggereren dat je op hem als een uitslag, hoewel, er is nog steeds een plek voor een beetje 'van deftige decorum hier.

6. Een gesprek met een beetje 'van de lach is veel beter, in een interview met een reeks van 25 vragen elk

Heeft een datum als een gesprek niet behandelen. Handelend als zowel de geïnterviewde en de interviewer is niet van plan om ergens te komen, dus los en hebben plezier '. Dating is een beetje 'van een kunstmatige situatie, maar ongedwongen gesprek en een beetje' van het lachen zal veel meer over elkaar te vertellen, dat een reeks van vijfentwintig vragen elk.

7. Wat over controversiële onderwerpen?

De meningen verschillen over de vraag of onderwerpen zoals religie of politiek in een datum moet worden besproken. Je krijgt dingen als de middelste in een haast, zodat je weet waar je bent, of ze te vermijden als de pest? De beste optie is om je tijd te nemen en te wachten voor deze problemen te komen van nature. Als iemand heeft een zeer sterke uitzicht, zal dat het oppervlak op een bepaald punt en dan kunt u beslissen of ze zijn deal breakers.

8. Neem geen genoegen met de tweede plaats, zijn er tal van vis in de zee!

Als je echt niet als een jongen of er is absoluut geen vonk tussen u, doe dan geen tijd de hoop dat dingen zal verbeteren. Misschien niet altijd liefde op het eerste gezicht, maar, weet je vrij snel als er geen vonk bij allen. Als dit het geval is, ga; er zijn echt de beste vis in de zee voor u.

9. Voel je vrij om jezelf te uiten

Je wilt niet om een ​​argument te beginnen, maar je moet in staat zijn om uw standpunt te uiten, zonder onbeleefd. Een deel van het doel van een datum is, immers, om te zien of ze compatibel zijn, dus moet je in staat om te praten over dingen, zelfs als u het niet eens.

10. Houd terug op het fysieke spul

Of als je niet springen in bed met een man na de eerste, tweede of derde datum is helemaal een persoonlijke beslissing, en een die niet wordt beoordeeld of meer een hekel aan. Een kunstmatige punt instellen in de tijd, wanneer je laten gebeuren toch niet werken, dus laten gebeuren als het goed voelt voor jou. Echter niet, in gedachten houden dat goede mensen niet weg zal gaan, zo niet een tijdje 'wachten en velen zullen des te meer voor het respecteren.

Wat is uw favoriete dating tips en dating regels die werken voor u? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha