10 DAGELIJKS BEAUTY TIPS en hacken MAKE eenvoudiger leven10 DAGELIJKS BEAUTY TIPS en hacken MAKE eenvoudiger leven

Wil het geheim van mooie make-up elke dag dat niet uren neemt om te perfectioneren? Lees dit artikel voor 10 eenvoudige tips die ervoor zorgt dat je make-up zien als het duurde de hele ochtend:

1. zwarte oogschaduw zal uw kleuren levendiger te maken

Als je helder wilt, fantasie oog make-up, maak een laag witte oogschaduw onder, voor het toevoegen van oogschaduw kleur die je wilt, om het meer opvallen. Dit zal ook uw oogschaduw uit te wrijven uit de hele dag te stoppen.


2. Kokosolie doet wonderen voor je haar

Er zijn verschillende manieren om kokosolie te gebruiken in het haar. U kunt laat het in een nacht als een behandeling, breng dan een beetje ', terwijl in de douche of gewoon wrijf wat in je haar wanneer het droog is. Als je dik haar of droog is, is het het beste om de-rommel en hydraterende. Als je problemen hebt het poetsen van de sluizen, zet een aantal 'van kokosolie en dan proberen om onmiddellijke resultaten te zien. Het zal niet alleen uw haar voel me erg zacht, maar het zal ook de glans en glans. Het enige nadeel is dat, als je te veel toe te passen, zou je haar eruit als het nat waren de hele dag - maar het zal nog steeds het gevoel geweldig!

3. Gebruik een lepel om te voorkomen dat mascara op je huid

Als je slordig met mascara, met een lepel achter het oog, terwijl u een aanvraag u stopt elke op je ooglid. Het is de perfecte vorm om dit te doen en zal werken op de bovenste en onderste wimpers.

4. Olie tractie

Kokosolie gaat om de lijst opnieuw te maken, maar deze keer niet voor je haar. Een van de grote schoonheid tips is om kokosolie gebruiken voor uw tanden. Naast de voordelen orale geweldig, is een van de snelste en veiligste manier om tanden witter. Simpel gezegd een eetlepel olijfolie in je mond en spoel het allemaal rond en tussen de tanden voor ongeveer tien minuten voordat uitspugen. U zult resultaten te zien binnen een paar dagen.

5. De toepassing van lijm voor valse wimpers

Valse wimpers kan een van die dingen die onpraktisch moeilijk toe te passen zijn, maar als je de lijm om een ​​haarspeld en gebruik dat van toepassing is op de wimpers, zal het veel gemakkelijker en schoner te gebruiken.

6. Verberg donkere kringen onder de ogen

De beste manier om je ogen te bedekken moe en gezwollen is concealer vorm omgekeerde driehoek van toepassing direct onder je ogen en naadloos in. Dit zal uw gezicht er jong en helder. Dit is een van die schoonheid tips die beroemdheden graag de hele tijd te gebruiken!

7. Veeg de nagels sneller

Sommige glazuren kan uren duren om volledig te drogen. Dat is een van de prachtige beauty tips en trucs die u kunt besparen tijd als je gewoon niet stil zitten voor een lange tijd, genieten van je nagels vers geschilderd in koud water voor een paar minuten. Als je ze trekken, zullen ze droog en helder zijn.

8. Makkelijker toepassen eyeliner

Eyeliner potloden kan een beetje 'moeilijk te soepel toepassen. Probeer die een aansteker onder het uiteinde van een seconde; de warmte zal het veel zachter en makkelijker te gebruiken. Zorg er wel voor dat de eyeliner is niet te warm wanneer je het toepast.

9. glazuur oogschaduw ongebruikte

Als je oogschaduw die net gaat verliezen, omdat ze te donker of vet, kunt u terecht in het glazuur poeder vermalen en mengen in transparante glazuur. Probeer het!

10. Smooth je lippen

Als je lippen zijn een beetje 'droge, schilferige, gelden onze oude favoriet kokosolie en bestrijk ze met een zachte tandenborstel. Het zal ze zachter te maken en kan zelfs mollige ze een beetje '. Voeg je lippenstift over de top voor vlekkeloze, gladde kijken lippen.

Wat is uw favoriete beauty tips en trucs en hacks truc?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha