10 CREATIVE conversatie starters Om uw liefde tekst10 CREATIVE conversatie starters Om uw liefde tekst

Oke, dus je echt wilt tekst uw liefde en begin een gesprek met hem. Een addertje onder het gras: je hebt geen idee wat te zeggen!

U kunt ook spelen het koel en eenvoudig en platte tekst "Hey," maar we weten dat in principe dit is saai en kon niet eens illegaal een reactie.


Je zou kunnen gaan voor iets heel spannend dat uw interesse zal prikken, echter, maar het probleem met dit is dat het zo gemakkelijk is om de volgende uurtje of zo proberen om iets te vinden om te zeggen dat is interessant, maar niet te raar of verliet het veld, en wat de fuck zijn interesse, zonder dat hem denken dat je gek bent verliefd op hem.

Tricky!

Maar maak je geen zorgen, want we hebben 10 starters gesprek creatieve tekst aan uw liefde!

"Ik hoorde dat je wilde de nieuwe film Iron Man te kijken? '

Als je toevallig om te zien dat je liefde was super geïnteresseerd in een film, kan je beginnen met een gesprek in principe te zeggen dat je zou willen gaan zien deze film ook.

Dit is een eenvoudige manier om een ​​afspraak, en negen van de tien keer werken te creëren. Het toont u interesse in hem hebben genomen, en je ziet dat je hebt allebei een gemeenschappelijk belang.

Drie Emojis gebruiken om te beschrijven hoe je je voelt Right Now

Het is een feit dat iedereen houdt met emojis totaal, hoewel veel mensen niet echt toegeven. Emojis zijn fun, fun, en helpen om onze emoties veel gemakkelijker dan de tekst kan laten zien.

Vragen uw liefde om te beschrijven hoe hij zich voelt nu in drie emojis is eigenlijk een heel leuke manier om een ​​gesprek te beginnen. Het geeft je iets leuks te doen, en de kans bestaat dat hij eigenlijk is gaan zitten en hebben een goed na te denken over dit. De resultaten zijn waarschijnlijk heel grappig en schattig ook.

Vraag hen een vraag op willekeurige

Dit is een geweldige tip over hoe je een gesprek met uw liefde te beginnen. Willekeurige vragen kan leuk zijn. Je moet beginnen door deze tekst, "Vragenuur Random" eigenlijk te typen, voor de lancering in uw vraag.

De enige regels zijn dat de kwestie leuk, uniek en interessant moeten zijn. Iets in de trant van: "Als ik kon kiezen dier te zijn, welk dier zou je zijn?"

Of wat dacht je van: "Als je een acteur om te spelen in een film kon kiezen, wie zou je kiezen?"

Tell Him Uw Weekend was waarschijnlijk beter dan zijn

Als u op zoek bent naar zijn interesse steken, dan kunt u een sms sturen als je weet dat je weekend was beter dan zijn. Dit zal onmiddellijk hem geïnteresseerd, en hij zal weer de tekst die meer willen weten.

En 'van essentieel belang dat je weekend was geweldig, hoewel. Als je antwoorden en zeggen: je zag Netflix hele weekend, die gaat naar een vrij grote comedown voor hem en hij kan niet eens later terug tekst. Je eigenlijk hing een enorme kerstcadeautje voor zijn ogen, dus je moet ervoor zorgen dat het weer indrukwekkend ongeopende.

'Je ziet er een beetje' als ... "

Vertel een man die ziet er een beetje 'als een beroemdheid heet is een zekere manier van een compliment, maar-hoosive hem, en laat hem weten dat de opgravingen op hetzelfde moment. Het zal hem een ​​goed gevoel, en hij zal zeker reageren op de verleiding.

Deze tekst is eigenlijk een betere manier om te zeggen, "je heet bent", en kan een gesprek prikkelen. Onthoud echter dat je moet kiezen voor een bom die algemeen wordt erkend als een bom, en

niet

je 47 jaar Frans tutor dat alleen je denkt is ongedwongen en charmant.

Je gaat naar een feestje vanavond, en hij moet Be There

Dus je gaat deze partij vanavond en het gaat worden

dus

saai, en letterlijk de enige reden waarom je gaat is omdat

Hij

gaan, en als het doet je niet van plan om vast te zitten in een nachtmerrie voor enkele uren.

Immers, het is allemaal leuk, en het is vrijwel de enige andere koele persoon die was uitgenodigd.

Dus je moet hem dit vroeg op de dag om hem eraan te herinneren dat je wilt dat hij vanavond te zien vertellen in een tekst.

Zeg hem dat er iets uit je van hem

Dit is een andere goede tip over hoe je een gesprek met uw liefde te beginnen. Zodat je eigenlijk alleen maar te luisteren naar muziek, en alle van een plotselinge, een song die u herinnerde

hij

- Dus ga en hem te vertellen!

Deze tekst kan, natuurlijk, een totale leugen, maar het is een geweldige manier om een ​​gesprek met uw liefde te beginnen. Het kan van alles dat je doet denken aan hem: een film, een lied, een schilderij, een tv-show, zelfs een wandeling in het park.

Gewoon niet altijd zeggen dat je vader herinnerde hem. Hij helemaal niet te graven.

We moeten vaker botsen

Als je per ongeluk tegen het lijf loopt uw ​​liefde buiten het college of op het werk, moet u dit als een kans om naar huis te gaan en hij de tekst zegt dat het was leuk om te lopen in hem - je moet het vaker doen!

Dit is een geweldige manier om een ​​gesprek dat hints als je hem wilt beginnen.

'Je was in mijn droom! "

En 'normaal voor ons om onze vrienden en familieleden te dromen, maar meestal niet de tekst onze vrienden wanneer we hebben gedroomd over hen.

"Hé, Barry! Je was in mijn droom vannacht! We hadden een sneeuwballengevecht!"

Barry is een vriend van een vriend die werkt in Human Resources, heeft angst en niet schelen wie gisteravond in je droom was.

Kijk, we hebben echt alleen tekst ons gekookt om hen te vertellen dat ze in onze droom waren. Hoewel het niet in je droom, zeg hem toch. En 'fun en suggereert dat het iets romantisch in je onderbewustzijn deed.

Uw werk maakt me gek ... Hij kan afleiden

Of u nu uw huiswerk of kantoor werk te doen, moet je af te leiden - en hij is de enige interessant genoeg om het te doen.

Deze super-flirterige tekst zal hem wilde voelen en je hebt een onmiddellijke aandacht. En 'speels, en het kan een gesprek dat zal duren voor uren beginnen.

Hoe maak je een gesprek met je geliefde via tekst beginnen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha