10 creatieve manieren om je verjaardag te vieren10 creatieve manieren om je verjaardag te vieren

De meesten van ons opgroeien in feestmutsen en stoelendans, maar dat is geen reden om te stoppen met het vieren van uw verjaardag. Laat uw verjaardag gewoon een andere dag, check out deze tien grote, creatieve ideeën voor volwassenen om hun verjaardag te vieren.

1. Neem het hele gezin op een picknick

Pak een mand met een bal spelen, heerlijk eten en een fles mousserende wijn voor de volwassenen en een reis naar het land te maken voor uw verjaardag. Neem de kinderen mee en je zult een excuus voor ijs gebak en een aantal leuke spelletjes te hebben.


2. Heeft u een dag alle

Een andere manier om je verjaardag te vieren is om slechts één dag zonder iets te doen. Neem een ​​dag vrij, laat al het werk tot morgen, ontspannen en doen wat je wilt. Je hoeft niet eens nodig om te kleden, gewoon luieren thuis, tv kijken, lezen, niets doen zolang het niet een baan!

3. Neem een ​​camping reis alleen

Terug naar de natuur en weg van alle technologie voor een tijdje 'en alleen te maken een camping trip. Het is een geweldige manier om je batterijen op te laden en te genieten van een beetje 'vrede van rust, of neem de familie, als je wilt om het plezier te delen.

4. Neem vlucht

Hier is nog een van de prachtige manieren om je verjaardag te vieren: reserveer jezelf een dag op een helikopter vliegen ervaring en leren vliegen. Een helikoptervlucht is opwindend op zich, maar meer nog als u de controles mogelijk maken. Je zou zelfs verslaafd raken en vinden van een nieuwe hobby.

5. Ga op een road trip

Niet te reserveren, hoeft u niet van plan bent, ga gewoon! Pak een weekendtas, jumbo in de auto en zien waar de weg leidt. Met of zonder uw partner, kan een reis van mysterie weg leiden tot allerlei plekken waar je nog nooit geweest, dus wie weet wat er in Servië voor u?

6. Wees als een kind

Er zijn zo veel leuke manieren om je verjaardag te vieren en een van hen is te denken dat het enige dat ik zou willen doen voor uw verjaardag als een kind en doe het vandaag. Een bezoek aan een pretpark, een uitstapje maken naar het strand of naar de nieuwste Disney film in de bioscoop te zien. Niet te vergeten de suikerspin en frisdrank; een vrije dag het dieet kan geen kwaad!

7. Ga naar een musical

Maak een reis naar de grote stad en neem een ​​van de laatste spectaculaire musical theater. Er zijn zo veel shows om uit te kiezen en je kunt de ervaring met een geweldige maaltijd en een nacht in een chic hotel combineren. Het is een andere manier om je verjaardag te vieren in stijl.

8. Heeft u een themafeest

Nodig al je vrienden rond het thema, kostuum partij. Het kan worden op basis van een jaar als 1960, 1970, 1980 en iedereen te kleden voor de periode en de enige periode muziek voor de nacht. Thema-avonden zet iedereen in een goed humeur en zal terug te brengen sommige van die prachtige herinneringen.

9. Laat u verwennen voor de dag

Een andere fantastische manier om je verjaardag te vieren is te boeken in een spa voor de dag en verwend te worden de hele dag. U kunt een ontspannende massage, pedicure en manicure professionele krijgen en alles wat uw fantasie neemt! Iedereen verdient een feest voor zijn verjaardag, dus maak uw speciale dag.

10. Ga winkelen!

Opknoping uit met vrienden en geniet van een dagje winkelen en het enige meisje-shopping spree! Voor een keer, zult u kopen omdat je wilt, niet omdat je moet, en geen mannen op sleeptouw, kunt u alle tijd u wilt de designer tassen en schoenen kijken door te brengen.

Wat is uw favoriete manieren om je verjaardag te vieren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha