10 creatieve manieren om een ​​pauze te overwinnen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Jgtc Schoonheid 0 5


10 creatieve manieren om een ​​pauze te overwinnen

Terug in de jaren '90, was er een stereotype de ronde doen dat, wanneer vrouwen proberen om te gaan met de ontberingen van een pauze, ze zat in bed met een bad van ijs, een paar bars van chocolade, een doos tissues en een vreselijke film.

Maar die manier van doen is verouderd, en deze dagen vrouwen zijn het vinden van meer creatieve manieren om over een breuk. Dus, om te helpen herstellen van een gebroken hart en gaan van die kerel die was

dus

Niet de moeite waard, we samen gooiden een aantal creatieve manieren om een ​​pauze te overwinnen. Lees het en de controle over je leven vandaag.


1. Lock Of Unfriend hem op Facebook

Terug in de jaren '90 konden vrouwen niet hun ex op Facebook te blokkeren. Het was een echte schande, is het niet?

Nee, het was niet! Want er was geen Facebook toen. Ze hadden beter! Maar je, je te maken hebt met je ex de publicatie van de foto's laten zien hoe goed het is het omgaan met de break-up. Je krijgt om foto's van een aantal leuke nieuwe meisje die rondlopen met zien, en je krijgt om dat besluit luidt als volgt: "Het leven is groot."

De makkelijkste manier hiervoor is om hem unfriend. Oke, misschien overkomen als een beetje 'gemeen en hatelijk, maar vergeet het, moet je controle hier te nemen.

2. dronken met vrienden - Not Alone

Als u nog niet zonder vrienden, zou een status update die zegt dat hij in een nieuwe relatie genoeg om tip over de rand te zijn, het verzenden van denderen naar de kast om een ​​fles wijn uit te krijgen. En omdat je alleen bent, besluit hij om alleen dronken. En dan komen alle trieste en deprimerende gedachten voordat je het weet, ben je snikken in de kat. In plaats daarvan moet je een paar vrienden te bellen en naar de stad gaan. Hebben een goede tijd, wat leuk!

3. opknappen uw kamer

Nog een tip over hoe te krijgen over een breuk is om opknappen uw kamer. Onze kamers maken ons verdrietig voelen elke keer als we zitten 's nachts alleen te denken over de goede tijden die we gebruikt om te delen met onze vroegere. Om ervoor te zorgen dat uw kamer stopt met het maken van je blauw voelt, kunt u uw kamer te vernieuwen. Verf de muren een nieuwe kleur, koop een nieuwe sprei die niet geur van hem, en bewerken van beelden. Uw slaapkamer moet een plek van genezing, in tegenstelling tot een plaats van trieste herinneringen.

4. Neem Up Boksen

Als u nam de pauze, zodat je maakt je boos, wilt u misschien een soort van opleiding op basis van woede, zoals kickboksen overwegen. Het is een andere geweldige tip over hoe te krijgen over een breuk. Het zal u helpen om de negatieve emoties te elimineren, en je serieus beter voelt. Daarnaast zul je ook steeds fitter en strakker, dus dit zal ook helpen meer positief over de toekomst voelt. Het zou zelfs kunnen beweren dat de bokszak is zijn baas.

5. Controleer Nieuws

Eerder vertelden we u uw ex Unfriend op Facebook, maar het probleem is dat je nog steeds op Facebook. Dit betekent dat u nog steeds op en neer uw newsfeed, lopen in geliefde-up paren die onbewust wrijven zout in de wonden met het nieuws van hun betrokkenheid en eeuwige gelukzaligheid. Misschien wilt u uw Facebook-feed te ruilen voor een feed van het nieuws, zoals CNN. Scrollen op en neer dit nieuwsfeeds, bent u nog steeds veel inname van informatie, maar is niet van plan om u te verstoren op dezelfde manier dat het nieuws is Chiara had net een kind met de liefde van zijn leven zou zijn.

6. Remake uw herinneringen

Volgende nuttige tips over hoe te krijgen over een breuk is om uw herinneringen opnieuw. Als u lijdt aan een pauze, dat maakt je binnen neerslachtig en verdrietig voelen, de herinneringen van de plaatsen die je gebruikt om te bezoeken vaak de ergste soort van dingen die al die pijn baggeren. Dus om ervoor te zorgen dat u stopt met het associëren van een heleboel interessante plaatsen met je ex, en om ervoor te zorgen dat u stopt met te zeggen: "Ik zal nooit meer daar ooit weer te gaan", je moet gaan naar deze plaatsen met je vrienden, maak nieuwe herinneringen en vergeten dat u en uw ex nog een voet in het gebied.

7. Neem een ​​vakantie

Nog een goede tip over hoe te krijgen over een breuk is om een ​​vakantie te nemen, met vrienden of alleen. Wanneer u een vakantie te nemen na een pauze, wordt het onmiddellijk aan herinnerd dat er veel meer aan deze wereld dan jongens. Er is veel meer dan voetbalwedstrijden, de slechte kapsels van je ex en snurken 's nachts. Er is de zee, zand, de sterren en de zon. Wij raden u ergens je nog nooit eerder geweest en, indien mogelijk, de weg kwijt. Het zal je geest uit dingen en te helpen genezen. Je hebt ook een heleboel plezier!

8. Vrijwilliger

Elke keer als we vertrekken met iemand, kan het gemakkelijk om gefrustreerd omdat we gevangen zitten in een routine die wordt verstikt ons. We staan, gaan werken en naar huis gaan om een ​​leeg huis. Je iets nieuws om dat te doen niet een dubbeltje kostte om te geven, wilt u misschien vrijwilliger. Niet alleen het geeft je iets anders te doen, maar het zal ook zorgen dat u een goed gevoel, omdat je zal helpen van mensen in moeilijke situaties.

9. Ontwikkel een oogje op iemand

Volgende goed advies over hoe je een breuk te overwinnen is om een ​​oogje op iemand te ontwikkelen. En niet zomaar een jongen, maar

veel

jongens. Ga naar een nachtclub en feest uw ogen op de hete spul dat is out there. Krijg vlinders als u geserveerd door een leuke barman. Laat je haar knippen door een goede kapper. Gaan en te verkennen alle schoonheden die er zijn en plezier hebben. We zijn niet vertellen om hals over kop verliefd te worden, zodat je begint te voelen slecht als een man niet reageert op oproepen; in plaats daarvan, gewoon genieten van het kijken hete jongens uit de verte. Neem wat 'plezier in de wetenschap dat u zonder het krijgen van uw ex jaloers kunnen kijken.

10. Vent - maar niet te veel

Natuurlijk, je vrienden zijn er voor u. Ze zullen naar je luisteren waarom je ex is het niet waard, en wat er mis ging. Maar ze kunnen alleen maar te veel. Als geventileerde hun

de hele tijd,

Ze ziek van jou. Zij zullen u vragen om te vertrekken. Serieus. Er is slechts in zoverre zij kunnen nemen. Ze niet vertellen wat je ex is aan deze dag, en niet in elk detail over de dingen die hij fout deed gaan. Ook moet je niet dragen van een vriend naar beneden, maar praat met veel vrienden.

Hoe om een ​​breuk te overwinnen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha