10 creatieve en leuke ENGAGEMENT FOTO IDEEËN10 creatieve en leuke ENGAGEMENT FOTO IDEEËN

Verloving is een groot moment in het leven van iemand. Het is de eerste keer dat u zich volledig committeren aan een andere persoon en zeggen dat grote JA, ik wil trouwen en leven de rest van mijn leven met jou. Hoe is zo'n belangrijk moment, moet je grijpen en vast te houden, zodat in de komende jaren, zal u een verslag van de gedenkwaardige dag, zodat u, uw partner en misschien een dag je kinderen, je terug kunt kijken op ervan. Om u te helpen de opdracht foto's die extra speciaal, hier zijn tien leuke en creatieve ideeën betrokkenheid foto voor u om inspiratie op te doen.

1. Voeg een teken voor uw foto's

U kunt een aantal 'plezier toe te voegen in een foto betrokkenheid bij een teken dat je liefde voor elkaar, of het aankondigen van uw verloving met de wereld zegt. Heeft u een foto met de twee van u met een teken dat zegt: "We hebben net verloofd" of "Liefde is alles wat je nodig hebt" te maken voor iedereen duidelijk wat er net gebeurd was op deze dag in de geschiedenis.


2. Vermeld uw hobby

Heeft u een hobby delen, of heeft een van jullie graag iets creatiefs, of uniek te doen. Integratie van iets in uw foto die inzet is, alleen jij, zal het beeld nog meer persoonlijk aan u te maken en, in de komende jaren, die zal dienen als een herinnering aan de dingen die je gebruikt om te genieten van het doen samen.

3. Het geven van een vintage

Een andere creatieve ideeën overeenkomstenfoto is om uw foto's geven een echte betrokkenheid nostalgische uitstraling dragen van vintage kleding en de keuze van een omgeving die mensen van de afgelopen jaren te herinneren. Iets dat zal maken mensen denken van hun eerste liefde en hun tienerjaren, en een tijd toen, misschien, liefde en het leven waren nogal een beetje 'eenvoudiger.

4. Gebruik bloemen

Bloemen kunnen ook een deel van creatieve ideeën betrokkenheid foto's zijn. Engagement foto's genomen buiten in de natuur altijd er goed uitzien en als u nemen de bloemen, voor een beetje 'van kleur, dan is dat des te beter. Een afbeelding van de twee van u zitten een veld van wilde bloemen mooie, of hij gaf haar een boeket van bloemen, zou er goed uitzien.

5. Niet uw huisdieren te verlaten

Uw huisdieren zijn te veel een deel van je leven op dit moment, dan laat ze niet uit uw betrokkenheid foto's. Vooral als je een schattige puppy hond, dat zou de perfecte aanvulling op het beeld van uw inzet te maken.

6. Breng kleur

Het is een gelukkige, vreugdevolle gelegenheid, dus zorg ervoor dat je een veel kleur en plezier in het beeld. Een manier om dit te doen, als je het niet erg vindt de rommel, zou zijn om een ​​oorlog van de verf tussen de twee van u en bestrijkt u in kleur.

7. Hebben een picknick

Picnic is een andere leuke ideeën en creatieve betrokkenheid foto. Een fotoshoot voor een picknick inzet lijkt altijd zo romantisch! Slechts twee van u samen op het veld zitten in een kleurrijke deken, omringd door al uw favoriete lekkernijen en een glas champagne in de hand. Het zal maken de mensen willen dat ze er was geweest om de blijde gebeurtenis getuige.

8. Omring jezelf met architectuur

Naast een grote inzet en creatieve ideeën is om foto's van de architectuur omringen. Als je het geluk hebt in een stad die een beroemde bezienswaardigheid heeft om te leven, zodat de ideale plek voor een foto betrokkenheid kan maken. Met behulp van de architectuur tot een dramatische achtergrond voor de foto zal creativiteit toe te voegen en u eraan herinneren waar je was toen je verloofd creëren. Opstaan ​​heel vroeg in de ochtend, en vóór alle drukte, en in staat om uw foto's nog meer persoonlijke inzet te maken zal zijn.

9. Opnieuw je kindertijd

Als u een speciale plek die je lief als een kind, dan kan dit ook een ideale plek voor een verloving foto te zijn. Ga terug naar je oude school, of een plek waar je gebruikt om te spelen en zorgen voor een verslag van hoe hij opgroeide en daarna verloofd.

10. Blijf thuis

Soms is de beste locatie voor een verloving foto is de thuisbasis. Immers, heb je daar samen woonden, u daar bij elkaar hield en verloofd met elkaar daar. Op een bepaald moment in de tijd, je hoeft er niet meer wonen, maar nu zul je een blijvende herinnering van de plaats waar het allemaal begon te hebben.

Heb je andere ideeën inzet creatieve foto?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha