10 Creatieve cadeaus housewarming PARTS Mensen houden10 Creatieve cadeaus housewarming PARTS Mensen houden

Als uitgenodigd om veel partijen housewarming dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om een ​​geschenk te kiezen. Ga je voor iets praktisch, of je niet gaan voor iets 'meer artistieke? Idealiter zou een house warming geschenk iets dat de gasten zal schat voor een leven en iets dat je wilt gebruiken in hun huis, maar de keuze van een geschenk dat niemand anders heeft gedacht, nu dat is de echte truc. Als u een welkome partij komen en u worstelt voor cadeau-ideeën, hier zijn tien cadeau-ideeën creatieve housewarming party die uw vrienden zullen houden.

1. Een toolbox

Als dit het eerste huis van je vrienden, dan zal het niet lang duren voordat ze ontdekken de geneugten van gammele planken, zekeringen en deuren krakende, dan een gift van een aantal van de essentiële DIY zou de perfecte praktische gift housewarming zijn. Vul met de essentie, zoals schroevendraaiers, tangen en andere benodigdheden die blij om te hebben wanneer ze het nodig zal zijn.


2. Een huis portret

Als u op zoek bent naar een geschenk dat je vriend zal houden, dan hoe over een met de hand geschilderd portret van hun nieuwe huis? Alles wat je nodig hebt is een foto van de woning en dan kun je een kunstenaar te schilderen een beeld van het uit deze. U kunt kunstenaars online financieren die portretten van het huis zal doen, of je zou kunnen proberen om een ​​lokale kunstenaar die het zal doen voor u te vinden.

3. Een geschenk monogram

Elke gift zal meer gepersonaliseerd met een monogram, dus wat u koopt, maakt het nog specialer door de initialen van uw vrienden hebben toegevoegd. De lijst van mogelijkheden is eindeloos monogram voor geschenken; U handdoeken, beddengoed, bekers, bestek en nog veel meer. Het laat zien dat je deed een beetje 'inspanning in het kiezen van uw gift.

4. Takeaway Menu organisator

Als je vriend net verhuisd naar een nieuw gebied, dan hebben ze nog geen tijd gehad om te controleren of alle lokale afhaalrestaurants. Doen hun onderzoek voor hen en doen een verzameling van meeneem menu naburige gewrichten en dan kun je ze in een organisator van de menu's, zodat je vrienden in staat om ze op orde te houden en altijd weten waar ze te vinden zal zijn.

5. essentiële olie cadeau set

Om een ​​geschenk dat veel niet mis kan gaan met een mooie selectie van etherische oliën te gebruiken. Ze kunnen worden gebruikt in huis luchtverfrisser en hebben veel gezondheid en schoonheid maakt gebruik van ook. Als je vriend niet essentiële oliën eerder hebt gebruikt, kun je haar kopen van een boek om te gaan met zijn nieuwe collectie, zodat ze meer over het gebruik ervan kunnen leren.

6. Een brandblusser

Dit is een geschenk dat is volledig praktisch en hopen dat het nooit nodig zal zijn, maar wist u dat u brandblussers kopen voor het huis geschilderd? Een brandblusser is iets dat iedereen in hun huis moeten hebben, maar veel mensen niet te kopen en met een op maat geschilderd is, mag niet worden verborgen.

7. waterdichte luidspreker voor de douche

Een grote gift voor een vriend die houdt van muziek zou een blauwe tand, waterdichte luidspreker die u kunt krijgen in de douche. Ze verbinding maken met telefoons en iPods en zou nooit meer het risico om haar natte mobiele telefoon weer. Sommigen van hen zelfs kunt u bellen en gebeld worden op de telefoon te ontvangen.

8. Een selectie van spellen

Iets voor de koude nachten van regen zou een goed cadeau zijn. Een selectie van bordspellen kan iets dat een vriend houden en neem alleen nu en dan. Kies een paar games die kunnen worden gespeeld door veel mensen en kon het centrum van aantrekking van de welcome party en iets dat je vriend niet zal blijven worden.

9. Huis planten die zal duren

Iedereen houdt van een beetje 'van groen rond het huis, maar als je vriend is niet erg groene vingers of een beetje' vergeetachtig, kamerplanten kon doden in een week of twee. Dat is de reden waarom vetplanten zoals cactussen zijn zo goed housewarming geschenken, omdat ze zo weinig zorg en aandacht nodig hebben. Deze kleine planten kan worden geregeld in een prachtige vazen ​​en deurmatten en ze niet echt leuk te worden bewaterd! Ze zijn de perfecte potplant voor de vergeetachtige tuinman.

10. Een complete set van bestek

Wilt u uw vriend te brengen, dan is een prachtige volledige set van bestek zal iets dat ze zal voor altijd houden. Dit zal het perfecte cadeau zijn als je vriend graag diners. Je zou zelfs bestek dat is gegraveerd met de initialen van uw vrienden en gepresenteerd in een mooie houten kist. Het zal de set bestek dat ze brengt alleen voor speciale gelegenheden.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha