10 Correcties voor HAAR fantastisch en hacks die je leven zal vereenvoudigen10 Correcties voor HAAR fantastisch en hacks die je leven zal vereenvoudigen

Sommige dagen, niet alleen wordt hij wakker met een slechte haardag, maar ze wakker worden zonder enige motivatie om iets aan te doen. Als u denkt dat de enige snelle manier om een ​​ramp te lossen is in een paardenstaart op haar om te zetten, lees dan deze tien oplossingen voor haar en hacks die u helpen uw ochtenden te vereenvoudigen:

1. Dubbelklik op uw paardenstaart

U kunt uw haar voller te maken en meer een verdubbeling van de paardenstaart. Trek de bovenste helft van je haar in een pony eerste en bind het terug en doe hetzelfde voor de onderste helft. De paardenstaart bovenkap de hefarm en maken het kijken voller, langer, enkele paardenstaart.


2. droge shampoo voor het slapen gaan

Als je geen tijd hebt 's nachts voor een shampoo en je moet vroeg in de ochtend op te staan, gelden droge shampoo voor het naar bed en hebben de tijd, tijdens de nacht, om zijn weg te werken in je haar en maken het kijken schoner en frisser in de ochtend volgende.

3. Alternate tussen warme en koude lucht om je haar te stylen

U vindt de fix-stijl sneller te maken als u de droger schakelen tussen koude en hitte, zoals droog haar. Het werkt sneller en langer verblijf, niet alleen met alleen hete lucht.

4. Geef je paardenstaart sommige bounce

Om uw paardenstaart staan ​​en stuiteren als je loopt, plaatst twee pennen met het haar band, te beginnen boven de band en naar beneden in de richting van de nek. Het zal je paardenstaart opvallen en voller.

5. golvend haar snel

Als je geen tijd hebt om je haar te krullen hebben, een snelle manier om te krullen is om steil haar weven in een half dozijn vlechten gescheiden en vervolgens, warmte vlechten met een ijzeren. Wanneer u ongedaan maken van de vlechten, zal je mooi golvend haar te hebben.

6. Breng lak met de hand om kroeshaar te temmen

In plaats van het creëren van een wolk haarlak rond het hoofd en de hoop om kroezen te kalmeren, spuit een beetje 'van de lak op de handen en lopen ze door je haar. Het zal het werk doen zonder dat je haar op zoek te rigide.

7. Gebruik mascara om je wortels te verbergen

Een vleugje mascara in dezelfde kleur als het haar, is een geweldige manier om snel te verbergen grijs verdwaalde draden of wortel hergroei. Slechts een lichte aanraking is niet genoeg, of je haar wordt plakkerig en ongelijk te krijgen.

8. Gebruik haarlak om wasknijpers houden

Als je fijn, zal steil haar en bobby pinnen niet blijven, probeer dan eerst het sproeien van de pinnen met wat haarlak en pennen zullen in het haar blijven.

9. Laat je haren verschijnen dikker met oogschaduw

Deze tip haar lijkt misschien een beetje 'raar, maar het werkt. Een afscheid blik minder uitgesproken te maken en je haar dikker, stof wat oogschaduw in dezelfde kleur als haar haar, lange scheiding schaduw in uw hoofdhuid. Deze tip werkt het beste voor vrouwen met een donkere haarkleur.

10. Get krullen tijdens de nacht

Als u niet wilt dat een föhn of krulspelden gebruiken, vlechten nat haar na het douchen, en laat het 's nachts, wanneer je naar bed gaat. In de ochtend, wanneer u ongedaan maken van de vlechten, alles wat je moet je haar kneed met je handen en neem je krullen.

Wat is uw favoriete haar fixes en hacks? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   0
Mei 5, 2015 | 01:38:46 | later 7 uur

Het is echt een aardig en behulpzaam stukje informatie. Ik ben blij dat je gewoon gedeeld deze nuttige informatie met ons. Houd ons op de hoogte als deze. dankzij delen van deze prachtige haren tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha