10 Cocktails geneesmiddel voor gewichtsverliesHeeft u altijd al uw favoriete cocktail te drinken, alleen teleurgesteld over het feit dat ze veel calorieën bevatten, in te trekken? Of misschien heb je nog nooit gedacht over het hebben van een cocktail van angst voor obesitas? Als dit is wat er gebeurt voor enige tijd, dan is er zeker; want uiteindelijk heb je een wapenstilstand!

Dit bericht is gaan praten over die cocktails die zijn zo laag in calorieën die je niet hoeft te maken over uw gezondheid, terwijl ze te drinken! Willen controleren wat ze zijn? Dan ga je gang en geef het een te lezen!


Pepermunt Cosm of :

Deze cocktail drinken heeft slechts 70 calorieën. Pepermunt kosmos smaakt als een snoepgoed vloeistof, maar heeft een mint smaak. Er is een zweem van zoete smaak ook. Aangezien het aantal calorieën minder dan 100, is er geen noodzaak om schuldig over het slikken van twee glazen van pepermunt kosmos te voelen.

Kahluaccino:

Dit is een klassiek drankje. In deze drank, zorgen de hoeveelheid alcohol wordt toegevoegd is iets lager dan die bevat meestal Kahlua cocktail. Om de hoeveelheid calorieën te sparen, kunt u suiker vervangen door een andere stof zoetstof. De drank bevat 138 calorieën.

Cranberry Punch Zinfandel:

Deze cocktail 90 calorieën is zeer verfrissend. Bevat seizoensgebonden bessen en rode wijn zinfandel om de drank te laten proeven mousserende (1).

Apple Limetini:

Het is een soort van martini met 132 calorieën. Het bevat ook vezels appels, die verder reden om deze cocktail te drinken geeft.

Raspberry Herb Cocktail:

Deze drank heeft 130 calorieën. De frambozensmaak drankje heeft munt en basilicum in.

Licht Cranberry Hot Toddy:

Deze cocktail cranberry smaak gebracht heeft slechts 38 calorieën! Bevat ook kruidnagel, kaneel, citroen, rum en bourbon.

Granaatappel Champagne Punch:

In tegenstelling tot de vorige cocktail met bosbessen smaak, dit is een beetje 'hoog op calorieën dan andere dranken. Deze drank bevat 128 calorieën. Het packs een smaak van granaatappel en het bruisen van de champagne.

Skinny Eggnong (2):

Skinny cocktails eggnong bevat 106 calorieën. Deze drank in zijn avatar heeft calorie vanillestokjes, die helpen om het vet uit ingrediënt voor uw lichaam wellness te houden.

Cranberry Orange Tea Sipper:

Dit is nog een cocktail met cranberry, zoals de smaak base, en het is heerlijk om te drinken! Het is een combinatie van hete grog en nog een kop hete thee. Vergeet niet, de thee is heet. Hier komt het meest spannende deel van deze Drink- je op slechts 30 calorieën! Verrast? U moet zijn! Ga je gang en drinken twee gedeelten, zonder je schuldig te voelen.

Spiced Rum Apple-Tini:

Last but not least is deze cocktail gemaakt van appel. Om uit te leggen in eenvoudige bewoordingen, deze bijzondere cocktail is een appeltaart gemaakt in een martini glas. Andere ingrediënten zijn cider, rum, kaneel en brandewijn.

De smaak van deze cocktail is zo geweldig dat je kan hebben om een ​​poging om een ​​gedeelte te stoppen te maken. En wat denk je '; de niet-zo-goede nieuws is dat het bevat 146 calorieën. Niet van andere dranken bovengenoemde, maar niet te hoog of. Gaan voor een drankje, maar vergeet niet te stoppen bij de derde!

Met deze vele opties voor lage calorie cocktail, moet het makkelijker voor u om plezier te hebben op een feestje. U hoeft niet langer bij bewustzijn te blijven over uw gezondheid, en tegelijkertijd genieten van uw favoriete cocktail recht voor u!

Kent u een andere cocktail die is laag op calorieën? Wat is uw favoriete cocktail in de bovenstaande lijst? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha