10 CITY 'EUROPESE MOOIE je moet bezoeken10 CITY 'EUROPESE MOOIE je moet bezoeken

Europa is een van de meest vriendelijke, interessant, beschaafd, historische en spannende continenten van de planeet. Er zijn zo veel mooie Europese steden om te bezoeken die beslissen waar te daarna te gaan is nooit gemakkelijk.

Je kan kiezen voor een van de meest beroemde steden, zoals Parijs, Londen of Berlijn. Maar deze steden, terwijl de historische, kosmopolitisch en bruisende met dingen te doen, zijn niet altijd de mooiste.


In feite, om de mooiste steden in Europa vinden, is het vaak het geval dat je nodig hebt om de gebaande paden een beetje 'te verlaten en doe een bepaalde hoeveelheid van het graven.

Of, kon je gewoon tijd en onze lijst van 10 beste Europese steden die je moet bezoeken te redden!

1. Perth, Schotland

We hebben allemaal gehoord van Glasgow en Edinburgh, maar Perth is de nieuwste stad in Schotland. Ondanks de nieuwigheid, Perth was eigenlijk de oorspronkelijke hoofdstad van Schotland, en als zodanig kan aanspraak maken op een oude stad die liefdevol strijkt langs de rustige rivier de Tay zijn.

Perth is een stad picareske dat is stiller dan de meeste. Kunt u een wandeling in het park, check de archaïsche gebouwen, alvorens in een aantal 'muziek in het Concertgebouw in Perth. Klinkt als de hemel!

2. Cadiz, Spanje

Madrid en Barcelona denken dat ze hebben gekregen Spanje vallen, en terwijl de meeste van de toeristen hebben de neiging om er massaal, Cadiz is de verborgen juweeltje dat echt heeft meer te bieden.

Deze Spaanse stad is eigenlijk naar verluidt de oudste in Europa, en is ook de natie de meest dichtbevolkte. Rijk aan geschiedenis en prachtige architectuur, biedt het doolhofachtige straten om te verkennen en verdwalen in. De Grieken en Romeinen hadden hun vakantie hier, zoals hij ook wordt gezegd dat het een favoriet van Salvador Dali zijn. Get over it.

3. Tartu, Estland

De hoofdstad van Estland, Tallinn, is geruïneerd door vrijgezellenfeesten gedronken, wilde met toeristen stroomden er uit Engeland een "gek" te hebben.

Dus als u op zoek bent naar een mooie plek in Estland, Tartu is de stad te raken. Het is een stad van cultuur, dat is een voor intellectuelen en biedt nachtleven rustiger, maar nog interessanter wordt in combinatie met haar theaters, oude bioscopen en galerieën. Het is ook de thuisbasis van de oudste universiteit in Estland.

4. Sevilla, Spanje

Spanje is een wonder van de prachtige steden en Sevilla moet gewoon gaan op onze lijst. De romantische dichter Lord Byron 19e eeuw, zei ooit eens: "Sevilla is een aangename stad, beroemd voor sinaasappelen en vrouwen."

We konden niet veel beter zelf hebben gezet, tenzij we toevoegen, er is veel meer bij kijken dan sinaasappels en vrouwen. Er is warmte -

veel

Hitte - geschiedenis, architectuur, theater, opera, het leven, gelach, beauty, beloven Andalusische. Sevilla is een prachtige stad die moet worden ervaren om het te geloven, en is ook een mekka voor het stierenvechten.

5. Porto, Portugal

De hoofdstad Lissabon konden alle onderdelen, maar Porto heeft de schoonheid. Het heeft ook de charme, creativiteit en een deur!

In feite, Porto is vol van dingen te doen en culturele is één van de meest esthetisch van de oude Europese steden, waar de glorie lijkt te vervagen. Maar vergane glorie is mooi, toch? Als een Hollywood-actrice ouder die nog weet hoe te wow een menigte, Porto blinkt uit als het gaat om vintage lekkernijen.

6. Turijn, Italië

Veel mensen hebben de neiging om te worden uitgesteld bezoek aan Turijn, omdat zijn gelegen in het noorden van Italië, we gewoonlijk associëren met de industrie en de kunsthandel.

Maar Turijn is eigenlijk de mooiste in Milaan, en eten en drinken scène die is waarschijnlijk de beste van het land te bieden heeft. Kitsch en zeer "in", Turijn is een schat aan rijke, schoonheid grotendeels onbekend. Er zijn musea hier, evenals historische monumenten en pop - bijvoorbeeld scènes van de klassieke jaren '60 film The Italian Job werd hier gefilmd.

7. Göteborg, Zweden

Een van de eigenschappen die we associëren met schoonheid is de vriendelijkheid, en Göteborg heeft zeker veel van. Het is ook een stad cool en trendy ook, en komt ten zeerste aanbevolen met een culturele scene die net zo divers als het is stijlvol.

Sightseeing in Göteborg, heeft een deel van een wijk gesmede 90% van het hout, de wijk Haga, evenals het pretpark Lisberg, dat is eigenlijk het grootste pretpark in Scandinavië.

8. Sarajevo, Bosnië-Herzegovina

Misschien een zeldzaam op deze lijst, Sarajevo is een hoofdstad. Want waar het is - op de grens van Midden- en Zuid-Europa, maar ook in het hart van waar de Slavische, Latijnse en werelden Balkan samenkomen - Sarajevo is een mix-n-mash cultuur. Tegen de achtergrond van de bergen en bossen, het is ook pijnlijk mooi.

Zeker, Sarajevo was een gevaarlijke plaats van de jaren negentig, maar in feite is een van de veiligste steden in Europa. De cafés zijn bloeiende, en er zijn genoeg dingen te doen. Hoog in de tijd, rijk aan diversiteit, Sarajevo moet worden op uw lijst van de top tien Europese steden om te bezoeken.

9. Zagreb, Kroatië

Een ander kapitaal hier Zagreb heeft veel te bieden als de meer populaire tegenhanger, Split en Dubrovnik - zo niet meer. Terwijl Dubrovnik was de partij sfeer, Zagreb heeft bezienswaardigheden. Van de drukke markten van archaïsche gebouwen van de 18e eeuw, Zagreb is ook toegankelijk voor de kust.

En voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis, zou u geïnteresseerd zijn in het lezen van dat Zagreb heeft meer dan duizend jaar en heeft zijn geplaveide straatjes nog. Theaters, restaurants, bars en musea betekent dat je nooit zal opraken van de dingen te doen hier.

10. Oslo, Noorwegen

Noorwegen zou goed bekend om haar fjorden, maar de steden zijn in staat om een ​​beetje 'te veel drama bieden. Oslo is een typisch voorbeeld van een moderne Scandinavische stad, en biedt netheid en schoonheid. Het heeft ook een prachtige haven, en een indrukwekkende middernachtzon dat misschien wel het meest opvallende wat je ooit zult zien zal zijn.

Overdag biedt theaters, cafés en restaurants, en als je omhoog gaat op het dak van de Opera, krijg je een panoramisch uitzicht over de hele stad. Mooi.

Wat is uw favoriete Europese steden om te bezoeken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha