10 buitengewone plaatsen, adembenemend en PIU 'BELLE VAN DE WERELD TE BEZOEKEN10 buitengewone plaatsen, adembenemend en PIU 'BELLE VAN DE WERELD TE BEZOEKEN

Geen behoefte om naar de bioscoop te spectaculaire scènes die je de adem zal zien, onze planeet aarde heeft genoeg natuurlijke schouwspel van zijn eigen. In feite zijn sommige van de geologische wonderen van deze aarde zijn zo geweldig; een bestuurder kon niet eens ze op. Hier zijn slechts tien van die buitengewone plaatsen, hier op aarde die iedereen moet proberen om de site te bezoeken:

1. Meteora rotsformaties, Griekenland

De stijging van meer dan 2000 voet in de lucht, de rotsen van Meteora, Griekenland, is een torenhoge bewijs van wat Moeder Natuur kan doen. Deze enorme vingers van zandsteen heeft het huis van kloosters voor eeuwen en je hen zou herinneren uit de film, zoals de James Bond-film, 'voor je ogen. De naam 'Metioria', incidentky, betekent "de helft van de hemel" of "opknoping in de lucht."


2. Moreno gletsjer, Argentinië

Nog een van de mooiste plekken in de wereld te bezoeken is de Perito Moreno gletsjer. Gezegd dat een van de mooiste gletsjers van het woord, de Perito Moreno gletsjer in Argentinië, is toegankelijk voor georganiseerde excursies of gezien vanaf een boot. De gletsjer is 97 vierkante mijl van ijs, maar is in verval, dus laat het niet te laat is, als je wilt zijn volle majesteit te zien.

3. Uluru, Australië

Ayres Rock is een bijna zes mijl breed zandstenen monoliet, dat is een van de meest spectaculaire in de wereld. In feite, wat je ziet is slechts een klein deel van de grootheid van rots, waarvan de meeste zich in de ondergrond. Als je de kans hebt, u een bezoek Ayres rots in de schemering of dageraad, wanneer hij een vuurrode tint verontrustend.

4. De Malediven

Een buurman van de mooiste plekken in de wereld om te bezoeken is in de Malediven, het is meer dan alleen een toeristische bestemming; is een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Helaas, als opwarming van de aarde blijft op het huidige tempo, de ongerepte stranden van zesentwintig atollen die deel uitmaken van de Malediven zal verdwijnen onder de zee.

5. De deur van de hel, Turkmenistan

De deur van de hel, in Turkmenistan, is het branden van een groot gat in de grond dat je echt niet vergeten zijn naam. E 'is gemaakt toen een groep van aardgas boren Sovjet-Unie instortte en de ingenieurs dachten dat het veiliger zou zijn om het aardgas dat uit komt zetten. Het vuur was nu branden in de afgelopen veertig jaar en is uitgegroeid tot een belangrijke toeristische attractie in de regio.

6. Devils Tower, Wyoming, USA

De Devils Tower, Wyoming, USA, is direct herkenbaar aan een fan van de film als de berg waar het ruimteschip landt in Steven Spielberg's 'Close Encounters of the Third Kind. " De rots, die is heilig voor de lokale inheemse indianen, wordt verondersteld te zijn ontstaan ​​toen de gesmolten gesteente omhoog door de aarde wordt geduwd.

7. De Gebieden van de tulp, Nederland

Nog een van de mooiste plekken in de wereld te bezoeken is de tulpenvelden van Nederland, het is een prachtige weergave van de mooie kleur die lijkt op een scène uit The Wizard of Oz. Mijlen en mijlen van roze, blauw, geel en rood, rekken zo ver als het oog. De beste tijd van het jaar om deze show te zien, is van eind maart tot half mei, maar de exacte tijd van de bloei kan variëren met de tijd.

8. Crack Silfra, IJsland

Een van de mooiste plekken in de wereld te bezoeken voor duikers is Silfra Crack, voor de kust van IJsland. Om Silfra Crack, kunnen duikers een duik nemen in een kloof tussen waar de tektonische platen voldoen aan de Euraziatische platen van Noord-Amerika. Het water is hier kristalhelder glaciale smeltwater, zodat het zicht is geweldig en ervaren duikers kunnen duiken zo diep als 140 voeten om de wonderen van Silfra Crack verkennen.

9. Salar de Uyuni, Bolivia

De Salar de Uyuni, de grootste zoutvlakte ter wereld, die ongeveer 11 vierkante kilometer. Wat het overweldigende echter wanneer de regen valt en afgezet op het zout, het creëren van wat is beschreven als het grootste orgaan ter wereld. Als dat gebeurt, wordt de hemel weerspiegeld in een perfecte setting voor een droomwereld onvoorstelbaar.

10. Bamboo Forest, Japan

Het bamboebos bekende van Japan is in een wijk, die ten westen van de stad Kyoto is gevestigd, en is een van de mooiste plekken in de wereld te bezoeken. Het is een enorme bos van torenhoge bamboe, waarmee wegen werden gesneden voor de bezoeker te lopen door. Het is een prachtige plek om te bezoeken en zeer rustig, en het geluid dat maakt bamboe zwaaien, waait in de wind, is bijna surrealistisch!

Wat zijn jouw favoriete plekken bijzondere en mooiste in de wereld om te bezoeken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha