10 BODY trucs die je kunt proberen op je liefde10 BODY trucs die je kunt proberen op je liefde

Lichaamstaal kan zelfs meer dan woorden gezegd worden en is veel subtieler, als je probeert om de aandacht van uw liefde te krijgen. Stuur het juiste signalen, zonder te kijken wanhopig, met behulp van deze 10 tips over hoe lichaamstaal hem kunt zeggen wat je wilt dat hij weet, zonder een woord te zeggen:

1. Speel met je haar

Gehannes met haar stuur een instant message om hem te flirten. Het maakt niet uit als je haar lang of kort, het spelen met haar, terwijl je kijkt, vangen zijn aandacht en de ogen te vestigen op je gezicht.


2. Accidental contact

Laat hem gezien worden door 'per ongeluk' te raken of te stoten in hem. Het is makkelijk te doen en nog steeds maakt het er natuurlijk uitzien. Net stoten tegen hem en laat de handen te blijven hangen een beetje ', als er iets mis gaat. Dit zal zijn aandacht te trekken.

3. Gebruik je ogen

Gebruik je ogen om zijn aandacht te trekken. Als je met hem praat, kijk dan in zijn ogen, als we spreken. Als u nog niet zo dichtbij, oogcontact over een overvolle zaal je omhoog te trekken ook. Gewoon voorzichtig zijn niet te kijken als u naar kijkt!

4. Maak jezelf verschijnen aanspreekbaar

Je zet je weer aan iemand die je niet graag, dus zorg ervoor om vooruit te ondervinden wanneer je liefde in de buurt is. Geconfronteerd volledig, zonder barrières, zoals de armen gekruist, het geeft het signaal dat het veilig is om u te benaderen en minder geïntimideerd over het starten van een gesprek met je voelt.

5. Gebruik je voeten

Een technisch nogal obscure, maar wetenschappelijk bewezen is om je voeten te gebruiken. Studies hebben aangetoond dat als je voeten wijzen in de richting van een persoon, dan is dat de indruk dat er meer open voor die persoon beter te leren kennen geeft. Als je niet echt geïnteresseerd, blijkbaar, je voeten zal wijzen uit de buurt van de persoon.

6. kopiëren zijn lichaamstaal

Kopieer haar lichaamstaal zal binnenkort vangen haar aandacht en nieuwsgierig om meer te weten over jou zal zijn. Als je je armen kruisen, buig je. Als hij glad haar, glad je. Hij kan absoluut niet negeren dat het imiteren zijn bewegingen en je zult een directe verbinding met hem.

7. Ga niet zitten met je benen gekruist

Sta met je benen gekruist is een duidelijk teken dat de persoon die voor u nooit de kans hebben om intiem te worden met je. Het is een defensieve houding, die de positie die zal u vertellen niet te zelfs proberen dekt.

8. lean in de buurt, bij het praten

Krijgen van dichtbij en persoonlijk, en leunen op hem wanneer hij spreekt. Het laat zien dat je echt geïnteresseerd bent in wat hij te zeggen heeft en te bewijzen dat dichterbij is prima met je. U kunt de truc bewust fluisteren u, op die manier zul je te vertrouwen op gevoel te keren.

9. Houd uw handen in de open lucht

Dit beroep op het onderbewustzijn van uw liefde. Als uw handen zijn duidelijk zichtbaar en open is, brengt het bericht dat niets verbergt en dragen een wapen. Een beetje 'stenen tijdperk, misschien, maar alle dingen tellen!

10. Let op uw houding

Sta rechtop! Duw je schouders naar achteren en uw borst vooruit. Dit brengt een vertrouwen dat de meeste mannen aantrekkelijk vinden en zet de beste wapens uit Hem!

Wat zijn uw suggesties lichaamstaal heeft uw voorkeur? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   0
Mei 20, 2015 | 17:13:24 | later 2 uur

Ik weet een andere truc krachtige lichaamstaal - een glimlach. Blij gezicht en een goed humeur zal zelfs de meest harde kern ontwapenen.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha