10 BODY LANGUAGE tekenen zijn dat uw jongen ligt10 BODY LANGUAGE tekenen zijn dat uw jongen ligt

Hebt u ooit dat gevoel dat je vriendje liegt, maar ik kan mijn vinger niet op leggen waarom denk je dat? Het kan zijn omdat je het weinig tekenen die wijzen in zijn lichaamstaal dat weg te geven een leugenaar hebben verzameld. Zelfs als je vriendje denkt dat hij een goede leugenaar, en laten we eerlijk zijn, sommige jongens zijn, hier zijn tien manieren waarop je kunt zeggen, door middel van zijn lichaamstaal, je vriendje vertelt u ligt.

1. Kijk wat hij doet met zijn tong

Sommige leugenaars kan het niet helpen, maar likken zijn lippen voordat laten gaan met een kolossale grote grote kanjer van een leugen. Het is iets heel onderbewustzijn, zodat je niet weet dat hij doet en hij zal niet in staat zijn om te stoppen. Als hij likt zijn lippen heel snel, of steekt zijn tong rond de hoek van zijn mond, dan is er alle kans dat je gaat om een ​​leugen te horen.


2. Haar ogen zijn instabiel

Naast een zeer gemeenschappelijk lichaamstaal tekenen van liegen is het onvermogen van een persoon om het gezicht. Als uw man liegt, dan zijn ogen kunt bladeren van links naar rechts, of kan meer dan normaal knipperen. Hij zal alles wat hij kan doen om te voorkomen op zoek in zijn ogen, als hij een leugen vertelt.

3. Het duurt lange pauzes tussen de zinnen

Als je niet kan beantwoorden een eenvoudige vraag zonder te denken aan zijn antwoord, dan bent u waarschijnlijk liggen. Hij werkt wat hij denkt dat hij kan wegkomen met het, en wat kun je laten geloven.

4. Zijn ademhaling kan veranderen

Het begrijpen van de lichaamstaal van de mannen is niet altijd een eenvoudige zaak, en de tekenen dat iemand tegen je liegt heel subtiel kunnen zijn. Als iemand liegt, hun pols en hartslag en de verhoging die kunnen maken dat ze de manier waarop ze ademen veranderen. Kijk uit voor je vriendje, toen hij lijkt een beetje 'buiten adem te zijn als hij tot u spreekt, want dit is een van de tekenen dat de waarheid niet vertellen helemaal. En 'wat gebeurt er met ons allen als we het gevoel angstig, nerveus, of iets probeert te verbergen.

5. Raak zijn gezicht

Hier is een ander teken van de gemeenschappelijke lichaamstaal van leugens: als mensen liegen, ze raken hun gezicht, mond en neus, zonder zelfs te realiseren. Het is een instinctieve reactie nervosa die niet kunnen beheersen. Het is bijna alsof ze onbewust vertelt je dat probeert heel moeilijk om iets te verbergen, of ze willen verbergen voor de waarheid.

6. Een plotselinge beweging van het hoofd

Iemand die betrapt is uit en gaat liegen over het vaak draaien zijn hoofd snel voordat ze laat los met de fib. Dit gebeurt meestal direct na dat u een verzoek dat niet echt wilt beantwoorden gemaakt. Hij zal naar beneden kijken, kijk weg of haan zijn hoofd naar één kant.

7. Door het herhalen van hetzelfde over en weer

Een leugenaar geloven vaak dat als hij iets zegt vaak genoeg, je niet alleen geloven, maar zo zal hij! Hij zal niet in staat zijn om te stoppen met te zeggen: "Nee, ik niet, ik zou nooit, ik beloof u dat ik niet heb gedaan." In aanvulling op het herhalen van zijn ontkenningen, over en weer, zal hij ook blijven proberen om u te overtuigen dat hij zou nooit tegen je liegen, wat dan ook.

8. Hij zal je handpalmen verbergen

Een andere lichaamstaal tekenen van liegen is wanneer een persoon verbergt zijn handpalmen. Kijk eens wat hij doet met zijn handen, omdat dit een duidelijke hommage kan zijn. Hij zal proberen om de palmen van je verbergt je handen in je zak of je handen gezicht naar beneden op een tafel. Hand in hand, palmen omhoog, naar iemand is een teken van eerlijkheid en openheid, en hij nauwelijks gaat doen als hij liegt!

9. Zijn stem zal anders zijn

Een van de meest duidelijke tekenen van een leugen is de toonhoogte van de stem van een persoon. Als je tegen je liegt, dan is het zeer waarschijnlijk te praten met u in een iets andere manier dan wat hij normaal doet. Kon zijn mond en zegt heel weinig, of boos zouden zijn geworden en beginnen te schreeuwen. Welke manier je gaat, zul je merken dat de manier is je te praten is iets anders dan wat normaal spreekt.

10. Hij slaakte een zucht van opluchting als hij denkt dat hij weg kreeg

Na hem ondervragen en je ziet hem zichtbaar ontspannen, dat is een duidelijk teken dat u net gesponnen een web van leugens. Haar schouders te ontspannen, kunt u een zucht van verlichting slaken en hij zal waarschijnlijk ook goed voor u zijn. De arme ziel, net toen hij dacht dat hij had gekregen weg!

Heeft u nog andere tips om de lichaamstaal van de mannen te begrijpen? Welke andere lichaamstaal tekenen van liegen u dat?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha