10 BODY geheimen taal die u moet weten over10 BODY geheimen taal die u moet weten over

Geen behoefte om een ​​geest lezer om te weten wat iemand denkt te zijn, je hoeft alleen maar om een ​​aantal van de geheimen van lichaamstaal weten. U kunt bepalen wat je vrij gemakkelijk zeggen, maar het is bijna onmogelijk om de lichaamstaal te controleren, dus als u wilt weten of iemand de waarheid vertelt, of wat je nodig hebt om te weten of iemand echt van je houdt of niet, in de gaten houden op hun armen, benen en hun gezichten en u vindt de aanwijzingen die u zoekt. Hier zijn tien geheimen van lichaamstaal die u moet weten over dat kon alleen de een om u te vertellen dat iemand anders is echt na te denken zijn.

1. Het hoofd gekanteld

Als u wilt weten of een persoon echt luistert naar u, of als hun gedachten elders is afgedwaald, dan niet alleen hun ogen zou moeten bekijken. Als je een persoon tilt je hoofd iets naar de kant als het gaat om hen, dan is dit een teken dat je echt geïnteresseerd bent in wat je zegt en wat ze proberen elk woord te begrijpen.


2. open handpalmen

Weten wanneer iemand het vertellen van de waarheid kan ook heel nuttig zijn. Wanneer iemand eerlijk 100%, zijn ze het meest waarschijnlijk een houding zeer open met u vast te stellen. Ze houden hun armen gestrekt en de handpalmen zal openen naar buiten en naar boven of naar u toe. Het is een eenvoudige onbewuste gebaar dat zegt: 'Kijk, ik heb niets te verbergen'.

3. de hand wrijven

Wrijven zijn handen, of wrijven het gezicht en de hals, het laat zien dat een persoon in de problemen of angstig over iets. Als een persoon begint om dit te doen terwijl je met ze te praten, dan misschien iets dat je ze verteld bezorgd. Het betekent dat zij zich zorgen maken over iets wat ze hebben gedaan of zullen nu doen.

4. De handklok

Als iemand zet zijn vingertoppen tegen elkaar in een toren vorm, dan blijkt dat ze willen serieus genomen worden en dat ze willen dat je denkt dat je slim bent en u kunt vertrouwen. Wees voorzichtig wanneer u dit gebaar, maar, want het is een bekende techniek die politici gebruiken om je denkt dat je slim bent, betrouwbare mensen!

5. De-power leggen

Mensen gebruiken de 'power-leggen' voelbaar krachtiger en om te laten zien wie de baas is. En 'de typische super held vormen, met de benen uit elkaar en handen op de heupen. Als je dit ziet, dan is dit iemand die ofwel in het kantoor, of denken dat ze de leiding. In beide gevallen, ze geloven dat ze macht over je.

6. Kijk naar je voeten

Als je ooit hebt afgevraagd of iemand echt wil te zitten met haar praten, kijk dan hoe hun voeten wijzen. Als een persoon zit rond de tafel om direct aan te pakken, en hun voeten wijzen naar u toe, zegt hij dat ze willen dat je met hen en die geïnteresseerd zijn in wat je gaat zeggen. Als hun voeten wijzen van u af, dan betekent dat je klaar om te vertrekken.

7. De tekenen van liegen

Er is geen garantie dat u in staat om te vertellen als iemand tegen je liegt zal zijn, omdat sommige mensen hebben gelogen om een ​​kunst. De meeste mensen zijn echter niet goed geoefend te liggen, om het spel veranderen met hun lichaamstaal. Sommige mensen hun ogen knipperen snel wanneer ze liegen, en dit is omdat hun geest is racen, terwijl het proberen te denken van een goed verhaal. Ze kunnen zelfs krabben hun neus, dat is een poging om zijn mond te dekken, zodat je niet ziet dat ze liegen.

8. Wat u moet worden gedaan met een handdruk

We weten allemaal dat een handdruk niet te hard, noch te zwak zou zijn, maar wist u dat de richting komt van een handdruk kan veel over een persoon vertellen? Als iemand je hand in topvorm, met je handpalm naar beneden, zodat ze proberen om hun dominantie te doen gelden over je heen, terwijl een handdruk nagebootst van onderen, met de palm omhoog, is een teken zwakheid en onderwerping.

9. Om te zeggen dat iemand zichzelf niet genieten?

U kunt eenvoudig zien of iemand is ongemakkelijk en niet plezier hoe u zit. Als u echt niet te genieten van het helemaal, zul je met je benen gekruist strak zitten, met een enkel slot achter de andere. Het lijkt bijna alsof ze zich vastbinden, want wat ze echt willen doen is om op te staan ​​en te vertrekken.

10. Hoe te vertellen als iemand van je houdt

Als u wilt weten of een man van je houdt, dan zijn hier een aantal dingen om op te letten. Als hij zijn stropdas en gladstrijken zijn haar rechtzetten, dan is dit een teken dat hij wil om indruk te maken en als je dicht bij je zitten en raakt je schouder, je bent het testen van het water om te zien of meer aanraken geschikt zou kunnen zijn. Let wel, als het kruist zijn armen stevig op zijn borst toen hij tegen je praat, kan je net zo goed nu opgeven, want, het spijt me, ik ben niet geïnteresseerd.

Hoe om lichaamstaal te lezen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha