10 BIZARRE CELEBRITY schoonheidsgeheimen10 BIZARRE CELEBRITY schoonheidsgeheimen

We weten dat beroemdheden nemen hun schoonheid regimes serieus en doen er alles aan om te kijken perfect voor de foto en persoonlijke optredens, maar sommige van de schoonheid tips die afkomstig zijn van beroemdheden zijn gewoon ronduit bizar. Er is niet te ontkennen dat een aantal van deze personages lijken te hebben gekraakt als het gaat om de jaren te behouden, maar bloedzuigers en vogel kak lijken te nemen van dingen een beetje afstand. Hier zijn tien van de vreemdste celebrity beauty geheimen en nogal verrassend uit die beroemdheden die we liefhebben te bewonderen.

1. Demi Moore - detoxes met bloedzuigers

Dus, Demi Moore ziet er geweldig uit voor haar leeftijd, maar u wilt toevlucht nemen tot het gebruik van bloedzuigers om uw jeugdige uitstraling te houden? In een interview dat hij in 2008 gaf, Demi Moore vertelde David Letterman dat één van haar schoonheid geheimen was bloedzuiger therapie. Hij ging op te leggen dat kleine slijmerige sukkels scheiden een enzym dat je overvloedig bloeden en ontgift het bloed.


2. Sandra Bullock - Gebruik Voorbereiding H om rimpels te bestrijden

Sommige celebrity beauty geheimen kan lijken heel vreemd, maar het lijkt alsof het werk. Sandra Bullock wordt toegepast regelmatig aambeienzalf van de wereldberoemde, Voorbereiding H, om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Toen hem werd gevraagd zijn geheime van onconventionele schoonheid, zei: "Doe de room van het hoofd voor mijn ogen is een van mijn beste beauty geheimen, en dit voorkomt dat me van het krijgen van lijnen".

3. Zoe Saldana - heeft een jaarlijkse festivals mayonaise

Als je ooit hebt afgevraagd hoe Zoe Saldana houdt haar zo ongelooflijk glanzend, kunnen we je vertellen dat het niets te maken heeft met enige vorm van de bovenkant van de range, dure haarproducten. Zoe Saldana, zegt haar moeder leerde haar en haar zusters om dingen te doen op een natuurlijke manier, dus gebruiken we mayonaise om het haar te conditioneren.

4. Kate Hudson - Hij wordt wakker haar huid met ijswater

Niet alle celebrity beauty geheimen vereisen dure producten. Kate Hudson als hij wakker wordt na een lange nacht op de stad, die een oplossing voor het probleem van de ogen te kijken moe en huid heeft. Ze ligt met zijn gezicht in ijswater om het bloed weer circuleert en een beetje 'kleur terug in de wangen te krijgen.

5. Gwyneth Paltrow - vecht kroezen met een loofah

Als u dacht dat loofahs waren goed voor slechts één ding, dan weer denken. Gwyneth Paltrow zweert dat het borstelen van je haar met een loofah gevecht kroezen. We hebben geen idee hoe dit zou werken, maar wie zijn wij om te betogen met het gezicht van Estee Lauder Pleasures parfum?

6. Catherine Zeta-Jones - Giet bier op zijn hoofd

Wat is echt geruststellend op sommige van deze celebrity beauty geheimen is dat sommige van hen zijn zo down to earth en zijn allemaal dingen die we kunnen proberen. We zouden niet verwachten dat een ster als Catherine Zeta-Jones te zijn met iets eenvoudigs als een biertje spoeling om het haar te conditioneren, maar blijkbaar, dit is precies wat hij doet. Het is goed om te weten dat niet iedereen wordt met behulp van de schoonheid producten en behandelingen duur dat de meeste mensen niet konden veroorloven.

7. Rachel Bilson - Verwijdert make-up met vaseline

De ster van 'The Last Kiss' en 'Jumper', Rachel Bilson, heeft ook een down to earth te verwijderen make-up op te lossen. Het omzeilt het probleem van de commerciële reiniging te hard op de huid met behulp van een van de meest eenvoudige en veelzijdig dat je kunt kopen. Ze gebruikt niets meer geavanceerde vaseline aan de make-up tijdens de nacht te verwijderen.

8. Katie Holmes - Gebruik crème op haar gezicht placenta

Of het werkt, kunt u denken aan betere manieren om de verzorging van uw huid te nemen om pleister zijn gezicht met een crème met de placenta. Blijkbaar, hoewel, dat is precies wat is Katie Holmes en Eva Longoria gebruiken in hun dagelijkse schoonheid regime. Er wordt gezegd dat de placenta helpt slot vocht in de huid en verhoogt de productie van collageen.

9. Victoria Beckham - Vlekken vogel kak op haar gezicht

Hier is nog een van de geheimen van de beroemdheid aantrekkelijk schoonheid: Victoria Beckham en haar man David, wordt gezegd dat ze grote fans van zijn gezicht smeren met de uitwerpselen. Het is niet zomaar een vogel kak ze gebruiken, is een speciale vogel kak die komt uit Japan en is een schoonheidsbehandeling genaamd oude geisha gezicht dat Beckham zegt het verlaten van de huid gloeien en glad.

10. Cindy Crawford - Spray gezicht met melk

Onze laatste geheim celebrity verbazingwekkende schoonheid komt van Cindy Crawford. Ze maakt gebruik van een spray gezicht melk en water gedurende de dag om je huid er zacht. Het is misschien een beetje 'onconventioneel, maar het klinkt veel beter dan vogel kak aan ons.

Kent u andere celebrity beauty geheimen?

Wees blij!

Bron van het beeld: http://www.fbsongs.com

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha