10 Bijwerkingen van Wortelen U moet zich bewust zijn van

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 19, 2015 Admin Schoonheid 0 451


Wortelen herinneren Bugs Bunny! Ze zijn helder en opgenomen in vele salades of gewoon rauw als snack gegeten. Ze zijn meestal oranje, maar rood wortelen, paars, geel en wit zijn ook beschikbaar. Wortelen bevatten veel bètacaroteen, dat wordt omgezet in vitamine A in het lichaam. Slechts twee wortelen per dag kan bijdragen 300% ADH van vitamine A. Wortelen zijn goede bronnen van vitamine K, vitamine A, vitamine C, mangaan en kalium. Ze bevatten ook vitamine E in kleine hoeveelheden als vitamine B-complex. Een kopje wortelsap draagt ​​ongeveer 80 calorieën en is ideaal voor weight watchers.

Top 10 bijwerkingen van Wortelen:

Wortel is een uitstekende groente en een deel van uw normale dieet zeker zijn, maar als ze in overmaat, kan wortelen sommige bijwerkingen veroorzaken. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van wortelen zijn:


Gevaarlijk voor zuigelingen:

Sommige studies tonen aan dat de wortels zijn veilig voor kleine kinderen. Daarom is het belangrijk om zuigelingen voeden slechts kleine porties wortel.

Kan allergische reacties veroorzaken:

Er zijn maar weinig mensen die overgevoelig zijn voor de wortel. Enkele veel voorkomende bijwerkingen van deze mensen zijn huiduitslag, diarree, anafylactische reacties, netelroos en zwelling. Deze allergieën worden veroorzaakt door allergenen aanwezig in wortelen pollen. Allergenen in wortels zijn gelijk aan die in aardbeien, aardappelen, noten en mosterd. Personen die allergisch zijn voor deze groenten, moeten voorzichtig consumeren wortel zijn.

Hoog suikergehalte:

Eten wortelen is niet een goede optie voor mensen met diabetes. Een hoog suikergehalte met een glycemische index van 9 Suiker wordt omgezet in glucose en verhoogt het niveau van suiker in het lichaam snel. En 'beter voor mensen met diabetes te gestoomde wortelen in kleine hoeveelheden verbruikt.

Gevolgen van de herroeping:

Sommige mensen hebben de gewoonte van dwangmatig wortelen verbruiken elke dag. Dit kan leiden tot het verlangen naar wortelen. Prikkelbaarheid, slapeloosheid, nervositeit en onbezonnen water zijn enkele van de negatieve effecten van de terugtrekking uit de bankschroef.

Niet aanbevolen voor vrouwen die borstvoeding geven:

Wortelen zijn rijk aan vitaminen en mineralen, die zeer belangrijk zijn voor het lichaam. Maar studies hebben aangetoond dat de wortel verandert de smaak van de melk. Dus vrouwen die borstvoeding geven, moet voorkomen dat het drinken van wortelsap in overmaat.

Interactie met bestaande ziekten specificaties:

Personen die lijden aan diabetes, darmproblemen, een laag suiker en hormonale problemen moeten hun arts raadplegen voordat waaronder wortelen in hun dieet. Wortel is bekend om met deze ziekten en veroorzaakt de symptomen, waardoor ze slechter maakt.

Verkleuring van de huid:

Wortelen laat de huid abnormaal geel tot oranje van kleur, als ze in grote hoeveelheden. Deze verkleuring wordt veroorzaakt door beta-caroteen, een carotenoïde gehalte in wortels. Deze verkleuring is te zien op palmen, handen, gezicht en de voetzolen.

Kan flatulance veroorzaken:

Wortelen bevatten 12 gram koolhydraten en 4 gram vezels. Als koolhydraten en vezels niet verteerd in de darm, worden gefermenteerd in de dikke darm. Dit resulteert in de vorming van gas in de darmen, waardoor buikkrampen, opgeblazen gevoel en gas val.

Opname van voedingsstoffen:

Algemeen vezel interfereert met de opname van zink, ijzer, magnesium en andere voedingsstoffen in het lichaam. De consumptie van wortelen in grote hoeveelheden kan tekort aan deze essentiële voedingsstoffen die essentieel zijn voor het organisme veroorzaken. Gebrek aan vetten en eiwitten, die van vitaal belang zijn voor je lichaam ook.

Pesticiden:

Studies hebben aangetoond dat wortelen bevatten 26 pesticiden. Van deze 26 pesticiden, kunnen 8 mogelijk kanker veroorzaken; 16 interfereren met hormonen in het lichaam; 3 van hen veroorzaken zenuw problemen en problemen met de voortplanting of ontwikkelingsstoornissen 7 oorzaak. Als u wilt deze bestrijdingsmiddelen uit je lichaam te houden, moet u uw inname van wortel te beperken.

Deze lijst van bijwerkingen wortel is op geen enkele manier bedoeld om af te schrikken van wortelen! Deze smakelijke groenten blijven een belangrijke manier om je lichaam te vullen met voedingsstoffen. Maar het is belangrijk om bewust van de effecten van overmatige consumptie van wortel. Niet wortelen binge! Beperken hun inname en gezond te blijven!

Vind je het leuk om te wortelen eten? Heeft u een favoriete gerecht van wortelen? Deel het recept met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha