10 Bijwerkingen van Onion U moet zich bewust zijn vanMisschien ken je dit feit - dat de uien zijn een van de meest voorkomende voedingsmiddelen op de planeet. Het zou uw favoriete ingrediënt zijn, en u wilt toevoegen aan de meeste van uw gerechten. Maar dan, wat weet je over de nederige ui?

Indien gebruikt in een gehele plant of in de vorm van een pasta, ui verleent de smaak kenmerkend voor soepen, sauzen, stoofschotels en andere hartige recepten. Uien zijn zeer veelzijdig en kunnen rauw worden gegeten, gekookt, gebakken en gedroogd. Ze zijn beschikbaar in verschillende varianten, bruin, rood, geel, groen en wit, elk met een omvang, aroma en smaak.


Alle gezegd en gedaan, zijn er een aantal voordelen Onion. Weet je wat? Zo niet, dan is dit een must read!

De voordelen:

  1. Uien zijn een voedzaam voedsel en het stimuleren van de gezondheid. Ze zijn rijk aan vitamine C, vezels, eiwitten en foliumzuur.
  2. Ze bevatten mineralen zoals calcium, ijzer en kalium.
  3. Uien zijn laag in natrium en bevatten geen vet.
  4. Ze een rijke bron van flavonoïden die als antioxidanten in het menselijk lichaam.
  5. Verhoging vitamine C, ontstekingen voorkomen en tevens als antibiotica.
  6. Uien hebben antiseptische, diureticum, slijmoplossend en rubefficient eigendom.
  7. De gezondheidsvoordelen van UI omvatten vermindering van het risico van bepaalde kankers en tumoren, het verlagen van hoge bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol, verbetering van gastrointestinale aandoeningen.
  8. U kunt ook plaatselijk worden toegepast op de blauwe plekken, wonden en puistjes voor zijn antiseptische eigenschappen.
  9. Omdat een anti-inflammatoir middel, voorkomt bloedstolling en wordt vaak gebruikt in de behandeling van reumatoïde artritis, tandbederf of kiespijn.

Maar naast het hebben van voedingswaarden, de ui heeft een aantal bijwerkingen ook. Dezelfde UI die verschillende voordelen voor de gezondheid biedt u ook bijwerkingen in sommige gevallen veroorzaken. Hieronder zijn de mogelijke bijwerkingen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van ui en gebruik.

Drastische vermindering van de niveaus van de bloedsuiker:

Ui verlaagt de bloedsuikerspiegel zo diabetici hun bloedsuiker moeten controleren voordat u gaat eten, omdat het niveau van hun bloedsuikerspiegel te kunnen verlagen.

Brandende maag:

Terwijl de ui wordt gebruikt bij de behandeling van verschillende gastrointestinale aandoeningen, kan overmatig maagirritatie, braken, misselijkheid en brandend maagzuur. Als dit regelmatig voorkomt gebruiken ui, moet u uw arts te raadplegen.

Huidirritatie:

Sommige mensen kunnen het gezicht of huidirritatie en huiduitslag ervaren op het toepassen van ui sap op de huid. Dus misschien wil je om te testen op een klein gedeelte van uw huid voor de toepassing ervan.

Zwangerschap en borstvoeding Vrouwen:

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven dient het bedrag van de consumptie van uien te beperken veroorzaakt zo vaak brandend maagzuur tijdens deze fasen.

Brandend maagzuur:

Ongecontroleerde inname van ui kan leiden tot brandend maagzuur. Dus, kan bij mensen nadelige effecten met hart-en vaatziekten veroorzaken. Dokter snel nodig is in een dergelijke voorwaarde.

Slechte Adem:

Ui laat vaak een slechte adem na de consumptie door de sterke geur die kan worden toegeschreven aan het hoge zwavelgehalte.

Bloeddruk:

Ui kan systolische en diastolische verminderen. Dus, mensen die medicijnen te nemen voor hoge bloeddruk, moeten voorzichtig zijn in hun consumptie.

Antistollingsmiddel Eigenschappen:

Het gebruik van de ui kan bloedstolling remmen vanwege de anticoagulerende eigenschappen. Ui integratie met andere anticoagulantia kan het risico van bloeden en kneuzingen verhogen.

Verhoogde gevoeligheid:

Mensen die allergisch zijn voor ui mag geen aspirine en ui bij elkaar nemen zoals aspirine verhoogt de gevoeligheid ui

Verhoogde batterij:

Ui in de toekomst mogelijk lithium uit het lichaam te verlagen. Dus als u een supplement neemt medicatie lithium ui, kunt u de hoeveelheid lithium in uw lichaam verhogen. Moet u een arts te raadplegen voordat u een medicijn lithium consumeren ui.

Je zou kunnen houden van uien, en de essentiële ingrediënten in uw gerechten kunnen vormen!

Maar ja, alles heeft een limiet, toch? Alles in eigen risico kan schadelijk voor je lichaam. Probeer dan matig te zijn, als het gaat om het verbruik van de ui.

Bent u regelmatig consumeren uien? Heb je ooit enige bijwerkingen opgemerkt? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha