10 bijwerkingen van haartransplantatie moet zich bewust zijn vanHaartransplantatie is een moderne manier om kaalheid te bestrijden. Mensen zijn niet meer bang te experimenteren met deze methode aan het haar halen. De kunstmatige haartransplantatie procedure is in de mode tegenwoordig de neiging van kaalheid bij mannen en vrouwen te verhogen. Terwijl haartransplantatie als veilig wordt beschouwd, meer of minder, de methode is niet geheel zonder risico. Er zijn een aantal onvermijdelijke risico's verbonden aan deze chirurgische methode die kan verstoren een dikke. Om deze bijwerkingen te voorkomen, moet u altijd in overleg met de medische adviseurs betrouwbare en vertrouwen die ervaring op methoden van haartransplantatie hebben.

De bijwerkingen van haartransplantatie misschien vreemd lijken op keer. Soms zijn de bijwerkingen van deze procedure ziet onmiddellijk na het enten proces. In tegenstelling, de bijwerkingen komen veel later na verschillende keren. Zo moet een patiënt de bijwerkingen die waarschijnlijk totaal geassocieerd met deze cosmetische chirurgie weten.


Top 10 Haar Bijwerkingen: Transplant

De bijwerkingen van haartransplantatie variëren door mannen voor mannen. Terwijl sommige kunnen sommige rare probleem met het transplantaat, kan een ander alleen maar genieten van de voordelen en de schoonheid van deze implantaten. hier zijn enkele bijwerkingen die gewoonlijk worden aangetroffen die getest zijn veel mensen over de hele wereld.

Bloeden en infectie:

Bloeden is een veel voorkomende vorm van bijwerking van het enten methode. Dit is vooral een bijwerking die onmiddellijk wordt opgemerkt tijdens of kort na de procedure. Het bloeden veroorzaakt meestal vanwege onervarenheid die opereren op de hoofdhuid. Het kan worden vermeden als de patiënt contact op met een cosmetisch chirurg gerenommeerd expert. De angst infectie die bijna alle typen operaties. Het gebruik van oneigenlijke middelen en onhygiënische leidt vaak tot deze kansen. Dit is ook een mogelijkheid dat optreedt wanneer de ingreep in een onreine plaats wordt uitgevoerd.

Tijdelijke dunner wordend haar:

Tijdelijke verdunning van haarverlies is ook bekend als "shock verlies" of "shedding". Dit gebeurt vanwege de slechte haartransplantatie vorm. Soms worden niet alle haren succesvol getransplanteerd. Deze haren vaak gevangen door de wortels. Terwijl sommige kunnen ervaren dunner wordend haar, anderen klagen over gedeeltelijke kaalheid. Als je verliest 50 tot 100 haren per dag, heet vergieten. Vergieten deels als gevolg van de aard van de graft oneigenlijk gedaan door onervaren handen.

Jeuk:

Weer Ttching is een vaak voorkomende bijwerking vaak door patiënten ervaren als een neveneffect van haartransplantatie. Deze bijwerking kan ernstig worden sommige momenten dat het niet goed is behandeld. De jeuk komt vooral door de vorming van de korst. Duizenden of meer korsten kunnen direct na het enten methode vormen. Soms is de korsten vorm krijgen na enige tijd van de operatie. De jeuk kan onder controle komen na het wassen wanneer het ondergaan van de primaire. Echter, moet men naar een dermatoloog of plastisch chirurg onmiddellijk te raadplegen wanneer het probleem escaleert verder dan tolerantie. Speciaal type hydraterende olie is beschikbaar om te vechten tegen dit probleem ook jeuk.

Littekens:

Littekens gebeurt meestal met patiënten die plantages strippen. Te zien is dat sommige patiënten ontwikkelen genetische aanleg tegen extreme littekens. Het litteken keloïden kan verschrikkelijk zijn in tijden, vooral wanneer het kapsel is kort. Mensen genereren vaak littekens van eerdere methoden van transplantatie ook.

Cysten:

Cysten ontwikkelen zich gewoonlijk wanneer de haarfollikel schade en duwen dieper in de huidlaag. Dit zijn voornamelijk brokken sized puistje dat zijn voornamelijk goedaardig. Echter, de cysten zijn nooit onschuldig. Moet u een arts te zien onverwijld wanneer het hebben van een soortgelijke bijwerking.

Hik:

Hik zijn vaak een gemeenschappelijke ervaring met patiënten van haartransplantatie. De moeilijkheidsgraad kan variëren van persoon tot persoon. Overleg met een arts kan dit probleem te verlichten.

Zwelling:

Veel van de patiënten met een huidskleur kwaad ervaren vaak zwelling van de hoofdhuid. De zwelling kan onder controle interferentie deskundige bewaard. De zwelling kan soms verspreid in de ogen en het voorhoofd als het serieus wordt.

Bloeden:

Bloeden is een zeldzame gelegenheid in haartransplantatie, maar sommige mensen kunnen zo ervaren als gevolg van de buitensporige druk op de hoofdhuid. De wonden zijn kleiner in dit geval, en de polymerisatietijd.

Pijn:

Hoewel weinig pijn is betrokken bij haartransplantatie, kunnen sommige patiënten ervaren hetzelfde. Het 'een tijdelijke bijwerking en vermindert geleidelijk met de tijd.

Gevoelloosheid:

Gevoelloosheid prevaleren enkele weken na de transplantatie. Als het niet te verminderen in een lange tijd, moet u een arts te waarschuwen.

Dit zijn de meest voorkomende bijwerkingen van haartransplantatie die over het algemeen worden bijgestaan. je hebt ervaring met haartransplantaties. Vertellen ons niet als we iets gemist?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha