10 Bijwerkingen van Guarana Extract

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Maart 20, 2015 Admin Schoonheid 0 433


Er is zoveel ik weet nog steeds niet de natuur. Zoveel is nog steeds om ontdekt te worden. Wij beschouwen onszelf om beschaafd te zijn, maar een aantal van de zogenaamde groep van onbeschaafde mensen kunnen ons leren een ding of twee over de natuur!

Guarana is een struik kruiden, welke afkomstig is van de Guarani-stam van de Amazone. Ze gebruikten de zaden tot een gemeenschappelijke drankje te bereiden. De plant heeft rode vruchten die zaden zwarten bevatten. De Guarani-stam gebruikt de zaden aan het extract van guarana maken. Tegenwoordig wordt guarana voornamelijk gebruikt om gewicht te verliezen. Het wordt ook gebruikt om de prestaties van atleten en als stimulerend verbeteren. Het is ook gebruikt om het chronisch vermoeidheidssyndroom en lage bloeddruk niveau en te behandelen. De industrie maakt gebruik van voedsel als ingrediënt guarana kruiden ook.


Hoe werkt Guarana werk:

Guarana bevat een goede hoeveelheid cafeïne. Cafeïne stimuleert het hart, het centrale zenuwstelsel en de spieren. Hij heeft ook chemicaliën zoals theofylline en theobromine. In feite, het bevat meer cafeïne dan koffie bonen! De cafeïne in helpt de stofwisseling, hetgeen op zijn beurt helpt om vet te verbranden verbeteren. Het verhoogt ook de energie in het lichaam tot op zekere hoogte.

Laten we eens kijken naar 10 Guarana ernstige bijwerkingen:

En 'veilig te Guarana gebruiken in hoeveelheden toegestaan. Maar, als je rekening in overmaat, kan leiden tot veel gezondheidsproblemen complicaties. Als u cafeïne intolerantie, raadpleeg dan een arts voordat u Guarana. Bijwerkingen zijn afhankelijk van de dosis Guarana.

Bloeden aandoeningen:

Volgens vele studies, de cafeïne in guarana verergert stollingsstoornissen. Hoewel het is niet aangetoond bij de mens, is het veiliger om uw arts te raadplegen voor gebruik.

Diabetes:

Sommige studies geven aan dat cafeïne in Guarana mensen beïnvloeden met diabetes. Het kan de bloedsuikerspiegel in hun lichaam te beïnvloeden.

Diarree en IBS:

Als u Guarana neem dan kwantiteit, kan de cafeïne in het leiden tot diarree. Het kan ook leiden tot irritable bowel syndrome (IBS).

Aandoeningen van het hart:

De cafeïne in Guarana kan leiden tot een onregelmatige hartslag. Mensen met hart-en vaatziekten moet een arts te raadplegen voordat u Guarana.

Hoge bloeddruk Level:

Het hoge gehalte aan cafeïne in Guarana kan leiden tot hoge bloeddruk bij sommige mensen. Het kan gevolgen hebben voor mensen die geen andere bronnen van cafeïne consumeren.

Risico op osteoporose:

Het hoge gehalte aan cafeïne in Guarana kan het verlies aan calcium in het lichaam. Calcium verlies, toen hij vervolgde, kan broze botten veroorzaken. U kunt dit tegengaan door het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium en het nemen van calciumsupplementen.

Rene hits:

Verbruik van Guarana kan de werking van de nieren beïnvloeden het menselijk lichaam. Overmatige consumptie van cafeïne kan leiden tot pijn of moeite met plassen. Het kan ook leiden tot uitdroging.

Angst en slapeloosheid:

Zoals koffie, kan Guarana verbruik leiden tot het ontstaan ​​van angst omdat versnelt de stofwisseling in het menselijk lichaam. Sommige mensen kunnen zich ook pittig! Guarana verbruik kan leiden tot slapeloosheid. En 'beter niet te nemen aan het eind van uren als je wilt om een ​​goede nachtrust te hebben.

Niet geschikt voor zwangere en borstvoeding:

Er is geen medische consensus over het gebruik van Guarana bij vrouwen die zwanger zijn of hebben geleverd. Echter, artsen raden het beperken van de inname van cafeïne tijdens de zwangerschap. Zo, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, kan voorkomen dat Guarana voorkeur in overmatige hoeveelheden.

Contra-indicaties met andere geneesmiddelen:

Het is niet veilig om Guarana te nemen bij het gebruik van producten met ephedra. Dit kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen complicaties zoals bloeden, beroerte, etc. Het kan ook het risico op bloeding bij gebruik met anticoagulantia en acetylsalicylzuur verhogen.

Verbruiken Guarana als aanvulling of in de grond kan helpen bij het verbeteren van energie en metabolisme verhogen. Maar vergeet niet dat deze bijwerkingen Guarana om medische complicaties te voorkomen. In het geval dat ernstige bijwerkingen ervaart u, moet u uw arts te raadplegen.

Genieten van de schatten van de natuur gaat met behulp van gezond verstand. Zo, nu weet je Guarana extract bijwerkingen, zeker om te gebruiken met de nodige voorzichtigheid.

Kent u andere bijwerkingen van Guarana? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha