10 BIG Home remedies voor acne en puistjes10 BIG Home remedies voor acne en puistjes

Acne is al erg genoeg voor tieners, maar voor sommige mensen acne is een constante metgezel voor het leven. Als u alle crèmes en drankjes heb geprobeerd die er zijn en hoeveel hebben toegepast, blote huid chemicaliën aan je gezicht, zoals je kunt staan, probeer dan een aantal van deze meer natuurlijke, alternatief, home remedies voor acne en toxische puistjes, in plaats daarvan:

1. Lemon

Lemons bevatten hoge concentraties van citroenzuur, waarin de bacteriën die acne aanvallen. Probeer een citroen doormidden gesneden en de vlek met citroensap wrijf. Als het steekt, dat is goed! Dit betekent dat u werkt. Spoel je gezicht met warm water in 5-10 minuten.


2. Breng toverhazelaar

Sommige huidverzorging deskundigen adviseren toverhazelaar als een van de natuurlijke home remedies voor acne, omdat het kalmeert de huid en helpt de hoeveelheid olie te verminderen.

3. Natriumbicarbonaat

Meng water en soda in gelijke delen tot een pasta te maken en toe te passen op het oppervlak van elke plaats met een katoenen bal en wegwassen tien minuten later. Zuiveringszout zal helpen om te drogen en sluit de poriën.

4. Was met honing

Honing heeft antibacteriële eigenschappen, maar niet de huid te drogen. Masseer zachtjes een aantal 'honing gezicht in de ochtend en spoel af met warm water.

5. Aardbeien en yoghurt

Aardbeien zijn een natuurlijke bron van salicylzuur, dat een ingrediënt in vele commerciële acne remedies. Meng wat geplette aardbeien met een paar eetlepels yoghurt en laat op de huid voor ongeveer 5-10 minuten, dan afspoelen met warm water.

6. Tea Tree Oil

Een van de meest effectieve en populaire home remedies voor acne is tea tree olie. Deze olie is bekend om zijn anti-schimmel en anti-bacteriële en is een aanbevolen behandeling voor lichte tot matige acne uitbraken. Toe te passen op uw acne vlekken en laat de hele nacht zijn magie.

7. Houd je handdoeken en schone

Zorg ervoor dat u regelmatig te veranderen het beddengoed en handdoeken, omdat de bacteriën die acne veroorzaken kunnen hier op te bouwen en te verspreiden naar andere delen van de huid.

8. Papaya

Ruwe papaya is een grote en natuurlijke behandeling van acne die kunnen helpen het verwijderen van dode cellen van het huidoppervlak, waardoor de huid zacht en stralend. Papaya helpt ook om de ontsteking te verminderen. Mash up een aantal 'vlees papaya, van toepassing op de huid schoon te maken voor ongeveer 10 minuten en spoel af met warm water.

9. Probeer muntblaadjes

Crush muntblaadjes tot een pasta en meng met een beetje 'verwarmde honing. Breng het mengsel op schone gezicht voor 5-10 minuten en spoel.

10. verpletterd aspirine

Aspirine kan helpen verminderen ontstekingen en te voorkomen dat je puistjes uit te breiden. Mengen verpletterd aspirine met een beetje 'honing, toepassen van deze behandeling op uw acne vlekken en wacht 5-10 minuten en spoel.

Sommige van deze ideeën lijkt misschien een beetje 'eigenzinnig, zoals wandelen rond in de ochtend met aardbeien en yoghurt gepleisterd op je gezicht, maar soms natuurlijke huismiddeltjes zijn beter en zeer zacht voor de huid, dat hard, door de mens gemaakte chemische stoffen.

En mijn laatste suggestie zou zijn: als je acne problemen aanhouden, adviseer ik een bezoek aan een dermatoloog, want ze zijn zeer ervaren en in staat om snel oplossingen voor specifieke problemen te vinden.

Welke andere home remedies voor acne en puistjes weet je dat? Wat werkte goed voor u? Voel je vrij om uw tips en producten te delen voor natuurlijke huidverzorging dat heeft gewerkt voor u in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  5   2
Juli- 26, 2015 | 23:37:56 | later 8 uur

Ik hoorde al deze home remedies voor huidverzorging, behalve aspirine. Dank u voor het verstrekken van deze aanvullende informatie. Ik houd dit in het achterhoofd.

  1   0
Juli- 27, 2015 | 07:07:53 | later 15 uur

Veel dank

  0   0
Juli- 27, 2015 | 11:42:57 | later 20 uur

Wow love your site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha