10 BIG First Date Conversation Starters10 BIG First Date Conversation Starters

Hoe maak je een goed gesprek te beginnen? Men moet voorzichtig zijn met de eerste datum gesprek starters zijn. Get it right en je weg te gaan, maar je kunt fouten maken en echt crashen en verbranden. Wil interessant te zijn en je wilt de bal aan het rollen gesprek te krijgen, maar dit kan moeilijk zijn als je niets over de persoon tegenover je te leren kennen. Een goede start is om iets dat te controversieel zou kunnen voorkomen, dus laat de politiek en religie tot je aan de jongen beter te leren kennen, en probeer deze geopend gesprek en minder gevaarlijke technieken in plaats daarvan:

1. Deel je dag

Een van de makkelijkste eerste datum gesprek starters is eenvoudig - om je dag te delen. Te beginnen met kleine praten is de makkelijkste manier om een ​​gesprek te beginnen en wat er gebeurd is vandaag de dag is een goed genoeg plek om te beginnen. Niet alleen gaan met 'mijn dag was verschrikkelijk, als de jouwe was?' Dat gaat nergens heen. Breid uw beschrijving van de dag met een verhaal, zoals hoe je je telefoon verloren of iemand gekrast de auto en zal dit een meer gedetailleerd antwoord te moedigen, dat 'Echt waar? Me too '.


2. Maak gebruik van de mogelijkheden

Nog een tip op de eerste date conversatie starters - nooit een kans om het gesprek gaande te missen. Als je uit eten gaan en je bent zowel te kijken naar het menu, na te denken over deze twee verschillende manieren die u kunt vragen wat de datum gaat eten: 'wat ben je aan het nemen van' aan de ene kant, zou je kunnen zeggen dat het antwoord op die kunnen worden een woord 'lasagne'. Aan de andere kant, de vraag 'wat voor soort voedsel vind je leuk?' Het zou kunnen leiden tot een hele discussie.

3. Vraag voor het werk of hobby's

Vraagt ​​baan, carrière plannen of hobby is een vrij veilige gok om iemand om mee te praten en, als je een interesse in wat hen interesseert laten zien, moet je meer over de persoon te leren ook. De meeste mensen zijn gelukkig en comfortabel te praten over het werk voelen, ook al is het maar omdat het geeft hen de kans om u te vertellen hoeveel ze haten hun werk.

4. Reageer op een artikel van kleding

Het gesprek eerste date starters onder complimenten. Complimenten zijn de eenvoudigste manier om iemand op hun gemak, dus iets in de trant van: 'Ik vind dat tie, waar heb je het?' Het is een goede voordeel in veel andere mogelijke argumenten van winkelen weer te reizen, als hij de band op een reis naar het buitenland gekocht.

5. Raadpleeg het verleden gesprekken

Zelfs op een eerste date, is het zeer waarschijnlijk dat u sprak met de man voor, al was het alleen maar om de datum te regelen. Denk terug aan uw vorige gesprekken en ze gebruiken om nieuwe te creëren. Hij zou hebben gezegd kon doen op woensdag, omdat altijd speelt een sport op woensdag. Daar ga je, je hebt een gesprek: 'Wat de sport? Hij is op een team? Hoe lang het al gespeeld? Hij speelt elke andere sport? '

6. Keeping up met het nieuws

Als je weet dat je gaat op een eerste date, controleert het nieuws en actualiteitenprogramma's op tv, als dat is iets wat je niet vaak doen. 'Heb je dat stuk van het nieuws op TV?' Het is een gegarandeerde winnaar. Als hij zag het niet, het kan worden gezegd over het en als hij ziet, dan kunnen we verder te bespreken.

7. Spreken van niet spreken!

Een andere goede eerste datum gesprek te beginnen is om te beginnen te praten over het niet praten. De helft van de strijd is net gebroken het ijs, dus als je echt niets anders om over te praten, proberen om te praten over dit. Je bent waarschijnlijk zowel het voelen van de onhandigheid van de situatie, dus probeer te zeggen 'het is echt een beetje' onhandig wanneer je iemand ontmoet, vind je niet? 'Zonder het werk! Je kon praten over het niet praten, maar je praat over!

8. Lood met een verklaring, geen vraag

Wat je ook doet, wil je niet om een ​​geluid als de datum van een interview te maken. U kunt dit voorkomen door het maken van een verklaring voor een vraag. Bijvoorbeeld, als je wilde vragen wat films ze willen, beginnen te praten over een film zag je onlangs en dan vragen wat voor soort film die hij wil. Hiermee wordt voorkomen dat het klinkt alsof ze bombarderen met ene vraag na de andere.

9. Luister met beide oren

Goed luisteren is een andere goede tip over hoe je een goed gesprek te maken. Als u een vraag stellen en dan te luisteren naar het antwoord, want dat is waar uw volgende commentaar zal zijn. De eenvoudigste manier om het gesprek stromende houden is vraag hem naar zijn laatste commentaar te breiden, dus besteden aandacht en interesse tonen en zal de gunst terug.

10. Vergeet niet, het is gewoon praten

Een eerste date is een situatie heel vreemd, echt nep. Je indruk wilt maken en willen weten zo veel als je kunt over de datum. Veruit de beste advies iedereen geven is om te proberen en te ontspannen. Wanneer je met je vrienden, het gesprek waarschijnlijk nooit stopt, zodat u weet dat er geen magie om het. Bij de eerste afspraak, maar u zowel zenuwachtig zijn, maar als je te ontspannen, dan is de kans groot dat hij ook ontspannen en onderhandelingen zullen beginnen.

Hoe maak je een goed gesprek te beginnen? Wat zijn uw favoriet eerste date conversatie starters?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha