10 Bewezen Tips voor huidverzorging voor vrouwen boven de 50Zijn de huid en haar problemen beginnen om je naar beneden veen? Het is maar logisch dat je moet beginnen met het bestrijden van de verveling van de huid en het haar, als je eenmaal raak de glorieuze 50 s. Voor velen is dit stadium is niets anders dan een nachtmerrie; Ik ben niet te oud om te stoppen willen groot en niet genoeg om geen zorgen te maken over jonge huidverzorging kijken.

Tips voor Huidverzorging voor vrouwen boven de 50

Gehydrateerd te blijven:

Water is de beste reiniger die werkt op je lichaam van binnenuit. Drink veel water - 8 tot 10 glazen per minimum - om de huid vochtig en het lichaam vrij van giftige stoffen te houden. De meeste toxines zijn gespoeld, zal de huid helderder geworden.


Gebruik een zonnecrème:

Investeer in een goede kwaliteit zonnebrandcrème en liberale hoeveelheid toe te passen ten minste 20 minuten voor uit te gaan in de zon. Zorg dat er voldoende SPF om je huid tegen schade door de zon te beschermen. De UV-straling beschadigt de huid, waardoor gelooid en rimpels vatbaar. Toepassing zonnebrandcrème op je gezicht, nek, armen en handen, omdat deze regio's zijn meer gevoelig voor beschadiging door de zon.

Regelmatig schoonmaken:

De reiniging verwijdert vuil en overtollige olie op het hoogste niveau van de huid, waardoor het een effectieve exfoliatie proces. Het zou verstandig zijn als je een reiniger die overeenkomt met uw huidtype te kiezen. Gebruik een wattenstaafje gedoopt in reinigingslotion om voorzichtig reinigen van de huid in opwaartse bewegingen.

Exfoliëren zachtjes:

Scrubben de huid verwijdert dode huidcellen, het openen van de weg voor de huid ademen. Gebruik een zachte scrub om je huid een week scrubben of twee keer. Niet beperkt uw gezicht afschilfering. Ga je gang en verwen uzelf in body wash. Een goed bad borstel met zachte haren zou het lukken. Geëxpandeerd huid laat moisturizers tot diep binnen het.

Rijkelijk hydraterende:

Als je ouder wordt, verliest de huid de natuurlijke moisturizers, en begin steeds een van de Sahara woestijn. En daarom is het essentieel gehydrateerd te houden. Breng een goede, diepe voedende, hydraterende en bescherming van de huid en onmiddellijk na het zwemmen voor de beste resultaten onder ogen.

Omarmen crème onder de ogen:

De huid onder de ogen relatief gevoeliger dan de rest van de gezichtshuid. Het is ook verstoken van talgklieren en dus meer vatbaar voor rimpels en verzakkingen. Een goede crème onder de ogen kunnen droog, donker worden, kreukels en zwelling van de huid onder de ogen te voorkomen.

Was de huid met warm water:

De temperatuur van het water dat wordt gebruikt om je gezicht te wassen of neem een ​​bad heeft een lange termijn effect op de huid. Het warme water berooft huid van haar vocht, waardoor er droog, dof en schilferig. Het versnelt het verouderingsproces en veroorzaakt de huid rimpels ontwikkelen. Gebruik altijd warm water, terwijl je je gezicht of baden te wassen. Dit is de beste huidverzorging voor vrouwen boven de 50.

Be Gentle:

Zorg ervoor dat u uw huid zacht te behandelen. Veeg niet het droog met een ruwe doek. Gebruik een zachte doek mops op de huid droog wattenstaafje.

Eet goed:

De meest effectieve manier om huidverzorging voor vrouwen boven de 50 te gloeien van binnen uit is om zijn buik te vullen met voedzame voedingsmiddelen rijk aan natuurlijke goedheid. Omvatten een heleboel noten, fruit en bladgroenten in uw dieet. Probeer een kopje groene thee elke ochtend op een lege maag om het lichaam te ontgiften.

Adem:

Ademhalingsoefeningen, yoga, ook wel bekend als Pranayama, hebben prijzenswaardige voordelen op de huid. Ademhalingsoefeningen ten minste 30 minuten dagelijks oefenen. Verhoogt de toevoer van zuurstof door het hele lichaam en maakt de huid stralend.

Geen zorgen meer dan saai, gerimpelde huid als je 50 of het naderen van de mark! In plaats daarvan, probeer dan deze tips voor huidverzorging eenvoudig voor vrouwen boven de 50 en laat uw huid gloeien met vitaliteit!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha