10 bestemmingen MEER 'CASE AFSTAND OP AARDE



10 bestemmingen MEER 'CASE AFSTAND OP AARDE

Vliegreizen en moderne technologie hebben zeker maakte de wereld een kleinere plaats en, wat meer afgelegen, exotische vakantiebestemmingen zijn geworden een beetje run van de molen toeristische bestemmingen plaats. Als je het niet erg te gaan zonder uw luxe nachtleven en de moderne voorzieningen voor een tijdje ', maar er zijn nog een paar plaatsen vrij op aarde die nog moeten worden aangeraakt door all-inclusive resorts en toeristische bussen. Dit zijn de plaatsen die nog steeds moeilijk te bereiken en goed buiten de gebaande paden als afgelegen eilanden of berghutten, plaatsen zult u het gevoel alsof je meer van een avonturier dan een toerist. Als u wilt om weg te komen van alles, en we doen het allemaal betekent, lees dan verder, en meer informatie over de tien van de meest afgelegen vakantiebestemmingen op aarde.

1. La Rinconada, Peru

Dit is zeker niet de typische vakantie bestemming, maar het is op afstand! La Rinconada is een klein mijnstadje, hoog in de Peruaanse Andes. De stad, die wordt beschouwd als de hoogste stad in de wereld, kan alleen door een weg te bereiken via verraderlijke bochtige bergwegen die dagen in beslag. De stad, gelegen op een gletsjer, heeft 30.000 inwoners die voornamelijk werkzaam zijn in de goudmijnen van onder het ijs. Dit is een bestemming voor de onverschrokken explorer echter alleen omdat, indien de structuren verspreid in de stad niet afschrikken, dan is de hoogteziekte zijn!


2. schiereiland Cape York, Australië

Dit gebied van Australië zo ver, dat sommige delen van de regio alleen maar gezien van boven in een helicopter. Cape York schiereiland is een gebied van ongerepte natuur, dat is gelegen op de noordelijke punt van Australië en is één van de grootste overgebleven onontgonnen gebieden van de wereld. Als u op zoek bent naar een plek om te gaan waar weinig zijn eerder geweest, dan is dit het zal zijn. De enige mensen die je hier ooit ontmoet zijn enkele van uw collega ontdekkingsreizigers en misschien een of twee van de inheemse inheemse inwoners.

3. McMurdo Station, Antarctica

Hoewel nu kunt u bereiken met het vliegtuig, Antarctica is nog steeds een van de meest afgelegen plekken op aarde. Alles wat je in Antarctica vindt zijn een aantal internationale onderzoekscentra, zoals McMurdo Station. Het station ligt op Ross Island, dat is uit de noordelijke punt van het continent. Hoewel McMurdo Station is het verst van elke grote stad als je kunt krijgen, dankzij de moderne landingsbanen, wetenschappers en medewerkers op het station krijg nog steeds bij voorzieningen en moderne gemakken te genieten.

4. Koh Tonsay, Cambodja

Koh Tonsay, wat betekent Rabbit Island is een prachtig eiland, dat is slechts twee vierkante kilometer en ligt ongeveer 5 km ten zuiden van Cambodja. Mensen die het eiland bezocht zeggen het is een van de weinige ongerepte tropische paradijs dat wordt achtergelaten in de grond met zijn prachtige bomen omzoomde witte stranden en zijn rieten bungalows. Op dit moment, de diensten zijn zeer schaars en het eiland is nagenoeg verlaten, maar wordt steeds populairder bij toeristen, dus als je wilt een smaak van het leven als een schipbreukeling, dan kun je beter gaan zien Koh Tonsay binnenkort.

5. Pitcairn

Pitcairn heeft een bevolking van slechts vijftig mensen, van wie de meesten zijn afstammelingen van de bemanning van de beroemde HMS Bounty, die opstand, zodat ze hun leven konden leven in dit tropische paradijs. Dit is een van de moeilijkste plaatsen te bereiken op de grond, want het heeft geen landingsbaan. De enige manier om Pitcairn te krijgen is om een ​​boottocht tien dagen van het vasteland van Nieuw-Zeeland.

6. Alert, Canada

Met het dorp van Alert op de noordelijke punt van het territorium Nunavut in Canada, hebben we het over een afstand en we praten over vrijwel verlaten. Het dorp, dat 24 uur van duisternis en de rest van het jaar in het licht 24 uur per dag de helft besteedt van het jaar, heeft een bevolking van slechts vijf jaar, dus als je probeert te ontsnappen aan de drukte, dan is dit een bestemming voor u!

7. Nationaal Park Jau, Brazilië

Je kunt echt terug naar de natuur in het Nationaal Park van Jau in Brazilië. Het park is gelegen in het midden van het grootste regenwoud ter wereld en kan alleen worden bereikt door een lange boottocht. De enige bewoners hier te ontmoeten zijn apen, rivier dolfijnen en andere dieren en niet uw iPad niet mee te nemen, omdat de levering van elektriciteit dichter is honderden mijlen afstand.

8. Paaseiland

Bekend om zijn massieve rots beeldhouwwerken, Paaseiland ligt 2000 mijl voor de kust van Chili in het midden van de Stille Oceaan. Het eiland is ongeveer 70 vierkante mijl in omvang en is de thuisbasis van ongeveer 4.000 mensen. Hoewel het eiland is afstandsbediening voor iedereen normen, is het nog relatief gemakkelijk te bereiken, dankzij de eilanden en naar de internationale luchthaven. Ondanks dit, echter, het eiland nog steeds voelt zich verlaten vanwege de ligging en het feit dat het was eigenlijk schoon stroken bomen eeuwen geleden.

9. Lhasa, Tibet

Lhasa, de spirituele hoofdstad van Tibet, is net zo ver als de Chinese regering wil het aan de dag. Soms welkom toeristen, soms verbieden buitenlanders helemaal. Maar, als je naar de tocht te maken om deze prachtige stad, is het prachtige Potala Paleis, de Jokhang tempel en een warm welkom aan de lokale Tibetanen, die door de manier, niet graag worden genoemd Chinese!

10. Klyuchevskoy Nature Park, Rusland

Op het afgelegen schiereiland Kamchatka in Rusland, kan de onverschrokken avonturier de Klyuchevskoy Nature Park, die is gelegen onder de vulkaan Klyuchevskoy vinden. Alles wat je hier vindt zijn de lokale fauna, waaronder wolven, vossen en schapen en, als je dapper bent, kunt u een wandeling langs het pad bekend als de te nemen "Pad van de recente uitbarstingen."

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha