10 BESTE zelfverbetering boeken die je leest VALE10 BESTE zelfverbetering boeken die je leest VALE

Sommige mensen hebben de neiging om de boeken van zelfverbetering weggooien als irrelevant, maar iedereen moet een beetje 'hulp in hun leven soms, en in staat zijn om wat advies van iemand die daar is geweest kan van immense worden krijgen waarde. Als je wilt slagen in je job, gewicht te verliezen, of als u een advies te maken met een gebroken hart nodig hebben, is er een boek van zichzelf te helpen die er voor u. Boeken die zelf-verbetering om beter open uw ogen voor het feit dat je dingen kunt veranderen en u kunt uw leven te verbeteren. Hier zijn tien van deze boeken voor zelfverbetering dat we geloven dat ook het lezen waard.

1. Live a Life van No Regrets Suzie Hayman

Iedereen heeft een aantal spijt in het leven, maar in dit fascinerende boek, Suzie Hayman legt zijn plan van aanpak 7 stap die u kunnen helpen uw leven met geen spijt dat je weegt. Een ding dat is zo goed over dit boek is dat het praktisch advies over kleine stappen die u kunt nemen om te gaan met spijt en voorbeelden van hoe echte mensen zijn in het reine komen met hun eigen spijt te bevat.


2. De sleutel tot bedaren door Linda Blair

Dit is een van de grote boeken van zelfverbetering. Als u last heeft van stress, dan is dit boek kan een absolute redder in nood zijn. Linda Blair is een Associate Fellow van de British Psychological Society en ze combineert haar kennis onbetwistbare betrekking met zijn makkelijk te lezen schrijfstijl om een ​​boek dat het gewicht van de stress kan tillen van je schouders te produceren. Het is een geweldige 5-stap-programma te vertragen en je leven te vereenvoudigen en, door dit proces, het verminderen van stress.

3. De beslissing om mij vóór ons door Christine Arylo

Dit is een uitstekend boek over relaties die nuttig zijn voor vrouwen van elke leeftijd en elk stadium van een relatie je in zal zijn, is er hier iets voor u. Meer dan wat dan ook, dit boek laat zien hoe je je ware zelf houden is belangrijker dan het maken van compromissen om liefde te vinden van iemand anders. Het is de moeite waard te lezen voor iedereen die werkt met relatieproblemen moeilijk.

4. Feeling Good: The New Mood Therapy David D. Burns

Velen zeggen dat dit één van die boeken van zelf-verbetering die levens kan veranderen. Door middel van cognitieve gedragstherapie, David Burns leert de lezer om te begrijpen dat hun denkpatronen hen kan doen dalen en hoe deze manier van denken tegen te gaan. Leg uit hoe uw stemming en uw gedachten over jezelf kan worden gecontroleerd en het is een goed boek voor mensen die last hebben van een negatief zelfbeeld, het recht van de weg door de mensen die lijden aan een depressie.

5. Be Your Potential door Joseph Clough

Als verlegenheid en onzekerheid die terug zijn bedrijf, dan is dit één van de fantastische boeken voor zelfverbetering die u zullen helpen uw volledige potentieel te bereiken. De auteur, Joseph Clough, won zijn verlegenheid met dezelfde technieken die in dit boek, dus hij weet waar hij over praat. Het bord dat Clough biedt is verdeeld in beheersbare, haalbare stappen die iedereen gemakkelijk kan volgen.

6. Hoe Stop Piekeren en Start Living door Dale Carnegie

Dale Carnegie was een van de pioniers van het genre zelf-verbetering en het is waarschijnlijk het best bekend voor zijn boek Hoe kan ik vrienden en beïnvloed mensen Win. Hoewel dit boek werd gepubliceerd in 1948, is het nog steeds 100% relevant, ook al is de taal een beetje 'gedateerd. Als je leven is vol van angst en zorgen, dan is dit boek zou de antwoorden voor u bevat.

7. Hoe het verlies van een liefde Melba Colgrove overleven

Dit is een van de best verkopende zelf-verbetering boeken van alle tijden en van de immense gebruik zal zijn om iedereen die door de pijn van de rouw, of een pauze. Het lezen van het boek is als het luisteren naar de wijze raad van een vertrouwde vriend. Het geeft je alles wat je nodig hebt om een ​​verlies van welke aard dan ook overleven en leert je hoe je de kracht om moeilijke tijden te overwinnen.

8. Vijf-Two voor een nieuwe jij Janet Menzies

Je hebt misschien gehoord van de Vijf-Two dieet, dat is wanneer u snel voor twee dagen en eet normaal voor de rest van de week. Deze ongelooflijke boek van Janet Menzies laat zien hoe je hetzelfde principe kunnen gelden voor elk aspect van je dagelijkse leven. Het boek werd gezegd het leven van mensen te zijn veranderd, ze te leren hoe je een balans in alles wat ze doen creëren. Het is een heel goed lezen.

9. De kunst van het geluk van de Dalai Lama

Dit is een van de grote boeken van zelf-verbetering die het vermelden waard is. Ondanks alle moeilijkheden die de Dalai Lama heeft ondergaan, is hij nooit gezien allesbehalve gelukkig kijken. In dit boek, geschreven door Nobelprijswinnaar geestelijk leider van Tibet, en Dr Howard Cutler, zult u de leer van het boeddhisme en veel down to earth gezond verstand te vinden. Heel eenvoudig, het is de ultieme handleiding over hoe om geluk te vinden in het leven, een man die de weg leidt om gelukkig te zijn.

10. The 7 Habits van Highly Effective People van Stephen R. Covey

Wie op zoek is om in hun leven vooruit te moeten lezen de 7 Habits van Highly Effective People van Stephen R. Covey. Het boek heeft meer dan tien miljoen exemplaren verkocht en is een gids voor positieve gewoonten in het leven dat je effectief zijn in wat je ook doet zal bouwen. Het begint door te vragen je naar jezelf te kijken, en dan te kijken hoe je omgaat met andere mensen en de wereld om je heen. Het is niet alleen een lijst van suggesties; Het is een gids en samenhangend boek dat de moeite waard te lezen van kaft tot kaft is.

Wat is uw favoriete boeken voor zelf-verbetering?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha