10 beste yogalessen in IowaAls u een inwoner van Iowa en zijn het vinden van je leven saai en vervelend, dan moet je meteen op zoek naar een aantal van de beste yoga-centra van deze plek! Zou je weten yoga is een kunst die u stress en verveling te verdrijven. Het vult het leven met vreugde en vrede. Het combineert professionele yogalessen is een van de beste manieren om yoga voor ontspanning van lichaam en geest te leren.

Wat zijn de beste yoga-lessen in Iowa? Welke diensten worden aangeboden en wat zijn de prijzen? Als u informatie over dit alles wilt, dan is dit bericht is wat je nu zou moeten lezen!


Heartland Yoga Center:

Dit instituut is een training in verschillende asanas YOG. Zeer ervaren docenten leidt studenten in de fysieke, mentale en spirituele asanas YOG. Het instituut biedt verschillende yoga-lessen voor beginners. De rustige sfeer van dit instituut yoga onderscheidt het van veel andere scholen van yoga in de stad. De verschillende vormen YOG geleerd in deze instelling zijn Anusara yoga, hatha yoga, Kundalini yoga, vinyasa yoga en nog veel meer.

Adres: 221 E College Street, Suite 213, Iowa City, IA 52240
Telefoonnummer/s: (319) - 354- 4062
Prijs: De prijs varieert van $ 15 tot $ 1.000.

Hot House Yoga Center:

House Hot yoga is een perfecte plek voor beginners om yoga te leren vanaf nul. Het biedt een 21-daagse cursus elementaire yoga te leren om alle beginners. Dit instituut biedt meer klassen om verschillende vormen van yoga als Vinyasa, warm huis yoga, pilates, yoga, ontspanning en een paar anderen te onderwijzen. Het biedt ook speciale kortingen voor studenten, senioren en militair/militair.

Adres: 224 South Clinton Street, Iowa City IA, 52241
Telefoonnummer/s: (319) 351- 9642
Prijs: De prijs varieert van $ 2.750 tot $ 3.000.

Serenity Yoga en Pilates Studio:

Het is een instelling die pilates en yoga multifunctionele TRX leert naast volledige yoga-sessies. Het biedt tevens een eigen yoga-lessen op aanvraag (natuurlijk, dit is een extra vergoeding). En 'is gespecialiseerd in het onderwijzen van yoga aan kinderen. Naast yoga voor kinderen, dit instituut leert andere vormen van yoga, evenals prenatale yoga, herstellende yoga, zachte yoga en yoga stroomt.

Adres: 610 Eastbury Drive Suite 2, Iowa City, Iowa 52.245
Telefoonnummer/s: (319) 541- 4997
Prijs: De prijzen variëren van $ 50 tot $ 500, afhankelijk van het soort training programma dat u kiest yoga.

Twisted Root Yoga Studio:

Deze yoga instituut biedt een trainingsprogramma dat zich richt op hoe je lichaam kracht en macht te vergroten. Het instituut biedt een rustige locatie in de studio. Dit is nodig om alle positieve energie te kanaliseren van het milieu aan de geest en het lichaam te verlichten door middel van yoga. De verschillende vormen YOG exclusieve van dit instituut zijn prenatale yoga, yoga voor depressie, yoga voor krijgers en nog veel meer. Het biedt tevens een eigen yoga-lessen op aanvraag. Dit instituut biedt ook het voordeel van een zogenaamde 'eerste open klasse'. Dit betekent dat het instituut biedt de flexibiliteit om te beslissen of u wilt doorgaan met deze school van yoga of niet, zonder iets te betalen. U betaalt pas wanneer u tevreden te krijgen over de kwaliteit, na het gratis bijwonen van de eerste yogales.

Adres: 331 Bluff Street, Dubuque Iowa, 52001
Telefoonnummer/s: 563- 580- 9182
Prijs: Prijs varieert van $ 15 tot $ 200.

Zuidoosten Iowa Yoga Instituut:

Dit instituut yoga richt zich op het afstemmen van de lichaamshoudingen YOG. Ze bieden opleidingen op verschillende eigenschappen die betrokken zijn in yoga, zoals staan, zitten, draaien, ontspanning en een paar meer. De verschillende vormen van yoga onderwezen door deze instelling zijn zachte yoga, power yoga, yoga stroming onder een paar anderen.

Adres: 217 Jefferson Street Burlington, Iowa 52601
Telefoonnummer/s: (319) 470- 1082
Prijs: De prijs varieert van $ 40 tot $ 200.

Evolueren Yoga Studio:

Dit instituut biedt yoga adequate training aan kinderen, beginners en gevorderden. Biedt ook uitgebreide training in alle opzichten van de hogere vormen van yoga. De USP is zijn yogales voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. De verschillende vormen YOG geleerd in deze instelling zijn prenatale yoga, langzame stroming yoga, Vinyasa Yoga, yoga hectare, yin yoga, power yoga, yoga warme stroom en meer.

Adres: 2808 Castle Gate Dr Sioux City, Iowa 51.106
Telefoonnummer/s: (712) 389- 4032
Prijs: De prijzen variëren van $ 35 naar $ 1 Echter, de tarieven van de studenten zijn iets anders en variëren van € 27 tot $ 8

Vriendschap Yoga Center:

Deze yoga centrum richt zich op verschillende vormen YOG voor beginners, volwassenen, kinderen en ouderen. Het richt zich op yoga ademhalingsoefeningen om uithoudingsvermogen te vergroten. Het biedt ook een speciaal programma van yoga, speciaal bedoeld voor veteranen yoga onder de naam van yoga voor atleten. Dit instituut organiseert ook workshops over verschillende diepgaande kennis van de verschillende vormen YOG en asana's.

Adres: 1231 Gilbert Hof, Iowa City, Iowa, 52240
Telefoonnummer/s: (319) 338- 2674
Prijs: De prijs varieert van $ 90 tot $ 1

Toula Yoga Center:

Deze yoga centrum biedt speciale yoga-training voor kinderen en volwassenen. De verschillende vormen YOG gehouden door deze instelling zijn adaptieve yoga, prenatale yoga, zachte yoga, power yoga, Vinyasa Yoga, yoga Nidra, hatha yoga en power yoga heet. Het richt zich op het uiteinde verhogen de sterkte van een lichaam te rekken. Het helpt ook bij gewichtsbeheersing door middel van yoga.

Adres: 2720 1st Avenue NE Suite 108, Cedar Rapids Iowa, 52402
Telefoonnummer/s: (319) 721- 0368
Prijs: De prijzen kunnen variëren van $ 20 tot $ 25, afhankelijk van de klasse aan u kiest.

Fusion Studio:

Dit geweldige yoga centrum biedt een rustige omgeving voor yoga gemeenschap en privé-sessies. Biedt een speciaal programma van yoga voor hardlopers. Deze richt zich op de sterkte van de spieren en gewrichten, en gericht op het verbeteren van de snelheid van de ademhaling ook. Elke klasse is gewoonlijk 1 uur en 15 minuten.

Adres: 600 3rd Street SE, Cedar Rapids, Iowa 52.401
Telefoonnummer/s: (319) 364- 8085
Prijs: De prijzen variëren van $ 85 tot $ 9

Sweet Feet Yoga Center:

Deze yoga centrum is uitsluitend voor kinderen en volwassenen. Deze sessies recreatieve muziek, tussen de lessen, om de stemming te vergemakkelijken. De verschillende vormen van yoga onderwezen in deze instelling zijn prenatale yoga, basic yoga, yoga voor volwassenen en power yoga.

Adres: 2140 Ave. Norcor Coralville, Iowa 52241
Telefoonnummer/s: (319) 331-3689
Prijs: De prijzen variëren van $ 75 tot $ 14

De tien yoga centra hierboven in Iowa vermeld zijn de beste instellingen voor het leren van complexe vormen van yoga. Al lid van één van deze instellingen yoga? Die yoga asana's is jouw favoriet? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha