10 beste yoga lessen in New YorkBent u het type persoon met een drukke agenda die wil een beetje 'tijd om de geest, lichaam en geest tot rust te vinden? Bent u op zoek naar een gezond lichaam en geest? Wil je een goed gespierd lichaam hebben en los van alle spanning meteen? Als je antwoord met een 'ja' op deze vragen, dan moet je yoga.

Als u een inwoner van New York, beschouw jezelf gelukkig als "de stad die nooit slaapt" is een hub voor een van de belangrijkste bedrijven nationale welvaart. Van de meest eenvoudige tot de meest moeilijke, vindt u elke denkbare vorm van yoga wordt onderwezen in yoga studio in NYC.


Yoga in New York City:

NYC heeft alleen al ongeveer 300 yoga studio. U bent clueless over welke te kiezen, of waar u de beste yoga studio in New York vinden? Maak je geen zorgen! Dit bericht gaat over waarom je yoga moet kiezen, en de belangrijkste tien yoga in je stad! Ga je gang en geef het een te lezen!

Waarom Yoga?

Het lijkt erop dat veel mensen die je al kent, je vrienden, collega's en zelfs je grootouders hebben al stapte in deze studies en hebben altijd goed opgeleid. Waarom niet? Immers, yoga heeft iets unieks te bieden voor ons allemaal. Dit is iets dat de geest kalmeert en bouwt ook onze kracht.

Wist u dat de voordelen van yoga elk deel van je lichaam binnen en van buiten? Van alle fitness-oefeningen die meestal doen voor ons lichaam, Yoga is de beste.

Hier zijn een aantal indicatoren en de voordelen van yoga:

Altijd beoefend en overal:

Geen zorgen te maken over het vinden van een training sportschool, is er geen verplichting voor speciale apparatuur, schoenen of wat dan ook. U kunt op blote voeten en sommige baggy kleding comfortabel. Yoga is alles over posities en als je eenmaal ervaring in posities te krijgen, kunt u ook yoga thuis oefenen!

Trainen Under A Pro:

Sommige mensen maken de fout om een ​​goede training niet nemen van een ervaren docent en uiteindelijk het maken van een slechte houding, dat kan erg gevaarlijk zijn. Gelieve niet yoga te beoefenen in het zien van een aantal opleidingen CD. Het is raadzaam om te leren van een expert in persoon en dan oefenen. Yoga-instructeurs begeleiden hoe om houdingen zachtjes uit te voeren. Als je een beginner bent, kunt u vinden het heel moeilijk om de eenvoudigste van de houdingen uit te voeren, zelfs, maar geef niet op. Met de praktijk kunt u eenvoudig onder de knie deze houdingen.

15 minuten per dag:

Hoe je aan yoga bezielen in je dagelijks leven, je begint de vruchten te plukken van deze oefeningen. Zou u worden verrast om te weten dat het duurt slechts ongeveer 15 tot 20 minuten om yoga te beoefenen in een dag en u zult zich veel beter voelen. Een andere naam voor yoga is meditatie in beweging.

Zoals je aan yoga houdingen en focus op je ademhaling, wordt de geest automatisch ontslagen van stressvolle gedachten van de dag.

Nu dat jij de moeren en bouten van yoga, volgende zijn de top tien yoga centra in New York City! Ga verder met uw bed en krijg verbaasd!

Pure Yoga:

Of u nu een beginner of een expert, deze studio echt geschikt voor al uw behoeften. Er zijn verschillende klassen te kiezen. Moeders kunnen ook hun kinderen. Ze bieden ook privé-sessies voor degenen die niet in staat zijn om posities te verzamelen in het openbaar. De Pure Yoga Studio is de thuisbasis van een van de beste en goed opgeleide yoga-instructeurs in New York.

Adres: 204 West 77th St vleugel, New York, NY 10024

Telefoon: 212-877-2025

Namaste Yoga & Tranquility Center:

Voor degenen onder u die niet graag uit te oefenen binnen de vier muren van een klaslokaal, Namaste Yoga en Tranquility Center om iets heel anders te bieden heeft. Het is een studie van Williamsburg dat bamboe vloeren heeft, en daarop kun je ook genieten van thee in de tuin van het huis na elke sessie. Het moment dat u deze studio in te voeren, wordt de geest stille modus automatisch. Yoga-sessies meestal richten op balans, kracht en flexibiliteit, werken aan de basisprincipes van yoga.

Adres: 336 Grand St., Brooklyn, NY 11211

Telefoon: 718-874-3484

Tribeca Yoga:

De yoga studio Tribeca gelooft dat yoga is een zekere manier om uw taille trimmen in een korte tijd. Als u wilt genieten van de wereld van yoga en meditatie, deze studie is een must voor u. Klassen Tribeca zal je veranderen in een beter u, met een innerlijke kern sterker, dunnere taille en spieren afgezwakt en mager. Ontdek de klasse tijden en kortingen aangeboden aan nieuwe opnames.

Adres: 37 sacristie St FL 3, New York, NY 10013

Telefoon: 212-219-0934

De Iyengar Yoga Instituut voor New York:

Onder auspiciën van yoga legende BKS Iyengar, dit instituut biedt yoga-sessies die zijn ontworpen rekening houdend met de beroemde Patanjali Yoga Sutra. Steeds meer verzoeken van studenten heeft deze studio bewaard altijd druk. De instructeurs zijn goed opgeleid en ze helpen elke student om elke houding perfect uit te voeren. Rekening houdend met het feit dat yoga is allemaal correct houdingen, veel details om precies te draaien. U zult deskundige trainers en grote motivators hier vinden. Stap in Iyengar Instituut als novice en kom terug als een sterke individuele in en uit.

Adres: 150 W. 22e St., FL 11, New York, NY 10011.

Het Centrum voor uitlijning Willow Divine:

Je hebt de mogelijkheid om klassen te kiezen Vinyasa heet of te simpel open lessen in deze studie. Dit centrum is eigendom van Jennifer Shea, een yoga-expert en instructeur van Pilatus. Ze is ook gecertificeerd om kinderen te leren. Zijn technieken van Anusara yoga zijn uniek en vooral gericht op afstemming. Sinds ze goed wordt getraind in Pilates ook, heeft ze Pilates en yoga en creëerde afstemmingen Goddelijke wie heeft indrukwekkende effecten op ons lichaam gecombineerd. Deze technieken werken goed om de innerlijke kern van je lichaam te versterken.

Adres: 629 North Railroad Ave., Staten Island, NY 10304

Telefoon: 718-351-0011

Bikram Yoga Bronx:

Er zijn een aantal mensen die regelmatig yoga beoefenen, en klagen vaak van niet goed zweten. Deze studie is voor die groep mensen. Hier zweten als de hel - voor de sessies werden gehouden in een kamer die is voorverwarmd tot 104 graden Fahrenheit. De dag wordt gedaan en je bent verzekerd van een perfect goede werksessie dat de spieren, waardoor je je verfrist en energiek voelen verkent. Dit wordt in de volksmond bekend als Hot Yoga en wordt verondersteld om het immuunsysteem te draaien en het herstel van de gezondheid van elk gewricht, spier en orgaan van het lichaam. Dit wordt bereikt door het ontgiften van het lichaam via zweet uitgang enorm. Toegevoegde voordelen zijn brandende massale 500 - 1250 calorieën, afhankelijk van de persoon. Het is speciaal ontworpen voor mensen die houden van uitdagingen. Natuurlijk, niet bedoeld voor watjes! Dit is goed voor mannen en atleten. Uitrekken zich bij het einde van de sessies ontspant de spieren en voelt dat hij nog nooit eerder had meegemaakt.

Adres: 5500 Broadway, Bronx, NY 10463

Telefoon: 718-562-3656

Om Factory

Dit instituut leert bijna alle mogelijke soorten vormen van yoga, Yoga als antenne, Aerial Circus, Acrobatiek PrepAcroYoga, Ashtanga Yoga, Yoga Breakti, Budokon Yoga, Kids Yoga antenne, Restorative en Yin, Yoga Tune-Up en, ten slotte, de Vinyasa Yoga. U kunt ook leren een combinatie van deze technieken. Dit is een beetje 'anders, maar zorg ervoor dat je uit te gaan als een tevreden mens. Deze anti-zwaartekracht yoga lessen in de mode hebben echt iets anders te bieden. Word haakte al na één sessie. Dat gevoel van het zijn meer verbonden met je lichaam/geest en het milieu is iets unieks hier. Leraren zijn altijd vriendelijk en informatief! Ze nemen hun tijd om te helpen met de poses moet je het nodig hebt.

Adres: 265 W. 37th St., 17 FL, New York, NY 10018.

Telefoon: 616-8662

Agora Yoga:

Voor studenten die niet geïnteresseerd zijn fundamenteel voor elke overtreding, is dit de place to be. Yogalessen Agora in Astoria heeft uitsluitend betrekking Vinyasa Yoga. Vinyasa betekent 'adem gesynchroniseerde beweging. " In deze vorm, de instructeur leert hoe soepel van de ene houding naar de andere met een primaire focus op-en uitademen technieken. Gebaseerd op het tempo van de Ashtanga poses, deze vorm bouwt bovenlichaam kracht en biedt ook de flexibiliteit en balans. Deze vorm van yoga kan het best omschreven worden als een oefening bedekt met een geestelijke zin. E 'extreem warm zowel lichaam als geest. Ontspanning technieken zijn een van hun soort die je geest helemaal te kalmeren. Het is een geweldige plek om te vertoeven. De vriendelijke omgeving fascineert snel je geest. Het lijkt alsof elke sessie is als een therapie die de geest behandelt en het lichaam benadrukt. Dit is een must voor alle beginners.

Adres: 33-02 Broadway, 2e verd, Astoria, NY 11106.

Telefoon: 718-626-0680

Yoga Vida:

Bent u op zoek naar een plek om lichaam en geest te kalmeren? Bezoek Yoga Vida, die met zijn helende praktijken meditatie kan je helpen om gemakkelijk spanningen op te schorten en het ontwikkelen van een diep gevoel van welzijn dat zal ondersteunen, zelfs na de sessie voorbij is. Deze meditatieve oefeningen helpen om een ​​perfecte balans tussen beweging en stilte, de kracht en de opbrengst te bereiken, en houdt je in vrede. Ontsnappen aan de chaos van deze stad die nooit slaapt en te krijgen in het centrum van rust Yoga Vida. U krijgt een recept aangepast van een harmonieuze gedachten die laat je ontspannen en voor altijd afgezwakt vinden. Een sessie genaamd naar een ander en al snel merkt dat je verslaafd aan het. Yoga Vida heeft een ongelooflijke sfeer en instructeurs zijn vriendelijk. U voelt zich op zijn gemak en zelfs sommige van de technieken en moeilijke houdingen in een mum van tijd te leren. En 'handig en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Adres: 99 University Pl 6 New York NY 10003 Fl,,

Telefoon: 212 995-5553

Yoga creatieve therapie:

Nina "Priya Maar" David is de bedenker en directeur van Yoga therapie creatief. Hij heeft een rijke ervaring van meer dan twintig jaar. Ze is ook een senior opvoeder Yoga Integrale Yoga Instituut en Satchidananda Ashram in New York City. Al bijna 20 jaar, is genezing en creatieve kunsten therapieën in diverse medische, educatieve, maatschappelijke en spirituele organisaties die in New York en de Verenigde Staten. Creatieve instincten van Nina gaf een volledig nieuw platform yoga. Zijn unieke technische werkzaamheden zowel in zowel lichaam en geest. U kunt naar klassen volledige termijn of korte termijn cursussen, afhankelijk van uw keuze. Dit is niet alleen een natuurlijk, maar min of meer als een therapie die handig zijn op lange termijn.

Adres: 101 West 12th Street, New York 1011

Telefoon: 212-724-2800

We hebben geprobeerd om graven uit de beste van de yoga studio's uit alle hoeken van de stad New York en we op de vingertoppen hebben geplaatst. Nu, wat je hoeft te doen is overeenkomen met uw behoeften met wat we hebben en in contact met hen zo snel mogelijk. Vergeet niet, de tijd dringt! Voordat uw vrienden en collega's reache dat niveau van rust en verdien afgezwakt lichaam omhoog (niet te vergeten de grootouders) nodig hebben om yoga te doen uw manier van leven! Geniet van Yoga - moet u zich veel beter voelen, want je verdient het beste.

Kent u andere yoga centra in NYC? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha