10 beste voedingsmiddelen naar Back Pain ReliefHij lijdt aan een constante pijn in de rug? Heb je geprobeerd alle therapieën en behandelingen, maar het mocht niet baten? Rugproblemen zijn gemeengoed geworden vanwege onze sedentaire levensstijl en lange werktijden.

Je weet dat er een aantal super voedsel dat kan wonderen doen voor je rug? Nou ja, de post die een lijst van tien voedingsmiddelen die je helpen biedt zeggen bye-bye voor chronische rugpijn. Denk je dat het te mooi om waar te zijn? Lees het artikel en ontdek het zelf!


Vette vis:

Vette vis zoals sardines, tonijn, makreel, kabeljauw, en zijn rijke bronnen van omega-3. Omega-3 vetzuren verminderen pijn en ontsteking. Als je een vegetariër bent, kunt u Munch op noten en anderen om je reserves van omega-3 vetzuren (1) op te bouwen.

Groene thee:

Groene thee heeft vele anti-inflammatoire eigenschappen en antioxidanten die helpen verminderen pijn en ontsteking. Dus, nippend groene thee is therapeutisch als u last heeft van gewrichtspijn, rugpijn en artritis. Groene thee vermindert cytokine IL-17 een anti-inflammatoir middel, waardoor de mate van een stof genaamd anti-inflammatoire cytokine IL-10 (2).

Granaatappel:

Granaatappel voorkomt spierpijn. Het onderzoek concludeert dat de consumptie van granaatappels en granaatappelsap voorkomt niet alleen spierpijn, maar helpt ook om het te verlagen. Dus, granaatappelsap is een effectief rechtsmiddel en lekker voor rugpijn (3).

Rode druiven:

Rode druiven zijn rijk aan polyfenolen, zoals resveratrol, die artritis en gewrichtspijn vermindert. Het vermindert niet alleen de ontsteking, maar helpt ook om de spieren en gewrichten te versterken. Rode druiven zijn een must-have voor het verminderen van pijn in de rug (4).

Olijfolie:

OIive olie is een ander voedsel dat helpt verlichten de zeurende pijn in zijn rug. Olijfolie is rijk aan veel voedingsstoffen, en een anti-inflammatoire stof genaamd oleocanthal bijzondere waarmee rug pijn verminderen. Veel studies concluderen dat patiënten met artritis ervaring langdurige opluchting als je olijfolie (5) innemen.

Kurkuma:

Kurkuma is één van de beste oplossingen voor alle soorten kwalen. Het doet wonderen voor je huid ook! Verhoogt de spijsvertering en is een natuurlijke remedie voor maagpijn en constipatie. De populaire ingrediënt helpt ook verlichting geven van een ontsteking, waardoor het een effectief middel tegen rugpijn maakt. Curcumine actieve verbinding die in kurkuma vermindert pijn (6).

Gember:

Gember is een doeltreffend braakmiddel en is vol van anti-oxidanten. Gember heeft pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen dat het een effectieve remedie voor pijn in de rug te maken. Gember is een effectieve huis remedie voor vele kwalen (7).

Pepermunt:

Pepermunt is niet beperkt frisse adem, maar helpt ook om spierspasmen te verminderen. Het is een verjongende behandeling voor pijn in de rugspieren. U kunt een aantal muntblaadjes te kauwen of een paar druppeltjes pepermuntolie van toepassing op het getroffen gebied (8).

Koffie:

De stomende kop koffie geeft je niet alleen heerlijke start van de dag, maar het heeft vele voordelen voor de gezondheid ook. Het bevat cafeïne, welke effectief vermindert rugpijn en spierpijn. Veel studies zijn bedoeld bestuderen van de effecten van cafeïne op de vertraging en de vermindering van spierpijn, tijdens en na de zware training (9).

Hot Peppers:

Je moet voorzichtig zijn met dit middel te zijn, of u kunt de taal schroeien. Hete pepers bevatten capsaïcine, een werkzame stof die sterke anti-inflammatoire eigenschappen. Het beperkt de groei van cytokinen, inflammatoire verbinding (10).

Nu weet je het super voedingsmiddelen die je kan bevrijden van je pijn in de rug, is het niet? Dus, waarom wachten? Ga je gang en dit opnemen in uw dieet vandaag en bieden een mooi afscheid van uw rugproblemen.

Als je weet dat een huis remedie voor rugpijn, kunt u delen hier!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha