10 beste voedingsmiddelen die helpen bij het bestrijden vermoeidheidVoel je je moe de hele dag? Overweegt om uit bed lijkt een enorme taak? Chronisch vermoeidheidssyndroom of CVS kan je leven verpesten. Stelt u zich eens moe de hele dag, niet de energie om de belangrijke dingen te doen of grondig geniet van je leven. Vermoeidheid is een aandoening die niet beperkt is tot een fysieke manifestatie. Er zijn andere vormen van vermoeidheid, zoals mentale vermoeidheid die snel kunnen escaleren tot meer ernstige problemen.

Maar ja, er zijn veel voedingsmiddelen die de tekenen van vermoeidheid te bestrijden natuurlijk. Wilt u weten wat ze zijn? Doorgaan uw lezing!


Water:

Het lichaam is opgebouwd uit voornamelijk uit water, en dit is iets dat je op moet letten. In de zakelijke wereld van vandaag, hebben we de neiging om te vergeten dat het lichaam heeft water nodig. Als je gewoon kunt vervangen andere dranken zoals koffie en frisdrank met een glas water, zult u in staat om de aanbevolen hoeveelheid water te krijgen in het systeem (1).

Complexe koolhydraten:

Onze voeding is rijk aan verwerkte koolhydraten die niet goed zijn voor het lichaam (2). Denk wisselen uw gewone bloem behandeld, voor de hele tarwemeel. Volle granen zijn rijk aan voedingsstoffen en energie stimuleren van voedingsvezels; helpen vermoeidheid te voorkomen.

Noten:

Walnoten zijn een van de beste bronnen van energie. Ze zijn vol van omega-3 vetzuren, die helpen bij het bestrijden vermoeidheid en te onderdrukken honger. Meestal is de energie bevatten cashewnoten, hazelnoten, paranoten en anderen. Vergeet niet om te eten noten en ongezouten (3).

Mager vlees:

Rood vlees is geladen met vet, die de meeste energie van het lichaam gebruikt te verteren, die in feite met een voeding met een laag energieverbruik. Kies kip over rundvlees of lamsvlees en vis, kip bepaalt eiwit, maar het is moeilijk te verteren, terwijl de vis vol omega-3 die bijdragen aan de energie nodig om de inspanning weg (4) handhaven.

Pompoenpitten:

Pompoenpitten bevatten veel voedingsstoffen en antioxidanten, maar de meest effectieve magnesium (5). Een tekort aan magnesium kan leiden tot vermoeidheid, en pompoenpitten zijn dan ook een van de beste voedingsmiddelen die strijd vermoeidheid te helpen.

Yoghurt:

Yoghurt is rijk aan probiotica (6), de goede bacteriën die een gezonde spijsvertering en helpen genezen maagkwalen bevorderen. De yoghurt is een van de beste voeding voor de behandeling van CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom).

Noten:

We weten dat de moeren zijn enkele van de beste voeding voor vermoeidheid. Walnoten, net als hun neven zijn vol van omega-3 (7), die helpen bij het bestrijden van vermoeidheid en honger te onderdrukken (8).

Dark Chocolate:

Een van de beste bronnen van directe energie, hebben chocolaatjes lang te zien in de lijst van hoge suiker en zetmeelrijke voedingsmiddelen die u moet vermijden. Echter, donkere chocolade gebleken kenmerken die chronisch vermoeidheidssyndroom bevechten.

Donkere chocolade bevat polyfenolen die serotonine niveaus (-geluk stimuleren stof in de hersenen) te stimuleren. Deze niveaus van serotonine versterkt hulp bevatten de tekenen van geestelijke en lichamelijke vermoeidheid (9).

Watermeloen:

Watermeloen heeft vele anti-oxidanten die helpen bij het bestrijden vermoeidheid; Echter, de meest effectieve is het water. De hoge watergehalte zorgt watermeloen is een van de beste voedingsmiddelen om de symptomen van vermoeidheid te verminderen. Ons lichaam bestaat uit water en veel-op-tijd vermoeidheid ontstaat uitdroging. Met twee of drie sneetjes watermeloen zal helpen de symptomen van vermoeidheid snel te verminderen (10).

Vitamine C:

Ascorbinezuur of vitamine C is een free agent radicalen eliminator die helpt om stress te verminderen en bestrijdt vrije radicalen schade. Vitamine C helpt reguleren niveaus van cortisol, een stresshormoon dat induceert. Hebben vruchten zoals citroenen, sinaasappelen, Grenadines, grapefruits en andere bronnen van vitamine C. Als alternatief, kunt u overwegen supplementen van vitamine C (11).

Dus waar wacht je nog op? Behandel uw harde werk vandaag! Omvatten deze voedingsmiddelen in uw dieet. Ook vertel ons over alle voedingsmiddelen die helpen om vermoeidheid te overwinnen. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha