10 beste voeding voor ontgifting BODY10 beste voeding voor ontgifting BODY

Als je zijn geweest moe en uit de pas lopen onlangs, kan je je afvragen wat er in godsnaam aan de hand is.

Velen van ons die vermoeid voelen neiging om overwerk schuld. Of dat, of we neer te zetten naar een bug mysterie dat binnenkort zal overgaan.


Maar de reden voor uw gezondheid problemen kunnen iets meer fundamentele dat zal niet gewoon weg gaan met het verstrijken van de tijd; het zou kunnen zijn dat je lichaam schreeuwt om een ​​detox.

Detoxificatie is iets dat is geoefend voor eeuwen in verschillende delen van de wereld. De Chinezen hebben gedaan voor honderden jaren. Verwijderen van giftige stoffen uit ons systeem, voelen we ons uitgerust, verfrist - en klaar om de wereld weer gezicht.

Laten we eens een kijkje nemen op de 10 voedingsmiddelen die het beste voor je lichaam ontgiften zijn.

Appels

Appels zijn een van de voedsel meer toegankelijk voor uw lichaam die populair zijn geweest voor duizenden jaren ontgiften; Ze zijn rijk aan vezels genaamd pectine, dat bindt aan zware metalen en cholesterol in het lichaam. Ze helpen om de darmen te reinigen, waardoor vervelende ophoping van giftige stoffen in het proces.

Beetroots

Deze lovelies paars zijn vaak de vergeten vruchten van westerse supermarkten, maar dat ook verdienen hun plaats op onze lijst van voedingsmiddelen die je lichaam te ontgiften. Ondanks hun exotische kleuren en opvallende, maar velen van ons om meer traditionele groenten, zoals tomaten en komkommers te bereiken.

Negeer bieten op uw eigen risico, als u nodig hebt om je lichaam te ontgiften. Beetroots profiteren je gezondheid zo overvloedig: ze de spijsvertering, bevordering van een gezonde huid, haar en botten gezond, en ook gekapt het risico op het ontwikkelen van kanker. En omdat ze rijk zijn aan natuurlijke plantaardige stoffen, ze zijn geweldig om het bloed te reinigen.

Bosbessen

Ik kan niet denken van de vele andere voedingsmiddelen die het lichaam ontgiften op deze planeet, ze genezen als bosbessen doen. In wezen een natuurlijke aspirine, bosbessen de effecten van chronische ontsteking te verminderen, terwijl het minimaliseren van de pijn.

Ze functioneren ook als een antibioticum, in die zin dat de vangst bacteriën in de urinewegen, en het vervolgens verwijderen van het risico op infecties. Daarnaast hebben ze ook komen met antivirale eigenschappen die helpen de gifstoffen Naughty de hersenen bereiken.

En omdat ze zo klein zijn, kunt u de snoep en chips als een nieuwe favoriete snack vervangen.

Knoflook

Knoflook is een van de voedingsmiddelen die je elke dag moet eten. Ze 'heel gemakkelijk in uw dieet, zoals alleen 2 teentjes de smaak en textuur van bijna elke maaltijd kunnen verbeteren. Met uitzondering van granen!

Niet alleen hebben zij een schat aan voordelen voor de gezondheid die het risico op hart- en vaatziekten en kanker kan verminderen, maar ook antivirale en antibacteriële eigenschappen die goed zijn voor detoxificatie. Het knoflook werkt door het stimuleren van de lever in actie, die op zijn beurt enzymen die de filter van toxische residuen van het lichaam. Mooi spul.

Broccoli

Broccoli is een van de prachtige voedingsmiddelen die je lichaam te ontgiften en je moet echt proberen om elke dag te eten. En "elke voedingsdeskundigen favoriete voedsel, en alle andere groenten uit rivalen als het gaat om de inhoud fytonutriënten.

Voor ontgifting, broccoli helpt uw ​​lichaam door middel van het hoge gehalte aan antioxidanten. Dit helpt om de enzymen die helpen elimineren vervelende giftige stoffen uit het spijsverteringskanaal stimuleren en die gevonden in broccolikiemen daadwerkelijk effectiever werken dan volgroeide broccoli. Wow!

Green Tea

Groene thee is een van de gezondste drank op de planeet. De Chinezen hadden zeker hun levensverwachting aanzienlijk hoger negeren van deze koningin van de drankjes niet bereiken!

Je weet waarschijnlijk al dat groene thee zit vol met anti-oxidanten die hulp ontgifting. Maar het komt ook met een bonus die het zich onderscheidt van voedingsmiddelen eerder in deze lijst vermeld: het is een vloeistof, om hydratatie te herstellen.

Het grootste probleem mensen hebben met veel groene thee is de smaak. Als dit is iets dat wordt gemaakt, kunt u er groene thee op smaak gebracht hebben nog steeds alle prachtige voordelen voor de gezondheid.

Amandelen

Amandelen ook verdienen hun plaats op onze lijst van voedingsmiddelen die je lichaam te ontgiften, zijn bijzonder groot is voor de lever ontgifting, die, laten we eerlijk zijn, heeft waarschijnlijk een beetje 'extra werk onlangs in het licht van al die cocktailparty en nachten uit!

Als u niet de lever ontgiften, kan vet deposito's die het gevolg zijn van te veel eten en drinken zijn van het risico op het ontwikkelen van leverkanker vergroten.

Om het risico te verminderen, kon je meer amandelen eten. Amandelen zijn rijk aan vitaminen die niet alleen helpen om het lichaam te ontgiften, maar die het risico op kanker.

Asperge

Spreken van cocktailparty's en avonden, kan een beetje 'te veel katers echt een druk op je lichaam.

Als je ooit toevallig te lijden aan een kater, moet u uw lichaam te ontdoen van gifstoffen, zoveel als je kan, zo snel mogelijk. Een manier om dit te doen is door middel van asperges.

Asperges bevat het juiste type aminozuren en mineralen die niet alleen de sterkte van een kater minimaliseren, maar levercellen beschermt tegen schadelijke toxinen essentieel. Het is ook een natuurlijk diureticum, wat betekent dat het toxine van het lichaam te spoelen.

Kool

Kool is een van de grote voedsel dat uw lichaam te ontgiften. Het was niet lang geleden, toen beroemdheden zijn begonnen met koolsoep te omarmen, maar hebben al verhuisd kool sap.

Als kool sap klinkt onaantrekkelijk voor u, moet u nog steeds van mening dat het belangrijk is de kool zelf als het gaat om je lichaam te ontgiften. Kool is geladen met iets genaamd sulforafaan, een chemische stof die bestrijdt gifstoffen zwemmen rond het lichaam. Het kan ook helpen met de lever ontgifting, en werkt ook als een groot gewichtsverlies voedsel.

Zilvervliesrijst

Als u ontgiften van het lichaam, het is zeker een goed idee om verwerkt voedsel te snijden. Maar wat om ze te vervangen?

U zou uw dieet met bruine rijst, een heerlijke eten detox dat rijk is aan vitaminen en mineralen aan te vullen. Het is ook rijk aan vezels ook, die helpt om de dikke darm schoon te maken. Het beste is dat het is goedkoop en kan echt bulk uw maaltijden.

Wat is uw favoriete voedsel dat je lichaam te ontgiften?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha