10 Beste Video manicure op YoutubeWie houdt er niet van een manicure in de salon! Van huisvrouwen om jonge mode-studenten om nieuwe mensen, elk meisje houdt van de aandacht die hij krijgt, uiteraard, met de nagels net deed. Maar aangezien de meeste bezoeken manicuresalon kan erg duur zijn, is het niet altijd mogelijk om deze sessies doen.

Echter, als je bereid bent om te proberen zijn, een aangename en ontspannen manicure is ook iets wat je kunt doen in het comfort van uw eigen huis, en dat ook zelf.


Hier zijn de top-10 video manicure dat zal je leren hoe je een manicure doen thuis. Dit zal niet alleen geld besparen, maar u kunt ook pronken met je nagels 'professionele uitstraling "naar je vrienden.

Top Video Manicure

Easy Home Manicure video:


Deze video manicure is voor meisjes die geen zin gereedschap hebben, maar zou toch willen professioneel ogende nagels te hebben. Alle producten die hier gebruikt zijn gemakkelijk beschikbaar en kunt u gemakkelijk vinden in uw huis. Het proces is zeer eenvoudig, en de resultaten zijn absoluut professioneel.

Stappen Manicure met Nail Mask Recept Video :


Samen met de stappen die je leren hoe je die perfecte manicure thuis krijgt, deze video vertelt je ook wat makkelijk om maskers nagels die kunnen helpen om uw nagels sterker te maken. Het masker spijker, indien regelmatig gebruikt, houdt de nagels sterk en gezond. Als je broze nagels, dus deze video is een must kijken.

Eenvoudige Manicure Video :


Deze manicure thuis video is voor beginners als het heeft zeer eenvoudige stappen om u te helpen die perfecte manicure thuis. De gebruikte materialen in deze video producten zijn gemakkelijk beschikbaar en afmetingen in de behoefte van slechts een paar minuten.

Salon-Like-Manicure Video :


Deze video laat zien hoe u dat salon-achtige-thuis manicure krijgen in een paar eenvoudige stappen. De stappen zijn zeer eenvoudig en op een eenvoudige manier dat het gemakkelijk te begrijpen maakt beschreven. Het is ook nuttig omdat de in deze kan worden vervangen door anderen.

French Manicure Video :


French manicure is "in" dit seizoen en als je in harmonie met de stijl en trends, dan is dit een video die u nodig hebt om een ​​kijkje te nemen. Deze tutorial toont een prachtige techniek om perfecte french manicure DIY in eenvoudige stappen, dat zelfs een beginner kan proberen.

Gel Manicure Video :


Gel nagels zijn echt groot dit seizoen. En als je gaat om het zelf uit te proberen, dan is deze video is perfect voor u om de stappen te leren. Nu is er geen noodzaak om een ​​fortuin uit te geven in een mini-woonkamer, volg gewoon de instructies van de video en dat is het.

Quick Video Manicure:


Deze video tutorial vijf minuten is voor meisjes die weinig tijd heeft en een snelle stijl update voor nagels nodig. De video toont een paar snelle stappen, maar zeer effectieve die u kunnen helpen salon perfect als een manicure thuis te bereiken.

Spa Manicure Video :


Een spa manicure is duurder dan de gewone manicure, omdat het gaat om een ​​veel extra stappen. Deze video laat zien hoe je een manicure spa thuis te komen in een paar eenvoudige stappen. Hoewel deze stijl vereist enige speciale crèmes nagels, het eindresultaat is de moeite waard u gaat beleggen.

Manicure door Pro Video :


Deze video komt rechtstreeks uit professionele manicure "Jane Park" die je leert de perfecte manier om een ​​manicure te doen thuis. Ze deelt ook enkele van de beste tips voor manicure die essentieel zijn voor u om te weten of je een beginner bent, want het zal helpen om eventuele fouten te voorkomen.

Manicures en Ombre Nails Video :


Deze video is voor diegenen die houden van de nieuwste trend nagel Shadows manicure, en ze willen hun handen proberen op. Ombre nagels is een trend waar u verf je nagels in een lichte kleur aan de onderkant dat combineert met een donkere, als het beweegt, het creëren van een gradiënt effect. De video, die het proces leert in een paar eenvoudige stappen.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha