10 beste Plum Shadow lipsticks beschikbaar in IndiaDe zomers zijn zeer geschikt voor het dragen lip kleuren helder en fris, terwijl de winter is het juiste moment om de diepe kleuren en gedurfde brengen. Maar de pruim lipstick lampenkap is uniek en iedereen kan dragen in alle seizoenen! Het is een mooie rode gloed diep paars, zeer vergelijkbaar met de pruim fruit.

Top 10 Plum lipsticks in India:

Hier is een verzameling van de top 10 beste Plum gekleurde lipsticks gemakkelijk verkrijgbaar in India, dat is zeker de moeite waard een plaats in uw ijdelheid.


Mac Rebel Lipstick:

MAC is een van de meest populaire merken, bekend om hun prachtige tinten van lippenstift en formules. Doe eerste klas kwaliteit producten, die populair zijn over de hele wereld. De pruim lippenstift van MAC heeft een rijke en diepe kleurintensiteit. MAC lipstick in Rebel is een favoriet onder vele Hollywood-acteurs. De formule heeft een gladde textuur en biedt goede pigmentering. Geeft rijke kleuren in een enkel schot. De kleur lijkt erg donker in de buis en brengt het zelfde aan de lippen. Het biedt een goede dekking van de pigmentatie van de lippen te verbergen. Deze lipstick wordt beschouwd als een van de beste pruim lippenstiften door velen!

Lakme Enrich Satin Lipstick Chilli Plum 225:

Lakme Enrich Satin Lipsticks lipsticks zijn de meest pocket-friendly beschikbaar in de Indiase markt. Verkrijgbaar met een diepe pruim schaduw, schaduw Chilli Plum heeft een aantal rode tint aan het. Ontworpen om de meeste huidtinten passen Indianen, de formule van de lipstick is zacht en hydraterend. Het biedt ook een goede kleur pay lip pigmentatie en toedekken heel goed.

Colorbar Velvet Matte Lipstick Plumberry:

Een ideale keuze voor bruiloften, dit is een mooie pruim lippenstift. De kap heeft een zachte roze ondertoon, die de kleur draagbaar door iedereen maakt. Ontworpen om de huidskleur donker en diep te voldoen, lip kleur is goed voor 4 of 5 uur. De formule is niet op te lossen in de fijne lijntjes en geeft ook een goede dekking voor de lip pigmentatie. De lipstick heeft een tag vriendelijke budget.

Lakme Lip Liefde Lippenstift in Plum Pout:

De Lakme Lip Liefde Lippenstift in Plum Pout is beschikbaar in een mooie glanzende rode doos. De verpakking van de lipstick is aantrekkelijk. De schaduw Plum Pout is een echte tonen diepe pruim, wat geweldig is voor avonden en nachten uit ziet. De formule van de lipstick romige en glijdt gemakkelijk over de lippen zonder trekken.

Loreal Paris Color Riche Lipstick in Plum Passion:

Passie Plum is een echte pruim mauve tinten met fijne deeltjes van zilver shimmer. Het glinstert zijn fijn bewerkte en zijn dun op de lippen. Hoewel het lijkt een kogel in het vet tinten lippenstift, de kleur is zachter en verandert in een mauve afgezwakt pruim, als je eenmaal te dragen. Het voegt helderheid gezicht onmiddellijk na applicatie. Uithoudingsvermogen goed blijft gedurende 5 of 6 uur op de lippen.

Mac Plumful Lipstick:

Mac Plumful heeft een pruim kleur met zacht roze tinten aan. De formule heeft een glanzend uiterlijk en geeft een gladde glanzende afwerking. Het heeft een romige textuur en gelijkmatig verspreidt over de lippen. De kap is gemaakt om de Indiase huidtinten voldoen.

Gezichten Go Chic Lipstick In Plummed:

De gezichten Go Chic lipsticks lipsticks zijn populair en budget-vriendelijk. De schaduw Plummed is een zeer donkere pruim, zonder glans of glitter deeltjes. Het heeft een zachte, romige textuur. Als je graag diepe kleuren te dragen, dan is deze lipstick is voor u. E 'diep gepigmenteerde en blijft gedurende 5 uur.

Revlon Velvet Touch Lipstick Passionate Plum:

Gepassioneerde Plum heeft een zachte pruim kleur. Anders dan alle pruimen in de lijst, heeft een zachte roze en een vleugje bruine tinten aan. Lipstick gevestigd in een prachtig semi-matte afwerking. De schaduw geen deeltjes shimmer bevatten en wordt gezegd dat de meeste huidtinten aan te passen.

Elle 18 Color Pops Lipstick in Plum Passion:

Passie Plum is een pruim schaduw met sterke zachte roze tinten aan. De tint is perfect voor dagelijks gebruik als het is niet erg sterk. Blijft goed maximaal 3 uur. De formule lippenstift zet in een zachte crème finish. Geschikt voor alle huidtinten, deze lipstick is perfect voor mensen op zeer beperkt budget.

Lakme Absolute Matte Lipstick kus Brilliant:

Briljante Kiss is een pruim tinten draagbaar als het gaat met een vleugje roze tinten. Blijft voor 5 uur en is gevestigd in een matte afwerking. Omdat de kleur is niet in het vet, zal een goede keuze voor dagelijks gebruik zijn. De schaduw zal er goed uitzien, vooral op donkere huid en diep.

Nu heb je zoveel mooie pruim kleuren om uit te kiezen en je bent zeker verwend! En vergeet niet om ons te vertellen uw favoriete pruim lippenstift in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha