10 beste plannen Gym Workout voor Weight LossGewichtsverlies en pasvorm is altijd een onderwerp van gesprek universeel voor decennia. Duizenden mannen en vrouwen over de hele wereld proberen om in vorm te krijgen. Afvallen is zeker goed, maar het verliezen van de juiste manier is belangrijk.

Gym Workout voor Weight Loss - Top 10 Plannen:

Exercise 4 tot 5 keer per week is de beste manier om dit te bereiken. Maar hoe om gewicht te verliezen in de sportschool? Simpel! Probeer deze sportschool vloer en zult u de resultaten zien zodra mogelijk!


Cardio Crazy!

Dit gaat uit naar al diegenen die houden van cardio die er zijn! Begin met een warming-up. Zodra je klaar bent met dat, op uw loopband en begint te lopen! De volgende 20 minuten gaan richten op het bewegen van je benen zo snel mogelijk. Begin te lopen in een gestaag tempo en voer dan de snelheid. Langzaam naar beneden na een paar minuten, als je ongemakkelijk voelt. Zodra je klaar bent met dat, rusten voor een minuut en ga terug op de loopband weer.

Kruisen Trainer Workout:

De crosstrainer workout is leuk, maar effectief. Nadat u uw training klaar bent dan twee minuten, krijgen op de crosstrainer en blijven voor de komende 20 minuten. Knikken stabiel en snel. Halen snelheid na een paar minuten en duw jezelf. Rusten voor 30 seconden en herhaal nog eens 20 minuten.

Upright Bike Workout:

Probeer het trainen rechtop fiets en je zult zien dat het vet smelt vrij snel. Eenmaal verwarmd, krijgen op de fiets, met behoud van de snelheid tot 100 rpm ritme. Je moet dus blijven voor de komende vier minuten. Rust een minuut, terugkeren naar de cyclus houdt de snelheid 80 omwentelingen per minuut ritme. Blijven voor de komende 2 minuten en herhaal dit drie keer.

Één arm halter rijen:

Deze stap werkt je armen en maken ze afgezwakt, strak en mager, het oplossen van al die lagen van vet. Plaats de rechter knie en hand op vlakke bank. Houd de halter in je rechterhand, duwen door je hielen en herhaal. Een set moet bestaan ​​uit 10 herhalingen.

Squat Pop:

Houd voeten bij elkaar, springen en bukken. Krijg je voeten bij elkaar. Herhaal 20 keer. Dit zal u helpen die benen en dijen in een mum van tijd de toon.

Wandelen Dumbbell Raise Diagonaal:

Deze stap is nodig om een ​​halter te houden in elke hand £ 2. Ga naar buiten met een been, bocht van 45 graden en vouw in een lunge. Ga terug en herhaal met het andere been.

Opdrukken:

Push ups nooit uit de mode! Ga naar beneden op het tapijt en krijgen in normale positie push ups. Je lichaam moet recht zijn en parallel aan de grond. Buig nu je ellebogen, lager uw lichaam en kom direct terug naar de eerste positie. Herhaal dit 10 keer. Dit is voor de buikspieren droom!

Springtouw:

Deze stap zal helpen je verliest die extra kilo's in een mum van tijd. Neem een ​​springtouw en beginnen met het. Ga naar de eerste vijf minuten en neem dan een pauze volle minuut. Herhaal dit drie keer.

Standing calf raises:

Machinebasis kalf. De voeten moeten 4 cm uit elkaar. De schouders staan ​​onder de tank van de machine. Houd uw tenen op het platform, duw omhoog en omlaag om de volledige extensie. Herhalen.

Swing Lunges:

Voer een eenvoudige lunge met je rechterbeen en breng het vervolgens naar rechts achter je in een omgekeerde lunge. Herhaal dit 10 keer. Dit is voor de benen, billen en dijen.

En dit was het plan! Volg het en krijg je in vorm in een mum van tijd! Maar vergeet niet om deze tips sportschool volgen om gewicht te verliezen met een gezond dieet! Zonder een gezonde voeding, kan je niet hopen om gewicht te verliezen. Dus, aan de slag!

Volg sportschool workout voor gewichtsverlies? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha