10 Beste Oil Control Blotting Sheets beschikbaar in IndiaVette huid kan soms voelen als een last, vooral tijdens de zomer, wanneer de luchtvochtigheid en de zon draait de grootste vijanden van onze huid. Tijdens de zomer, alles wat je wilt is een goede wasbeurt op de huid van alle olie, glans, en vuil ontdoen, maar vaak je wast ons gezicht is niet mogelijk. Maar maak je geen zorgen! Geen behoefte om te gaan door middel van uw dag, getooid met een dik gezicht! Een vel absorberen van olie kan net wat je nodig hebt om de huid onzuiverheden en overtollige olie te verwijderen zonder het gebruik van water zijn.

Top 10 Beste Olie Blotting Sheets:

Hier is onze keuze uit de top 10 olie absorberende sheets beschikbaar in de markt van vandaag:


Tatcha Aburatorigami Japanse blotter:

Gemaakt met alle natuurlijke bladeren, tatcha Aburatorigami Japans papier handdoeken promiseto weg te houden van de overtollige olie van je gezicht zonder irritatie te veroorzaken. Zelfs blotting papers zijn vrij van stof, geur en pulp. Het beste ding over deze absorberend papier dat alleen absorbeert overtollige olie zonder het nemen van de nodige vocht uit de huid, waardoor het zacht en fris.

Prijs : $ 12

Aanslag : 5/5

Schoon en Clear olieabsorberende Sheets:

De absorberende lakens schoon en heldere olie claimen om olie te absorberen zonder ongewenste droge huid. Niet alleen absorbeert olie, maar ook effectief te verwijderen vuil en helpt acne en puistjes voorkomen.

Prijs: $ 43

Aanslag: 5/5

NYX Groene Thee Vloeipapier:

NYX Groene Thee Vloeipapier verwijdert overtollige olie zonder inspanning. Gemaakt met natuurlijke groene thee beschermt de huid tegen uitdroging. Met zijn antioxiderende eigenschappen, laat de frisse huid en verjongd. Het biedt ook een zachte touch aan de huid en intact houdt de samenstelling.

Prijs: $ 5

Aanslag: 75/5

Shiseido Pureness Oil Control Vloeipapier:

Deze olie absorberend papier Shiseido niet alleen het reinigen van de overtollige olie, maar ook absorbeert de plaat, die helpt intact te houden van de truc. Het helpt ook acne en puistjes te voorkomen.

Prijs: $ 18

Aanslag: 75/5

Bobbi Brown Vloeipapier:

De Bobby Brown Vloeipapier helpt bij het verwijderen overtollige olie en zweet van zijn voorhoofd, waardoor glans vrij en verfrist. Laat geen residu achter te laten en zal geen invloed hebben noch truc.

Prijs: $ 20

Aanslag: 5/5

Mary Kay Beauty Blotters Olie absorberende laag:

Het is een van de beste absorberende vellen die klinisch zijn getest en hypoallergeen. Ze houden de olie weg en vrij te houden van de glans huid voor uren. Het laat geen residu achter en kan gebruikt worden op de meest gevoelige huid zonder irritatie te veroorzaken.

Prijs: $ 199

Aanslag: 25/5

Neutrogena Deep Clean eindelijk controle glans Blotting Sheets:

Deze bladen absorberende kunnen verwijderen tot 95% van overtollige olie en ook voorkomt puistjes de huid schoon van binnenuit te houden. Ze hebben een zijdezachte textuur, zachte aanraking op de huid en zijn volledig veilig te gebruiken. Ze geven ook een coating metgezel intact houden van de truc.

Prijs: $ 197

Aanslag: 4/5

Laarzen Skin Clear olieabsorberende Sheets:

Deze bladen vloeipapier werk aan meer vette gebieden van het gezicht, zelfs met make-up. Het absorbeert overtollige olie en zorgt voor een matte afwerking. Het houdt ook schitteren weg zonder het maken van de huid textuur oneffen uiterlijk.

Prijs: $ 48

Aanslag: 4/5

Inglot Cosmetics Olie Blotting Sheets:

Deze platen zijn gemakkelijk te absorberend Inglot gebruiken.Ze effectief te verwijderen overtollige olie zonder droge huid. Onderhoudt glans weg en geeft een bedauwd afwerking zonder dat verpest je make-up.

Prijs: $ 42

Aanslag: 4/5

Eyes Lips Face Essentieel Shine Eraser:

Deze blotters olie absorberen olie direct en ook voorkomen dat de verstopping van de poriën van een matte look die duurt uren te geven. Bevat groene thee-extracten die helpen bij het verbeteren van de huidstructuur en minimaliseert de imperfecties van de huid.

Prijs: $ 1

Aanslag: 4/5

Deze zomer, zorg ervoor dat je goed bezig bent in olie absorberende sheets tas om uw huid gezond, fris en schoon te houden!

Je een vette huid? Wat moet je doen om je huid olievrij tijdens de zomers te houden? Niet delen met ons in de comments sectie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha