10 beste manieren om Bok Choy gebruiken voor een gezond lichaamHou je aan de internationale keuken te genieten? Zo ja, dan Paksoi is een van de beste opties voor u. Deze Chinese schotel, in de volksmond bekend als Chinese kool, is uitzonderlijk voedzaam en biedt geweldige voordelen voor de gezondheid van het verbruik.

Paksoi is een mix van 21 essentiële voedingsstoffen die voor de groei en ontwikkeling van het menselijk lichaam. Dus als een internationale keuken die gekoppeld is met smaak en gezondheidsvoordelen is wat je wilt, dan is dit de plek waar je moet lezen!


Gekookte voordelen:

Paksoi blijft verse voedingsstoffen toen gewoon gekookt. Het dient als een geweldig recept tegen vet wanneer gegeten gekookt. U kunt gewoon koken Bok Choy en voeg zout om het (naar eigen smaak). Het bevat zeer geringe sporen van koolhydraten. Dus, het is een voordeel voor de figuur bewuste mensen.

Spicy Treat:

Dit is een echte deal voor fijnproevers absoluut. Als je alleen kan veroorloven om een ​​beetje 'compromis met de reeds hoge voedingswaarde van Bok Choy doen, is een wijs besluit om een ​​pittige recept Bok Choy maken. Het kan worden geserveerd voor het diner of lunch. Een mix van 21 voedingsstoffen en prikkelende specerijen is een ideale mix van smaak en gezondheid. Het bevat vitamine C, die zelfs na bereiding intact blijft. Zo, een pittige traktatie van Bok Choy maakt je immuunsysteem sterk. Het dient ook als partij anti-aging pikant voor vrouwen hoogte van de huid.

Salade Mania:

Je kunt gewoon duiken Bok Choy in kalk water en zout en snijd ze in stukjes. Het is één van 's werelds verse salades. Dit is zeker de manier om te consumeren meer voedzame Bok Choy. De 21 essentiële voedingsstoffen Bok Choy uw huid stralend en jeugdig. Het verbetert ook de spijsvertering elimineren van toxines in de menselijke darm en maag.

Festa Dolce:

Dit is een onconventionele manier om te genieten van de voordelen van Bok Choy. U kunt een zoete Veg maken. Paksoi recept ook. Hij werkt hoofdzakelijk verbeteren de bloedsomloop en de kwaliteit van het haar bij de mens behouden. Het bevat vitamine A, dat rijk aan caroteen. Caroteen aanzienlijk verbetert het gehalte van het bloed en bloedsomloop. Dus, houdt een controle op hart- en vaatziekten en verbetert de consistentie en kwaliteit van de huid haar.

Feest Soupy:

Paksoi kan ruw om heerlijke soep te maken ook. Dit Veg. soep is een ongelooflijk feest voor de gezondheid bewuste mensen. De soep Bok Choy is een rijke bron van kalium, die de gezondheid van de hersenen grotendeels handhaaft. Kalium verbetert de mentale focus en concentratie versterken van de hersenzenuwen.

Meng Veg. Manie:

Paksoi kan worden gebruikt als het belangrijkste ingrediënt van vegetarische mix. Verhoogt de voedingswaarde van deze geweldige planten grotendeels uitstekend. Geeft vrijstelling van diabetes en hart-en vaatziekten bij regelmatig geconsumeerd. Dit is omdat het koper, magnesium en kalium bevat in overvloed.

Curry Magic:

Paksoi kan worden geraspt om heerlijke curry maken. De curry Paksoi is uitzonderlijk lekker en voedzaam. De curry is een rijke bron van vitamine K, zink, eiwitten en pantotheenzuur. Al deze ingrediënten maken de huid stralend, eerlijker en vlekkeloos. Ze verhogen ook het lichaam stofwisseling.

Feest Fried:

Paksoi kan worden gebakken op een geweldige mix van smaak en gezondheid. Fried Paksoi is zeer rijk aan vitamine B, vitamine C, vezels en omega 3 vetzuren Fiber verbetert de spijsvertering tarief bij de mens. Vitamines en omega drie vetzuren zuiveren het bloed. Indirect maakt het bloed vrij van giftige stoffen. Daarom verbetert de teint en geeft de vrijheid van acne ook. Het verbetert ook maagproblemen, obstipatie en zuurgraad.

Sizzlers Gehakt:

Paksoi kan worden gesneden om sizzlers verleidelijk maken. Veg. Bok Choy Sizzlers zijn goede bronnen van foliumzuur en calcium. Calcium zorgt voor sterkte aan de botten en nagels. Foliumzuur, anderzijds, leidt het proces van herstel en celregeneratie.

Manie stoom:

Paksoi kan worden gestoomd om nuggets maken. Dit is een moderne combinatie van gezondheid en smaak. Het is zeer voedzaam, aangezien 21 behoudt alle voedingsstoffen van groenten.

Deze ongelooflijke voordelen voor de gezondheid van de legendarische Bok Choy zou je al aangetrokken! Dus wanneer ga je dit gerecht super-gezond proberen?

Al een fan van de gezondheidsvoordelen van Bok Choy? U heeft een uniek recept om de voordelen voor de gezondheid te genieten? Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha