10 BESTE JUICE MOOI, gloeiende huid10 BESTE JUICE MOOI, gloeiende huid

Ze zeggen dat toen elk meisje wens op een ster, wil hij de man van haar dromen. Dan komt de gezondheid, rijkdom en geluk, gevolgd door kinderen en een puppy.

De waarheid is echter dat elk meisje zou graag een mooie huid en helder. Immers, sommigen van ons zelfs het huis verlaten, als onze huid is allesbehalve gezond en mooi. En omdat de zorg voor onze huid en het uitbrengen van een gezond, glanzend gloed kan duur en tijdrovend zijn, omdat niet wensen op een ster voor een betere huid in plaats daarvan?


Helaas, de verlangens niet altijd uitkomen, maar als je moe bent van ongezond uitziende huid bent en je wilt wat 'glans terug in haar wangen, is er een eenvoudige tegengif: vers gemaakt!

We nemen een kijkje op tien van de beste sap voor stralende huid.

1. Appelsap

Ongeacht wat er is gebeurd met Snow White, een appel per dag kan echt de dokter weg te houden. Nog beter, een glas appelsap per dag houdt ongezonde huid af!

Appels zijn een geweldige fruit voor onze gezondheid te behouden, maar ook brengen het beste in onze ogen ook. Rijk aan antioxidanten, appelsap is een geweldige manier om de huid te voorkomen dat te snel verouderen, en het stopt ook een uitbraak van rimpels.

2. Komkommer Juice

Ja, we weten dat komkommers normaal worden gevonden in salades en sandwiches, maar komkommers kan ook worden verdeeld om een ​​sap te vormen zeer krachtig, en ze verdienen zeker een plek op onze lijst van de beste sap voor stralende huid.

Zie, komkommers bevatten iets genaamd silica, waarvan is aangetoond dat onze huid verhogen. Daarnaast, komkommer sap is rijk aan water, wat betekent dat uw huid droog hydratatie die het nodig heeft krijgt. Het gevolg van een glas komkommer sap per dag? Gezonde, gloeiende, mooie huid.

Ober, wat sap alsjeblieft! En doe deze dikke komkommers!

Korte opmerking: het is beter als je biologische komkommers kunt kopen.

3. Citroensap

Een ander fantastische sap voor stralende huid is het citroensap. Velen van ons aspirant-koks strooi citroensap op ons bord, maar wist u dat het citroensap fungeert als een detergent ace voor onze huid?

Yup, citroensap werkt door het balanceren van de pH-niveau van onze huid, die mooie en stralende teint garandeert. Natuurlijk, voor de meesten van ons is het moeilijk om de pure citroensap te drinken, maar het is mogelijk om andere sappen toe te voegen of verdund met water, en de smaak te verbeteren, kunt u een paar snufjes van honing of suiker vallen kokosnoot in je glas, in tegenstelling tot witte suiker. Winnen!

4. Mango, komkommer en spinazie sap

Ok, nu zijn we steeds complexer in sappen voor stralende huid, voor kenners van het sap die er zijn.

Om echt het meeste uit uw zelfgemaakte sappen, een combinatie van mango met komkommers en spinazie sap te maken van een zeer krachtige cocktail is een van de beste manieren om te gaan. Goedkoop en makkelijk te doen, dit is verbazingwekkend elixer voor een mooie huid. Blijkbaar zelfs Doornroosje gebruikt om te drinken voor het slapen gaan!

Het drankje is rijk aan antioxidanten die helpen ontdoen de huid van sport leeftijd en snel pigmentatie, en vitamine A gevonden in mango helpt bij het verwijderen van de tan leer. En het smaakt heerlijk!

5. sla, munt en komkommer sap of smoothie

Je kunt gewoon niet een goede komkommer laag te houden, kunt u? Ze zijn overal!

Dit is een magere groene machine complex mengsel dat uw teint verbetert. Dit moet in een rap worden gezet!

Het beste ding over deze smoothie is de sla, die echt geeft je 100% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine A. En zoals we allemaal weten, vitamine A is ideaal voor de regeneratie van de huidcellen. Daarnaast, sla is ook rijk aan kalium, die circulatie van zuurstof verhoogt in je huid. Goed gedaan.

6. bietensap

De nederige bieten misschien wel het best bewaarde geheim in het schoonheidsideaal en bietensap is een van de beste sappen voor een glanzende huid. De voordelen als het gaat om het verbeteren van uw huid zijn tien keer, en omvatten een vermindering van acne en puistjes, huid lichter eigenschappen, evenals de mogelijkheid om uw gezicht van onvolkomenheden en donkere vlekken te ontdoen.

Bietensap kan ook verwijderen donkere kringen, en markeer uw natuurlijk zacht roze lippen. Dus als je wilt nu mooier te krijgen, wil je misschien om te genieten van meer bietensap.

Een van de combinaties van sap zeer rijk aan voedingsstoffen en is heerlijk: bietensap gemengd met komkommer sap, selderij sap en wortelsap. Het is een echte vitamine bom!

7. Orange Juice

Hoewel PB heeft zeker zijn tegenstanders als het gaat om het hoge gehalte aan suiker, sinaasappelsap is nog steeds geweldig om uit te brengen van uw natuurlijke, mooie huid. Vol met antioxidanten die vrije radicalen die ravage rogue aanrichten met de huid te bestrijden, sinaasappelsap is ook rijk aan vitamine C, dat is een krachtige antioxidant die helpt om je jong te houden.

Ook sinaasappelsap is ook effectief voor het spoelen van alle nare gifstoffen, leidt tot onberispelijke, stralende huid. Moeiteloos.

8. grapefruitsap

Grapefruitsap is weer een van de beste sappen voor een stralende huid en is een favoriet van ons. En "rijk aan antioxidanten, vitamine A en vitamine C, en is bekend om zijn vermogen om te strijden met die vervelende vrije radicalen rogue.

Maar grapefruitsap haalt het beste in uw huid op vele manieren. Het ontstaat uit milieurisico's en produceert ook het collageen, die essentieel is voor elastische, gladde huid.

Daarnaast grapefruitsap vertraagt ​​ook het verouderingsproces en krijgt ontdoen van alle slechte pigmentatie die is getting down.

En we raden dat u stopt met het lezen van dit artikel en zijn in plaats daarvan begonnen met verse sappen, heerlijke grapefruits, toch? ... Right?!

9. Kiwi Juice

Kiwi's zijn een van die exotische vruchten die vrij beschikbaar is in de westerse wereld zijn. Ik ben wat je noemt een traditioneel stuk exotica zou kunnen noemen, maar wat velen van ons niet beseffen hoe goed ze zijn uit te brengen van de mooie, gloeiende huid.

In feite, kiwi's zijn rijk aan vitamine C, en eigenlijk hebben meer vitamine C dan sinaasappels voor fruit! Vitamine C is bekend om het immuunsysteem te stimuleren, het verslaan verkoudheid, maar ook blijven onze huid jeugdig fris. Yes!

10. Kale Juice

Als je op zoek naar een gezonde in de afgelopen 12 maanden te krijgen, de kans groot dat je de hele kool heb gehoord. Boerenkool is een van de beste super voedsel in de wereld, en redden meer levens dan Superman. Maar wat veel mensen kijken is het feit dat de kool sap is nog een van de beste sappen voor stralende huid, en regelmatig drinken is een geweldige manier om de huid fris, gezond en mooi te houden.

Zie, kool doet gevecht met acne en puistjes, de eeuwige plaag van schoonheid. Nog beter, kool is ook rijk aan vitamine A, C, E en K, evenals een groot aantal anderen, en kan beschadigde huid te herstellen en een gezonde teint.

Het is ook erg goed om stoelgang glad!

Bent u bekend met andere vruchtensappen voor stralende huid?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha