10 beste ingrediënten Low Fat moet proberenBent u een fijnproever en een dieet is je ergste nachtmerrie? Wil binge toch afvallen? Als u al knikkend dit bericht is enkel voor u!

Junk food en sedentaire levensstijl zijn de belangrijkste oorzaken van obesitas wereldwijd. Wil je je smaakpapillen prikkelen en gewicht te verliezen? Nou, vinden wat vetvrije voedingsmiddelen die je kunt kloof en niet gaan op een schuldgevoel. Als dit klinkt als een droom die uitkomt, ga je gang en lees verder!


Top 10 Low-Fat Ingrediënten:

Hier is een blik op tien caloriearm en vetarm voedsel hier:

Asperges:

Oudsher een levensmiddel wordt gebruikt om het lichaam te ontgiften. Asperges is nagenoeg vetvrij en rijk aan voedingsstoffen, die zeer gunstig zijn voor het lichaam. Het is een populaire diureticum. Het helpt ook om de snelheid van de stofwisseling. Het bevat eiwitten, vitaminen zoals A, C, E, K, B6, en mineralen zoals ijzer, koper en foliumzuur.

Broccoli:

Broccoli is een superfood omdat het weinig vet en vezelrijk voedsel. Het is ook een opslagplaats van vitamines A, C, D, E, K en calcium, ijzer, fosfor, kalium en zink. Broccoli is rijk aan antioxidanten en helpt de behandeling van vele aandoeningen (1).

Spruitjes:

Spruitjes zijn een andere van onze nul vet voedsel dat ook anti-carcinogene hebben. Ze bevatten fytonutriënten en vezels. Kleine Kool is een andere naam voor spruitjes. Het is een must-have voor een ieder (2).

Kool:

Foto: Shutterstock

Regelmatige oude kool heeft ook bovenaan de lijst van voedingsmiddelen met weinig vet. Het bevat veel voedingsstoffen zoals vitamine A, C, D, E en K, en mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, zink en natrium (3).

Sla:

Knapperig, fris en ongelooflijk lekker, kunt u binge op deze voeding en een centimeter niet te krijgen. Sla bevat vitamine A, C, D, E en K. Het is ook een goede bron van B-vitaminen, mangaan en foliumzuur. Deze voedingsstoffen helpen het immuunsysteem (4) versterkt.

Beets:

Zij zijn een van de beste voedingsmiddelen met weinig vet je kunt eten. Om het allemaal, ze zijn lief. Zo, eindelijk kan je iets dat is lief te hebben en niet in gewicht.

Bieten zijn vol van mineralen zoals kalium, ijzer en voedingsvezels. Zij krijgen hun rijke kleur van een krachtige antioxidant genoemd (5) Betanine.

Bloemkool:

Kruisbloemige groenten zoals broccoli, spinazie, bloemkool en kool bevatten anti-kankerverwekkende stoffen als fytonutriënten. Ze zitten vol voedingsstoffen zoals foliumzuur en vitamine C, A, D, E en K. stoom is de beste manier om bloemkool koken (6).

Koffie:

Naast het geven van een goede start van de dag, die dampende kop thee heeft ook andere voordelen. Koffie moleculen veranderen peptide niveaus, raken het midden van verzadiging en controle hongergevoel. Zorg ervoor om te voorkomen dat het toevoegen van suiker en koffie crème om het gezond te houden (7).

Grapefruit:

Citrusvruchten geniet een grote populariteit in alle leeftijdsgroepen. Grapefruit is een van die vet voedsel tot nul die je kunt hebben zonder zich te bekommeren over het aantrekken van die extra kilo's (8).

Paddestoelen:

Paddestoelen verrijken onze lijst van de 10 voedingsmiddelen nul vet! Zelfs de champignons vrij vulling niet vet bevatten (9).

Nu dat je weet wat de top tien van voedsel met weinig vet om verder te gaan en op te nemen in uw dieet vandaag. Dus, waarom wachten? Proef gezonde recepten met één of meer van deze ingrediënten. Vertel ons wat is uw favoriet.

Als je weet dat een aantal recepten met weinig vet, dat uw smaakpapillen prikkelen ook, dan kunt u hier delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha