10 Beste Hoogte toenemende vitaminen en mineralen voor kinderenVind uw kind is niet zo groot als zijn collega's? En dat maakt de pijn van hem en je net zo goed? Als ouder is het volkomen normaal en duidelijk begrip van het kind om op te groeien in een gezond individu. Maar wat als de dingen niet gebeuren als je wilde?

Zit u er niet over in. Er zijn een aantal vitaminen en mineralen die een belangrijke rol kunnen spelen bij de groei van het kind. Wilt u weten wat ze zijn? Zitten en lezen op!


Vitamine A:

Vitamine A is ook bekend als retinol. U moet deze voedingsmiddelen voor uw kinderen dat deze vitamine in goede hoeveelheid bevatten selecteren. Vitamine A verhoogt de lengte van kinderen. Produceert calcium om de botten te voeden en het bevorderen van de ontwikkeling van het lichaam. Eten wishlist als broccoli, perziken, melk en verrijkte fruit.

Vitamine D:

Vele kleine kinderen niet kunnen groeien met normale lengte door genetische ziekten. Daarom moeten ouders prioriteit te geven aan de bereiding van voedsel dat vitamine D en andere mineralen moet hebben, om kinderen te helpen groeien groter. Vitamine D is een ingrediënt dat de fysieke lengte van het kind versnelt. Voorkomt ook dat rachitis en boterosie. De beschikbaarheid van fosfor en calcium vitamine D helpt kinderen een snelle lichaamsgroei in een korte periode van tijd.

Vitamine B Complex:

Vitamine B-complex speelt meerdere rollen in de ontwikkeling van het lichaam van een kind. Elf vitaminen, die de B-complex vitamine die helpt bij lichaamsbouw. Hiervan vitamine B12 of cobalamine is een middel dat de hoogte van het lichaam bevordert zonder de botten en weefsels. Experts babyverzorging voorschrijven goede supplementen van vitamine B-complex om kinderen te helpen groeien groter.

Vitamine C:

Vitamine C of ascorbinezuur is natuurlijk noodzakelijk om de snelle groei en de maturiteit van het kind te verbeteren. Deze bijzondere ontwikkeling van het lichaam vitamine moet worden geconsumeerd door kinderen om een ​​versnelling hoger schakelen snel. Citrus, banaan, avocado en enkele essentiële voedingsmiddelen die veel vitamine C verschaffen botten voeden vormen nieuw collageen en verhogen de sterkte van het lichaam.

Vitamine F:

Vitamine F bevat vetzuren en andere componenten aan cellen ontwikkelen herstructureren de botten en voorkomen lichaamszwakte. Echter, vitamine F is ook effectief voor het groeiproces bij kinderen versnellen. Het geven van zeevruchten aan uw kinderen. Zalm, makreel, en vruchten zoals koolzaad zijn ook nuttig voor jongeren in hun groei.

Vitamine K:

Voor een goede groei van botten, je calcium nodig. Verschillende studies hebben aangetoond dat vitamine K handhaaft en bevordert de groei van de gladde lichaam. Kinderen moeten voedzaam voedsel dat vitamine K is het bot erosie te stoppen, waardoor de versnelling van de hoogte van het verbeteren van eten.

Voetbal:

Calcium is een mineraal bot hergroei die wordt vereist door het lichaam goed voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Soms staan ​​kinderen calciumtekort gevolg van slechte calciuminname verschaffen voedingsmiddelen zoals melk en bananen. Inclusief zuivelproducten zoals yoghurt en kaas helpt ook om gezonde botten en de groei van het lichaam te bevorderen.

Magnesium:

Magnesium versterkt de spieren versterken van botten. Het werkt prachtig door samenwerking met fosfor en draagt ​​bij tot de gestage toename van lichaamsgroei.

Zink:

Kinderen die ongelukkig zijn vanwege kleine gestalte moeten kiezen voor mineraal zink. U herstart botgroei. Zink is verkrijgbaar bij oesters, eieren en rood vlees. Maak lekker eten plannen, waaronder zink aan de groei van uw kind te stimuleren.

Boro:

Borium is een goed medewerker die de hoeveelheid vitamine D evenwicht in het lichaam. Omdat vitamine D ondersteunt de opname van calcium via de voeding, moet je voedingsmiddelen met boor, zoals amandelen, bonen, broccoli, wortel, appel, abrikoos en in uw dagelijkse voeding op te nemen.

Met deze voedingsstoffen in de voeding van het kind, die zeker zou zijn groeien in een gezond individu! Kent u andere voedingsstoffen die kunnen helpen bij de groei van een kind? Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha