10 beste haarkleuren voor Blue Eyed WomanAls het ging om stijl en mode, er is nooit genoeg. Er zijn altijd nieuwe trends te proberen, en nieuwe merken te experimenteren. Haarkleuring is een van de belangrijkste trends als het gaat om ervaring, toch? Het kleuren van het haar met zo veel opties die er is een taak zo spannend op zich. Hoewel het een leuke baan, moeten we in gedachten houden dat alle kleuren en stijlen zijn niet voor iedereen geschikt. Het is niet een 'one size fits all' concept. Welke haarkleur past bij jou hangt af van gezichtsvorm, huidskleur en de kleur van de ogen.

Haarkleur voor Blue Eyes:

Meisjes met blauwe ogen weg kan nemen een verscheidenheid van kleuren. Diepe kleuren zoals bruin tot licht degenen ook geklede blonde. Dus, denk rood, bruin en blond ook.


Maar voordat we verder gaan, moeten we ook rekening mee houden dat je huidskleur speelt ook een belangrijke rol als het gaat om het kiezen van de juiste haarkleur.

Haarkleur voor vrouwen met blauwe ogen en warme huid Tones:

Warm Huidtinten hebben de mogelijkheid om mee te nemen een waaier van kleuren - honing bruin, kastanje, mahonie, goudbruin, koper, bordeaux, enz, zal er fantastisch uitzien op warme huidtinten. Omdat huidtinten heetste maken de blauwe pop oog, de kleuren hierboven werk heel goed.

  1. Om meer glamour toe te voegen, kunt u hoogtepunten toevoegen. Hoogtepunten niet alleen zorgen dat u er jonger uitzien, maar ook toevoegen een grens voor uw opvallende kenmerken. Rode highlights gaan goed samen met de kleur van bruin haar. U kunt ook proberen gouden tinten.
  2. Als je donker met warme huidskleur en blauwe ogen zijn, dus sommige kleuren zoals donker bruin kon wassen. Tinten van brons, rood en koper zal je ziet er fantastisch uit in dit geval. Hetzelfde geldt voor de lichten.

Haarkleur voor vrouwen met blauwe ogen en koude tinten van de huid:

Kleuren zoals essen, kastanjebruin duidelijk en platinablond zijn gemaakt voor u. De kleuren die witachtig zijn, en behoren tot de licht bruine tint zal er fantastisch uitzien op je.

  1. Als er een kleur die jullie allemaal dames weg kan nemen, je pruim. U kunt proberen pruim met granaat. Deze combinatie vereist jaar uit de buurt van uw gezicht en geeft je een stralende teint.
  2. Koffie en kastanje ziet er geweldig uit op je in combinatie met de juiste kapsel en stijl.
  3. Honing blonde is nog een andere fantastische optie. Als je in de stemming voor meer, zorg ervoor dat u champagne blonde ook.
  4. Zelfs Black, is een mooie keuze voor vrouwen met huidtinten kouder. In essentie, de kleuren die behoren tot de koelere gebieden van kleur zal er goed uitzien op je; en de rest zal je ziet er moe uit.
  5. De kleuren die behoren tot koper en brons familie moet worden vermeden door vrouwen met huidtinten kouder als deze kleuren maakt je moe en saai uitzien. Dus probeer kleuren die je ouder dan je bent te maken te vermijden.
  6. Als je een donkere huidskleur, dan wilt u misschien om paarse tinten proberen en zelfs spelen met rood, koper, en zelfs paarse tinten.
  7. Als je leunen in de richting eerlijker huidtinten, toen bijna alle hoogtepunten van kleur zal er geweldig uitzien op je - koperkleurig rode kastanje.
  8. Als u in de categorie olijfkleurige huid toon, wilt u misschien met uw kapper over shows die u niet mag passen.

Hoewel deze zijn een aantal elementaire richtlijnen voor haarkleuring, zorg ervoor dat je kapper te praten alvorens op extreme makeovers. Werk met je kapper en maak een nieuwe persoon. Laat je blauwe ogen praten en laat het haar om een ​​eigen leven te krijgen!

Wat is uw favoriete manier om je haar te kleuren? Hoe vaak heb je jouw stijl te veranderen? Laat het ons weten, een opmerking maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha