10 Beste Anti Aging Supplementen waardVoelt u zich vaak bang dat je oud te snel krijgt? Heeft u ooit gedroomd van een aantal magische pil die kan vertragen het verouderingsproces en houden je jong voor een lange tijd? Of het nu de vervuiling van het milieu of het soort voedsel dat we eten elke dag, zijn we gewoon ouder sneller dan ooit.

Dus hoe kun je dit probleem te bestrijden? Er zijn anti-aging supplementen die u kunt gebruiken? Nou, er zijn! En dit bericht is ongeveer tien van deze supplementen, die bekend staan ​​om de beste te zijn als het gaat om het vertragen van het verouderingsproces.


Wilt u weten wat deze supplementen zijn? Dan kun je beter lezen van deze post!

Co-enzym Q-10:

Als we ouder worden, een enzym CoQ10, die wordt geproduceerd door het lichaam, dan daalt de loop der jaren. In feite is lage productie van CoQ10 enzymgekoppelde verschillende leeftijd gerelateerde aandoeningen zoals ziekte, kanker, diabetes en Parkinson.

Hoe werkt dit:

Onderzoek heeft aangetoond dat CoQ10 supplement helpt efficiënt voorkomen bloedstolling. Dit kenmerk van het supplement helpt de kans op een hartaanval en andere hart-gerelateerde verminderen.

Dit supplement fungeert ook als een antioxidant. De aanwezigheid van deze enzymen in ons lichaam beschermt onze cellen tegen schade, waardoor het verkrijgen van de gezondheid van de huid, haar en algemene gezondheid.

Resveratrol:

Dit is een polyfenol dat wordt gevonden in druiven en bessen. De effectiviteit van dit element is vaak gekoppeld aan het oude idee dat de wijn is het geheim van een lang en gezond leven. De dagelijkse dosis van dit supplement wordt aanbevolen voor een langere levensduur.

Hoe werkt dit:

Het supplement is bekend insulinegevoeligheid verhogen, verlagen de niveaus van glucose. Het supplement is essentieel voor het welzijn van patiënten met diabetes.

Dit supplement helpt ook om het saldo van een eiwit genaamd sirtuin dat verzekert de levensduur van de cellen te handhaven.

Aspirine:

Dit wonder geneesmiddel wordt voorgeschreven voor verschillende kwalen van hoofdpijn tot spierpijn en lichte koorts. Studies hebben aangetoond dat mensen die een kleine dagelijkse dosis aspirine een betere algehele gezondheid.

Hoe werkt dit:

Aspirine helpt dunner het bloed wat op zijn beurt bijdraagt ​​in zijn betere doorstroming en vermindert de kans op stolling. Betere doorbloeding stroom impliceert altijd een betere werking van alle organen.

Dit supplement helpt ook veel in het verminderen van de kans op colonkanker. Studies hebben aangetoond dat mensen die elke dag of om de andere dag aspirine hebben vijftig procent minder kans op het ontwikkelen van darmkanker.

Carnitine:

Het is een voedingsstof die wordt opgeslagen in verschillende delen van het lichaam en helpt om de opgeslagen vet in energie. Onder normale omstandigheden, de nieren en de lever produceren dit element vermindert de loop der jaren.

Hoe werkt dit:

Dit element, wanneer genomen in de vorm van supplementen voor de behandeling van problemen van angina of pijn op de borst gemeenschappelijk.

Het supplement is effectief in wegvliegende de opkomende symptomen van de ziekte van Alzheimer.

Het supplement is ook bekend voor zijn rol bij de behandeling van depressie en dementie.

Studies hebben aangetoond dat het supplement helpt ook bij het vergroten van het aantal zaadcellen bij mannen, waardoor de vruchtbaarheid factor verhogen.

Visolie:

Visolie is omega-3, dat is een manier medisch gecertificeerd om het hart gezond en gezond te houden. In lijn met de eeuwenoude idee dat het eten van vis het leven van ons leven zal verlengen, de visolie supplement is een goed en aanbevolen als een middel van anti-aging.

Hoe werkt dit:

Omega-3 in visolie helpt de effecten van glaucoom en maculaire degeneratie.

Helpt bij het verhogen van de levensduur door het verminderen van de kans op plotse dood bij patiënten met hart-en vaatziekten.

Chroom GTF:

Dit is een complex molecuul chroom mineraal dat van nature in het lichaam. Helpt om insuline effectiever.

Hoe werkt dit:

Bloedsuiker in het bloed en weefselschade is een belangrijke bijdrage aan de tekenen van veroudering. Dit supplement helpt de aanval van suiker op de cellen van ons lichaam.

Dit supplement is ook van vitaal belang in het houden van de huid jong en vrij van tekenen van veroudering.

Hesperidine:

Dit is een specifieke bioflavonoid dat is gevonden in citrusvruchten schillen en heeft een aantal verrassende effecten op je lichaam.

Hoe werkt dit:

Met het ouder worden, onze aderen hebben de neiging om te buigen en uit vorm dat een verschijning van een worm-achtige paarse vlek onder de huid geeft. Dit supplement helpt om de afdichting te verhogen en verbetert aldus de bloedstroom.

Dit supplement helpt ook om ontsteking van de aderen waardoor het houden van je hart gezond en jong te verminderen.

Idebenone:

Dit is een antioxidant dat is het geheim achter de jongere huid van vele beroemdheden uit Hollywood in de leeftijd .

Hoe werkt dit:

Dit supplement, bij dagelijks genomen, dringt diep door in de huid en herstelt de schade veroorzaakt door veroudering.

Dit supplement wonder wordt ook gebruikt door veel anti-aging crème fabrikanten.

Imedeen:

Dit supplement is een eiwit afkomstig van een diepe zee vissen en wordt steeds populairder om prachtige resultaten te laten zien.

Hoe werkt dit:

De inhoud van dit supplement te helpen verhogen van de productie van collageen en elastine, die essentieel zijn voor de huid strak en stevig te houden zijn.

De dagelijkse inname van dit supplement helpt ook bij de levering van hyaluronzuur die in feite een natuurlijke moisturizer die helpt om de huid zacht, soepel en kreukvrij te houden.

Heliocare:

Dit supplement is eigenlijk het extract van varen dat zeer effectief in het beschermen van de huid tegen de gevolgen van de zon en de loop der jaren.

Hoe werkt dit:

De dagelijkse inname van deze pillen extra hulp die gerelateerd UVA verminderen op de huid.

De toeslag is ook zeer effectief in het verminderen en verlengen van de verschijning van rimpels en pigmentvlekken.

Neem deze anti-aging supplementen vandaag en verwelkomen een jongere morgen! En weet je van andere effectieve anti-aging supplementen? Niet delen met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha