10 beste aerobicslessen in Hyderabad

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 11


Heeft u de behoefte voelen om te trainen? En wil je het doen in een leuk en spannend? Dan bent u aerobics tot uw beschikking!

Als je toevallig een fitness-liefhebber wonen in Hyderabad zijn, dit bericht is iets wat ik nooit zou negeren! Want hier heb je een lijst van de beste centra van aërobe training in Hyderabad!


Wil ze weten? Lees verder!

Addlife:

Addlife is een van de beste aerobic lessen tijdens runtime in Hyderabad. Biedt geavanceerde apparatuur om opleiding te geven in aerobic oefeningen. Deze omvatten EFX crosstrainer, hometrainer, loopband en. Met optimale lichaamsgewicht en vet getrimd, vormden zij onder begeleiding van ervaren trainers.

Adres: 1st Avenue, weg nr 14, Banjara Hills, Hyderabad

Telefoon: 040 2354 1017

Talwalkars Gym:

Gelegen in een strategische positie van Banjara Heuvels, is dit de beste plek om aerobics stad te leren. Ze hebben gecertificeerde trainers en instructeurs om u te helpen bij elke stap. Ze hebben ook van wereldklasse apparatuur en diensten onder één dak.

Adres: Accent Tower, op de begane grond, 10 Road, Opp. HSBC, Banjara Hills, Hyderabad

Telefoon: 040 2335 5812

Bobby Fitness Fusion:

Deze fitness-studio biedt uitgebreide training in aerobics, Zumba, en alle andere stijlen van fitness. Heeft trainers met het verleden blootstelling aan Bollywood. Biedt business classes, personal training, groepstraining cursussen en workshops voor liefhebbers van fitness.

Adres: SRR Nivas, DENA Bank Building, Ground Floor, Arunodaya Kolonie, Madhapur, Hyderabad

Telefoon: 040 4964 1527

Relax Aerobics Center:

Definieert aërobe oefening als een ritmische fitness. Hier krijg je een volledige opleiding in deze oefeningen samen met gekwalificeerde instructeurs te maken effectief. Exploiteert vier percelen van maandag tot en met zaterdag. Het biedt ook lessen thuis en persoonlijke lessen.

Adres: Nallakunta, Vegetable Market Road, Hyderabad

Dinaz's Fitness Studio:

Opgericht in 1993, is het centrum van aërobe premier van Hyderabad. Sindsdien is het een van de meest succesvolle fitness-centra in de stad met het aantal leden groeit. Het heeft state of the art apparatuur en wereldklasse professionals om je vaardigheden aan te scherpen in aerobics.

Adres: 1st Floor, Kimtee banjara Heights, Boven Erfgoed zoete Supermarkt, weg nr 12, Banjara Hills, Hyderabad

Telefoon: 040 2331 4607

Neeraj Fun2Fit Fitness:

Gerund door de heer Neeraj, dit zijn de klassen die volledige fitnesstraining full body conditioning bieden. Ze bieden een klasse demo voor elke nieuwkomer. Studie Neeraj heeft duizenden mensen opgeleid in deze stad sinds haar oprichting in 1990.

Adres: 3e verdieping, boven IDBI Bank, tegenover Bowenpally Market, Diamond Point Road, Hyderabad, Hyderabad

Identiteit Fitness en Beauty Studio:

Het is een full-service spa in Hyderabad. Hier kunt u leren aerobics, Zumba, dans, en zelfs de vorming van het circuit, dat is een wetenschappelijke benadering uit te werken. Zijn aerobicslessen ontworpen voor dames in de stad.

Adres: Second Floor, Sama Towers, Opp. Kamer, Liberty X Wegen, Himayatnagar, Hyderabad

Slim aanraking Fitness Center:

Met haar oprichting in 2014, is dit een voorkeur bestemming voor vrouwen om aerobics leren in Hyderabad. Werkt twee percelen van maandag tot zaterdag en de wedstrijd van zondag. Samen met goede trainers, hebben ook geavanceerde apparatuur om aerobics oefeningen leren.

Adres: 1st Floor, Achter Meena Bazar, Hotel Green Park Road, Ameerpet, Hyderabad

Telefoon: 040 6688 4949

Raj aerobics:

Gelanceerd in 2012, dit is een studio gewijd aan de stad waar je de oefening op een leuke manier kunnen leren. Leer de gezondheid door middel van technische opleidingen aerobics, Zumba, en vele anderen.

Adres: Blooming Dale Road, Nizampet, Hyderabad

Telefoon: 040 2389 3334

Fitbuzz:

Het is een pionier in de fitness-industrie van Hyderabad. Met gekwalificeerde instructeurs en geavanceerde apparatuur, Fitbuzz heeft vele centra in verschillende delen van de stad. Ieder van hun centra heeft een aerobics ruimte scheiden om deze spannende art oefening leren.

Adres: H Geen 1005/04/03/6, Dantapally Chambers, Barkatpura X Wegen, Hyderabad

Telefoon: 040 64151395

Dit zijn de top tien aerobicslessen en opleidingscentra in Hyderabad. Bezoek ze vandaag voor een lichaam gezond en fit!

Kent u andere aërobe training centra in Hyderabad? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha