10 Beste Abs Workout MachinesWillen geripte abs te krijgen? En je verward bent met de juiste soort apparatuur die wordt gebruikt om ze te maken? Nu is het zo dat we soms niet weten wat voor soort machines te werken om het lichaam dat je altijd al wilde.

Dus als gebeiteld abs zijn wat je wilt, dan wat moet de juiste machines die je moet gebruiken zijn? Wil je weten? Dan moet je dit bericht lezen!


Bankje Abs:

Bankje Abs is de machine meest voorkomende en meest gebruikte abs oefening. Het is verkrijgbaar in bijna alle sportscholen of fitnesscentra als de teller kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan oefeningen. De bank ab is ook bekend als een sit-up machine instelbaar, zoals u (stijging of daling) van de hoek van de bank kan aanpassen. Een steile hoek voegt een hogere weerstand en dus moeilijker te werken. Ook een grotere hoek gemakkelijker te doen en meer geschikt voor beginners.

 1. Ga liggen met je rug op de bank.
 2. Zet je voeten in de voetzolen en houdt zijn armen, kijkend naar het plafond en de crisis. Wanneer u crunch omhoog, til je schouders van de bank, ervoor te zorgen dat je niet te tillen je onderrug van de bank.
 3. Houd gedurende 30 seconden. Stap uit en ga terug naar de beginpositie. Gecontroleerde bewegingen zijn de sleutel tot het versterken van de core spieren zoals de rectus abdominis, abdominale laterale, en schuin.

Wiel Abs:

Op het eerste gezicht, het Wiel Abs lijkt eenvoudig genoeg machine om aan te werken. Echter, er is veel meer aan de hand dan wat voldoet aan de ogen. Het lijkt een klein stuur op wielen die je kunt vasthouden aan elke kant.

 1. Om de oefening uit te voeren, ga op je handen en knieën.
 2. Houd het stuurwiel abs en rol je doorsturen naar een rechte lijn liggen (til je knieën van de vloer en het contract van je buikspieren.) Houd deze positie gedurende 30 seconden. Met behulp van je buikspieren, (en niet de zijkanten of de achterkant) trek jezelf terug naar de uitgangspositie. E 'zeer effectief in het versterken van de core spieren, boven- en onderbuik, schuine buikspieren, onderrug, armen, schouders, taille, dijen en benen.

Abs swing:

De schommel Abs is een van die auto's die voortdurend uitgedaagd over. Werkt het of is het gewoon een andere oefening machine die je moet annuleren? Elk type van fitness apparatuur, in combinatie met vetverbranding oefeningen en een goede voeding zal resultaten laten zien. De schommel abs heeft een pin zitting met handvatten aan beide kanten en is bedoeld om de bovenste en onderste helft van het werk.

 1. Zitten in de stoel en zet de voeten met riemen aan de onderkant.
 2. Focus op de onderste buikspieren en contract als je je knieën te trekken naar je borst. Houd gedurende 10 seconden en laat je benen. De schommel abs werkt de buikspieren, schuine en bovenzijde versterkt de onderrug.

Stabiliteit Ball:

Hoewel de stabiliteit bal is niet bepaald een "machine", is een van de meest effectieve apparatuur om de romp toon. De stabiliteit bal is een rubberen bal en enorme opblaasbare die wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, variërend van de versterking van de kern spieren en het evenwicht te verhogen tot houding, fysiotherapie en revalidatie te verbeteren.

 1. Zit op de bal als je in een stoel zou zitten, met je voeten op de grond. Als u nog nooit gebruik gemaakt van een stabiliteit bal voordat zal dit een beetje 'de praktijk nodig hebben, want het is moeilijk om je evenwicht op de bal te houden.
 2. Leg je armen achter je hoofd en onderrug jezelf terug. Houd gedurende 30 seconden en dan terug omhoog, het aangaan van de spieren. De stabiliteit bal zal verbeteren en ontwikkelen van je buikspieren.

BOSU Balance Trainer:

Net zoals de stabiliteit bal, de BOSU Balance Trainer (of Bosu Ball) wordt gepresenteerd als een stabiliteit bal, in tweeën gesneden en geplaatst op een platform. Beide zijden toepasbaar voor training. Een van de meest voorkomende en effectieve abs workouts op de bal Bosu is de plank.

 1. Plaats de zijde bal neer en positioneren zich in een tabel met de ellebogen op het platform en uw lichaam recht.
 2. Trek je buik in en houd je hart te sluiten. Houd deze positie de tabel voor 20 seconden. De Bosu bal maakt de gebruikelijke plank meer uitdagend, want je moet harder werken om je evenwicht te bewaren, werken de dwarse buikspieren, schuine buikspieren, billen, quadriceps, hamstrings en.

Roeier:

De roei-machine is ontworpen om te roeien repliceren met roeispanen buitenshuis mechanische aan beide zijden.

 1. Zittend op de schuifzitting, gebruikers moeten roeien met twee riemen. Kracht en snelheid kan worden aangepast, waardoor elke belangrijke spiergroep werken in het lichaam.
 2. De roeibeweging bestaat uit vier delen: de opname, transmissie, en de afwerking van het herstel. Tijdens elk van deze bewegingen, je je benen, schouders, armen, rugspieren, bilspieren, hamstrings en quadriceps werken. Het beste deel is dat de kern zich bezighoudt met alle eigenschappen die de roeier uitvoert.
 3. Verhogen de weerstand tegen de krimp te voelen.

Pull-ups of kin-up bar:

Wist u dat een eenvoudige bar kan gebruikt worden om de buikspieren toon? Je zou denken dat met de pull-up bar net bouwen aan de romp, armen en rug. Echter, pull-up bars bieden intense routine die versterkt en ontwikkelt je onder-, boven- en schuine buikspieren. Wanneer u een pull-up bar gebruiken, een van de beste buikspieroefeningen is de scissor kick.

 1. Vasthouden aan de bar, hef je rechterbeen in een rechte lijn, zodat deze parallel aan de vloer is.
 2. Zoals je je rechterbeen verlagen, til je je linkerbeen tegelijk. Zo, het nabootsen van de beweging van een schaar. Deze oefening werkt de lagere rectus abdominis, schuine buikspieren, borstspieren, biceps en.

Captain's Chair:

Captain's Chair is een oefening machine met rugleuning en armleuningen opgehangen aan beide zijden. Vergelijkbaar met de pull-up bar, je het gewicht op de armen op te schorten, met uw rug stevig aan de rug en de voeten van de vloer.

 1. Een eenvoudige buikspieroefening die kunnen worden uitgevoerd op de stoel van de kapitein is om je knieën te buigen en verhogen het niveau van het leven. Tijdens de uitvoering van de oefening, moet je ervoor zorgen dat je niet je bovenlichaam te bewegen en worden bewust het contract van de buik.
 2. Als de pull-up bar, werkt deze machine uw rectus abdominis, schuine, en het bekken.

Foam Roller:

De Foam Roller is een veelzijdige oefening. Hoewel het oorspronkelijk werd gebruikt om spierstijfheid en spanning te verlichten, is aangepast als een instrument om spieren te versterken. De foam roller is een instrument van total-body workout die toon uw core spieren, zoals de armen, dijen en buik helpt. Door zijn vorm, wordt gebruikt om de kern spieren te versterken en evenwicht. Voor uw buik, kunt u het volgende jaar draaien met een schuimroller.

 1. Ga op je rug en houd de roller onder uw knieën.
 2. Houd uw handen aan uw zijde en trek je knieën naar je borst.
 3. Houd gedurende 10 seconden en rendement. Voltooi 10 herhalingen. Deze verandering crisis met een schuimroller is effectief voor versteviging en uw onderste buikspieren te ontwikkelen.

Kettlebell:

Kettlebells zijn gewichten die worden gebruikt om gewicht opleiding. Met een handvat aan de bovenzijde die er uitzien als een kruising tussen een halter en een kanonskogel. Een kettlebell oefening die specifiek is gericht op de buikspieren is de Kettlebell Windmill.

 1. Sta met je voeten uit elkaar, houd de kettlebell met uw linkerhand.
 2. Til de kettlebell boven je hoofd en draai je bovenlichaam naar rechts.
 3. Betrek de spieren aan de linkerkant. Na 10 herhalingen, schakel kanten. Deze specifieke oefening gaat de hele kern, de rectus abdominis en de schuine.

Probeer deze machines en krijgt die geripte abs je altijd al wilde! Welke van deze machines ga je proberen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha