10 Best Fitness Apps voor het tellen van calorieën innameVandaag de dag heeft de technologie elk aspect van ons leven ingevoerd. Het leven is veel gemakkelijker en eenvoudiger met de komst van nieuwe technologieën. Computer en de toepassingen worden langzaam over het leven van een persoon nemen en maakt het minder actief. Veel van zijn werk is gedaan met een klik van de muis. Geen behoefte om naar de supermarkt om te winkelen; er is geen noodzaak om naar de balie om tickets te reserveren, of zelfs niet hoeft te gaan naar hun plaats om de rekeningen te betalen. Zelfs een groot deel van de fysieke vorm kan worden gedaan op uw computer of smartphone. Verschillende toepassingen in uw telefoon kan u helpen in vorm te blijven.

10 beste fitness-apps om calorieën te tellen:

Handelend als uw persoonlijke assistent, zijn er verschillende soorten toepassingen, die kunnen wijzen op wat te doen en wanneer het te doen. Deze toepassingen helpen om uw dagelijkse activiteiten te beheersen. De calorieënteller en fitness app is zo'n app die je helpt om gewicht te verliezen en gezond te houden. Helpt bijhouden wat alles wat je verbruikt en de calorieën. Voor deze moet je persoonlijke statistieken, zoals lengte, gewicht, leeftijd, gewichtsverlies doel etc. toe te voegen


Enkele van de populaire toepassingen zijn onder meer calorie teller:

MyFitnessPal:

Het is een populaire applicatie voor de iPhone en Android smartphones. Een gratis applicatie, helpt bij het verwerken van de calorieën die je verbruikt per dag in verband met het beoogde gewicht u wilt verliezen. Je nodig hebt om je dagelijkse activiteit toe te voegen voor het tellen van calorieën net.

Download hier: https://itunes.apple.com/us/app/calorie-counter-diet-tracker/id341232718?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

MyNetDiary:

Deze app helpt u bij het bijhouden van uw natuurlijke dieet te houden. Hiermee kunt u uw dieet om uw levensstijl aan te passen. Het is een gratis applicatie en heeft een online community die motiveert en ondersteunt weight watchers. Wordt gezegd dat de grootste database van voedsel hebben. Het is ook de applicatie sneller en gemakkelijker te gebruiken.

Download hier: https://itunes.apple.com/app/calorie-counter-pro-by-mynetdiary/id352247139?mt=8

Burn Dagelijks:

Dit is een calorie, fitness en training metgezel. Hij heeft een plan voor monitoring van calorieën en opleidingen van wereldklasse, die is ontworpen om uw dieet, fitness te beheren en uit te oefenen makkelijker.

Download hier: https://itunes.apple.com/us/app/dailyburn-personalized-fitness/id472322122?ls=1&mt=8

Maaltijd Snap:

Dit is een goede calorieënteller. Je neemt een foto van uw dagelijkse maaltijden en zal u vertellen de calorieën die je gaat om te consumeren. Dit is niet een gratis app, maar elke cent waard!

Download hier: https://itunes.apple.com/en/app/meal-snap-calorie-counting/id425203142?mt=8

Calorieën Pro:

Deze applicatie is een goede applicatie, die het bijhouden van calorieën tellen, gewicht controle, het scannen van barcodes en oefening maakt. Ondersteunt uw doel van gewichtsverlies.

Download hier: https://itunes.apple.com/en/app/calorie-counter-pro-by-mynetdiary/id352247139?mt=8

Lifesum:

Dit is een goede oefening en calorie-tracker die u gratis kunt downloaden op je iPhone. Ook vertelt u hoeveel van koolhydraten, eiwitten en vet dat u verbruikt. Het heeft een interessante.

Download hier: https://itunes.apple.com/in/app/lifesum-lifestyle-tracker/id286906691?mt=8

MyPlate Door LIVESTRONG:

Zelfs een gratis applicatie, volgt niet alleen de inname van calorieën en de effecten van lichaamsbeweging, maar registreert ook uw activiteiten. Het heeft een enorme data van voedsel geeft u de details, zoals calorieën, vet niveaus van elke. Een perfecte manier om het bereiken van uw gezondheid doelen!

Download hier: https://itunes.apple.com/in/app/livestrong.com-calorie-tracker/id295305241?mt=8

Weightwatchers:

Een populaire app, de Weightwatchers bieden zowel korte als lange termijn effectiviteit. Het heeft een enorme database van voedsel, die ook maaltijden in een restaurant. Dit is ook een gratis applicatie.

Download hier: https://itunes.apple.com/en/app/weight-watchers-mobile/id331308914?mt=8

Coach Mydiet:

Deze applicatie is gericht op vrouwen. Duwt u te houden aan uw gewichtsverlies doel. U kunt aangepaste herinneringen instellen om meer water te drinken, of eet een gezonde maaltijd. Helpt u de verleidingen voeding, beweging en bestrijding van luiheid met foto's en slogans van inspiratie te weerstaan. Dit is een gratis applicatie.

Download hier: https://itunes.apple.com/us/app/my-diet-coach-weight-loss/id552341639?mt=8

10. SparkPeople:

Deze applicatie werkt als een calorieënteller, lichaamsbeweging en gewichtsverlies tracker. Hij demo ook oefening laten zien hoe dat te doen wat oefeningen populair. Dit is een gratis applicatie.

Download hier: https://itunes.apple.com/in/app/calorie-counter-weight-loss/id568471693?mt=8

Voor degenen onder u die een vriend nodig hebt om te helpen en begeleiden u met uw doelstellingen van het gewichtsverlies, is getroffen geluk. Deze applicaties helpen om een ​​telling elke dag te houden op uw calorie-inname. Deze toepassingen gewoon rocken! Probeer ze vandaag!

Gebruik een app om u te helpen gewicht te verliezen? Wat is uw favoriet? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha