10 Best Eye Make-up video op You TubeDe ogen zijn een van de belangrijkste bepalende kenmerken van ons gezicht. Een paar dramatische ogen kunnen gemakkelijk vinden ons in de menigte, terwijl de slechte oog make-up volledig kan ruïneren onze blik. Is het niet? Het maken van de ogen wordt beschouwd als het belangrijkste deel van de truc. Vraagt ​​u zich af hoe u de juiste definitie aan uw kuikens op je best uitzien geven? Nou, wij tonen u de meest populaire oog make-up video op youtube. Deze zijn zeker om u enorm helpen om dat dramatische, mooie paar ogen te krijgen.

Top 10 Youtube Eye Make-up van de video:

Hier wordt beschreven de tutorial oog make-up meest populaire en best youtube om u te helpen die op zoek iconisch voor uw ogen.


Natural Glamour Eye Make-up video:

Als je alles wilt natuurlijk houden, kiest u deze prachtige oog make-up, zoals in de video. Maakt de ogen kijken glamoureuze zonder het gebruik van cosmetica te sterk. Alles wat je nodig hebt is om de juiste producten te kiezen en deze producten goed aan de natuurlijke vorm van je oog te verbeteren.

Perfect Everyday Eye Make-up van de video:

Een oog make-up elke dag moet makkelijk, snel en dun. Deze video laat zien hoe je een natuurlijke look perfect te bereiken voor dagelijks gebruik in enkele minuten! Zelfs als je een beetje 'reflexen om dit te gebruiken, komt wel goed met make-up dag.

Glittery Smokey Eye Make-up van de video:

Smokey ogen zijn altijd in de mode. Als ze aankomen met een vleugje glitter, uw kuikens echt een nieuw niveau te bereiken. In deze video tutorial, krijg je te leren hoe je een geweldige rokerige oog make-up te maken voor alle soorten ogen. U kunt er het beste van te maken door de toevoeging van een lichte aanraking van reflecties.

Glam Eye Make-up van de video:

Hier is een absoluut prachtig oog make-up die u wilt proberen. U kunt dit te bereiken kijken voorbereiding ogen met een base coat en maken ze glamoureuze tinten met blauw, wit en zwarte oogschaduw. Eindigen met een mooi schot van zwarte mascara en een beetje 'van rode glitter.

Sterrenhemel, Cut-voudig Eye Make-up van de video:

Op zoek naar een truc van het oog dat kan bijdragen aan vermindering van uw oog vouw? Neem eens een kijkje op deze video en je zal de trucs te leren. Ook leert u hoe u een paar mooie ogen starred met de hulp van een beetje 'zilveren glitter krijgen.

Leopard Eye Make-up van de video:

Dit is een truc van HD tutorial die laat zien hoe je een aantrekkelijke uitstraling en unieke luipaard ogen krijgen. Als u zich klaar voor Halloween of proberen om iedereen in een partij met je uiterlijk te verrassen, deze unieke oog make-up is een absolute maat voor elke gelegenheid.

Arabisch Eye Make-up van de video:

Als het gaat om uw mooie ogen te benadrukken, kan er niets beter dan een oog make-up Arabisch zijn. Levendige kleuren en verbazingwekkende stijlen zijn de twee belangrijkste activiteiten van deze uitzonderlijke look. Zeker als de donkere ogen en sensuele gecreëerd in deze video tutorial.

Barbie Eye Make-up van de video:

Willen zo schattig en mooi zoals Barbie kijken? Krijg deze Barbie oog make-up look. Het is in wezen een rokerige oog make-up in twee felle kleuren zoals roze en goud worden gebruikt voor oogschaduw. Als u wilt, kunt u het aantrekkelijker te maken, het kiezen van verschillende tinten van dezelfde kleur.

Intense Cat Eye Make-up video:

Wie houdt er niet sexy, kat katachtig ogen? Nou, nu je kunt het gemakkelijk te krijgen. Deze intense kat oog make-up video tutorial zal je leren hoe je de zoetste zoet en ogen kan worden omgezet in een paar kuikens moordenares.

Goth/Metal Eye Make-up van de video:

Tot slot, hier is het uiterlijk van het oog Goth metaal of voor diegenen die liever zware, donkere make-up. Als u wilt de sport iets totaal anders, deze ogen donker blauw met een vleugje roze zijn perfect voor u. Je hebt je oog make-up favoriete video hier te vinden? Probeer niet en deel uw ervaring op youtube video oog make-up bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha