10 best bewaarde geheimen magere meisjes moeten weten over10 best bewaarde geheimen magere meisjes moeten weten over

De wetenschap begrijpt niet waarom sommige mensen lijken op het gewicht gemakkelijker dan anderen te zetten, want er zijn veel factoren betrokken zijn. Sommige, hoewel niet veel, het kan worden neergezet om de genetica, maar de rest is te wijten aan een combinatie van verschillende factoren, zoals voeding, lichaamsbeweging, type werk en de algemene gewoonten die een persoon aanneemt in het leven keuzes van elke dag. Hoewel de exacte redenen niet kan worden vastgesteld, zijn er enkele dingen die magere meisjes niet met elkaar gemeen hebben, en hier zijn tien van hen:

1. U krijgt een voldoende hoeveelheid slaap

Een van de meest verbazingwekkende dingen die je gewicht kan invloed hebben op de hoeveelheid slaap die je krijgt. Gebrek aan slaap kan het lichaam om te reageren vrijgeven hormoon cortisol, waardoor je hongeriger dan normaal te voelen, om een ​​regelmatig slaap te krijgen en 's nachts, is het belangrijk, als u wilt uw gewicht stabiel te houden.


2. Ze kunnen niet stil zitten voor een lange tijd

Normaal gesproken vindt u dat dunne meisjes zijn degenen die niet stil kan zitten voor zeer lang. Een studie wees uit dat zwaarlijvige mensen zitten voor een gemiddelde van twee uur per dag meer, dat dunne mensen doen. Het is niet alleen uit te werken die u kunnen helpen gewicht te verliezen, alleen maar om meer actief in de gehele dag werken te lang, en mensen die niet stil kan zitten kan 350 calorieën per dag, vergeleken met degenen die veel tijd door te brengen niets doen.

3. Ze weten wanneer ze genoeg te eten hebben gehad

Veel kinderen zijn opgegroeid met de regel dat je je bord moet duidelijk tijdens de maaltijden. Magere meisjes, echter niet het punt zien in vulling zichzelf uit te breken gewoon beleefd te zijn en bereid zijn om te zeggen dat ze vol zijn en laat een beetje 'van eten op hun bord.

4. Weeg

Dunne mensen worden regelmatig gewogen om een ​​oogje op hun gewicht te houden. Raak niet in paniek over een ounce of twee hier en daar, maar ze zijn zich bewust van hun gewicht. Op zichzelf regelmatig wegen, is het makkelijker om een ​​ounce of twee, die laten totdat het probleem kan worden gemeten in ponden maken.

5. Zij letten op wat ze drinken, maar ook wat ze eten

Gemiddeld Amerikanen drinken 400 calorieën per dag en de calorieën zijn voornamelijk afkomstig uit suiker. Magere meisjes weten dat het gemakkelijk is aan boord extra calorieën op te nemen om dingen te drinken, zoals volle, melkachtige koffie drinken of frisdrank, en u de calorieën die ze krijgen van drankjes zo dichtbij te volgen, net als de calorieën in de voeding.

6. Raak niet in paniek over de honger

Magere meisjes weten dat de honger is niet een noodsituatie die moet onmiddellijk worden aangepakt. Ze niet bereiken voor iets eetbaars dichterbij, het moment dat je voelt de eerste pijn van de honger, omdat ze weten dat ze geen kwaad doen, waardoor pas later te eten.

7. Eet langzaam en genieten van hun voedsel

Magere meisjes eet zelden op de weg, neem de tijd met de maaltijd en te genieten van hun eten. Het is een bekend feit dat als je eten terwijl je afgeleid, dan heb je meer dan je echt nodig hebt eten. Als u zich richten op wat je eet, kauw je eten goed en geniet van de smaak, heb je meer kans om te stoppen met eten als je genoeg hebt gehad.

8. Ze eten alleen als ze honger

Dunne mensen eten alleen wanneer ze moeten en dat ze niet eten voor comfort of plezier. Zelfs tijdens de maaltijden, als je niet erg hongerig, dus ze zal een zeer lichte maaltijd of snack, en eet niet in het belang van het eten.

9. Eet voedingsmiddelen met een hoog water

Magere meisjes hebben de neiging om meer vezelrijke voedingsmiddelen die rijk zijn in het water, van de mensen met overgewicht doen, met andere woorden, fruit en groenten te eten. Ze eten vaak een salade voor een hoofdmaaltijd of wat soep die hen met voedsel laag in calorieën vult; kunnen allemaal helpen om te voorkomen dat over het eten.

10. Ze hebben niet te veel nadruk op voedsel

Voor magere meisjes, eten is slechts een middel tot een doel, niet het einde zelf. Als er niets anders, het eten is een taak die moet worden aangepakt en krijgt in de manier van doen van de dingen meer interessant, zodat alleen eten als ze nodig hebben om.

Elke andere tips voor gewichtsbeheersing te delen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   2
Maart 12, 2015 | 16:20:57 | later 36 notulen

Ik heb respect voor uw werk.

  2   0
Maart 12, 2015 | 19:43:38 | later 3 uur

Нi, las ik uw blog elke dag. Uw stijl is humoristisch wіtty, keep it up nice work!

  4   2
Maart 13, 2015 | 03:39:33 | later 11 uur

Goede tips mager! Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha