10 Beroemdheden met Acne - Ja, je bent niet de enige!

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 28, 2015 Admin Schoonheid 0 55


Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vrouwen in deze wereld leven, dat kan worden gezegd dat huidproblemen, wat zo ooit hebben? Laat me je dit vertellen met volledige bevoegdheid, dan is, is er niet één persoon in leven die kan zeggen dat. Velen van ons hebben problemen met acne op een bepaald punt van de tijd in het leven of de andere. Dit is het feit dat we niet willen toegeven.

Ik weet zeker dat jullie allemaal kijken naar je favoriete celebs en ga ... Yeah right! Waarom een ​​slechte dag huid of zelfs seconden! Maar laat me je dit vertellen, met de levensstijl van hoge stress die leiden, zijn niet gerelateerd aan acne. Ze weten precies hoe om te gaan en hebben een aantal fantastische make-up artiesten die ons te denken van wel!


Als je het niet gelooft, dan kunt u deze beroemdheden met acne controle. Hun beelden hieronder, met en zonder make-up alles uitleggen:

Beroemdheden met acne

Britney Spears:

Britney Spears, 31, is een actrice, zangeres en moeder van twee kinderen. Zijn verantwoordelijkheden als moeder kan belastend zijn voor zijn persoonlijke en professionele leven te beheren, omdat die heeft acne problemen is zeker mogelijk zijn.

Rihanna:

Rihanna, 24, is een kunstenaar en actrice. Omdat het een beroemdheid wordt geleverd met een hoop stress. Heeft problemen met acne op je gezicht en je kunt een aantal tekenen van acne te zien op de wangen in de afbeelding hieronder.

Victoria Beckham:

Victoria Beckham, 38, is een zakenvrouw, modeontwerper, zangeres en moeder van vier kinderen. Nu kan iedereen zich voorstellen hoe ze nodig heeft om te jongleren en beheren van een professionele en persoonlijke leven. Het is niet gemakkelijk voor haar om in de stress en gemakkelijk last van huidproblemen?

Alicia Keys:

Alicia Keys; 31, is een actrice, singer-songwriter, zanger, en de moeder van een kind; heeft ook acne op het gezicht, die is bedekt met make-up.

Katie Price:

Katie Price, 34, is een Engels media-persoonlijkheid, auteur, voormalig glamour model, af en toe een zangeres, zakenvrouw en moeder van drie kinderen. Heeft te veel problemen van acne en maakt gebruik van make-up om het te verdoezelen.

Megan Fox:

Megan Fox, 26, is een model, actrice en moeder van een kind. Heeft puistjes zichtbaar dat u gemakkelijk kunt spotten op de wangen en kin.

Cameron Diaz:

Cameron Diaz, 40, is een voormalig model en actrice die worstelen met acne gevoelige huid. Zijn huid is rood vanwege de algemene gezicht acne. Men kan zich voorstellen zijn strijd tegen zijn huid probleem actrice worden.

Jessica Alba:

Jessica Alba, 31, is een model, actrice en moeder van twee kinderen. Het heeft ook problemen met acne. U kunt de acne op de wangen in de bovenstaande afbeelding te vinden.

Miley Cyrus:

Miley Cyrus, 20, is een actrice, zangeres en songwriter, die bekend staat om acne gevoelige huid hebben. Check out de voorzijde met huiduitslag of acne dat het hele gebied bestrijken. Het omvat ook zijn gebreken met make-up.

Kate Moss:

Kate Moss, 38, is een model en moeder van een kind; die ook bekend staat als de anderen acne roodachtig wangen.

Zo zijn er ook vele andere beroemdheden met acne problemen zoals Nicole Richie, Catherine Zita Jones, Bar Refaeli etc die last hebben van acne.

Dus als je acne op je gezicht en altijd een beroemdheid die je bewondert en een skin wil net als haar hebt, denk dan eens te meer omdat niemand wordt geboren met een perfecte huid. Het komt allemaal neer op een goede verzorging van uw huid te nemen om dergelijke problemen te voorkomen, en wanneer ze worden geïdentificeerd, neem onmiddellijk corrigerende acties.

Ik hoop dat dit artikel over beroemdheden met acne littekens zullen helpen zorgen voor uw huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha