10 belooft dat alle paren moeten doen ELKAAR10 belooft dat alle paren moeten doen ELKAAR

Voordat je hoofd op die eerste dag, de enige beloof u en uw datum te maken tussen hen is dat we zal verhogen. Op de achterkant van je hoofd, je bent niet eens zeker dat je vasthouden aan deze belofte. Immers, je bent verdomme nerveus en je hebt nooit de man, dus wat maakt het eigenlijk uit als je een belofte breken ontmoet?

Maar zodra je in een lange en duurzame relatie met iemand die je jezelf kunt zien groeien oud, is het tijd om te beginnen met het maken van enkele beloften die zeker zal houden. Deze beloften zijn ontworpen om vertrouwen, vriendschap en liefde te bouwen. Ze zijn bedoeld om te laten zien hoeveel je zorg voor elkaar, en hoeveel je je relatie te waarderen.


1. zij beloven om elkaar te luisteren

Communicatie is in het hart van vele dingen in het leven, waaronder een rapport. Zonder de mogelijkheid om elkaar te luisteren, de paren moeilijk ontwikkelen, compromis en blijven doorgaans samen.

Maar het is belangrijk om te onthouden dat de communicatie is een twee-weg ding. Als u wilt dat uw stem gehoord te worden, is het belangrijk dat u wat uw partner te zeggen luisteren. Naar hen te luisteren is om te begrijpen; het betekent dat het aan boord nemen wat ze zeggen en uit te werken een compromis of een oplossing met hen.

2. Ik beloof om elkaar te laten zijn zich

Wanneer we beginnen om uit te gaan met iemand, kunnen we zien dat ze een aantal onaangename trekjes. Maar stel dat het goed is, omdat we in staat zijn om deze dingen op hun plaats later zetten.

Maar "de dingen recht", niet goed, omdat je met hen en niet een gewijzigde versie van hen. Niemand houdt ervan om te worden veranderd; is het belangrijk om respect en liefde van iemand voor wie ze zijn. Ze zijn zelf, en hen aanmoedigen om te zijn wie ze zijn.

3. belofte om tijd te maken voor elkaar

"Schat, heb ik nog steeds niet mijn proefschrift gelezen. Het zou vanavond lezen?"

"Oh, het spijt me. Ik ga vanavond met de meisjes. Ik beloof dat ik een blik over als ik het maken van het diner van morgen zal geven."

"U zei dat zes weken geleden."

"Oh, Kiss Kiss."

Leven niet hectisch, vooral in 2015, toen de man en de vrouw zijn beide nodig om een ​​carrière te hebben. Maar echt niet kan veroorloven zelfgenoegzaam met je relatie te zijn. Vind tijd voor elkaar is belangrijk, zelfs na een lange dag werken. Als beide niet in staat zijn om tijd voor elkaar vinden, misschien vind je dat je relatie een beetje 'van rotsachtig terrein raakt.

4. belofte te houden aan elkaar wanneer dingen Rough

Het is absoluut goed voor je om er voor elkaar tijdens de zonnige dagen. Als je man heel goed doet op het werk, je bent gelukkig en steunend van hem. Maar wat gebeurt er tijdens het regenseizoen? Je zal er zijn met een paraplu, of je zal verbergen voor de storm?

Een verbintenis voor het leven iemand er tijdens de slechte tijden, alsmede de goede tijden. Middelen verpleegd ze als ze ziek zijn, en om hen te ondersteunen als ze zonder werk. Het betekent juichen als ze voelen blauw, en hen te helpen omgaan met het verlies van belangrijke mensen in hun leven.

5. ze beloven elkaar te respecteren

Als je post uit voor de nacht met vrienden, hebben een beetje respect voor je partner naar huis te gaan toen je zei dat je thuis zal zijn. Bovendien, als je een totale ramp gedronken, slapen in de kamer, oké? En als ze bellen ... de telefoon beantwoorden!

6. Wij beloven om elkaar trouw te blijven aan jezelf

Voordat je in een relatie aan te gaan, vaak hebben we onze eigen individuele doelen. Wij willen een succesvolle carrière, financiële zekerheid; we hebben een verwachte pad van zelfontplooiing, en misschien zelfs willen om terug te gaan naar school om een ​​MBA te doen.

Maar als we in een lange termijn, kan het erg makkelijk om al deze doelen voor zelfontplooiing vergeten. In plaats daarvan, hij glipt in een leven van pyjama, knuffelen en ijs. Het is echter belangrijk dat dit niet gebeurt. Uw partner kreeg samen met u voor u, en ik wil dat je verder zijn wie je was. Ze willen niet uit het oog te verliezen van je doelen, simpelweg omdat je je comfortabel in het leven zijn gegroeid.

7. belofte van een compromis

In een relatie, er zijn momenten waarop je zou kunnen hebben om een ​​compromis over iets eenvoudigs als kiezen wat te kijken op televisie deze avond, of wanneer je tot een compromis over zoiets complex als wat je partner om te drinken.

Vóór het aangaan van een lange termijn relatie, moet je een gelofte van elkaar dat u geschillen vreedzaam op te lossen en hard werken om een ​​compromis te bereiken. Als je dat niet doet, kan een onderwerp van een felle en bittere oorlog waarin niemand wint geworden. En er is geen noodzaak om je te vertellen hoe dit rommelig zou kunnen zijn.

* En nadat je ruzie hebt gehad, een van jullie moet pizza bestellen.

8. ze beloven van elk Cheerleader te zijn

Het is één ding voor u om te enthousiast over je kleine overwinningen in het leven, als een baan promotie of een nieuwe jurk u kocht op verkoop, maar het is even belangrijk om de overwinningen van je partner te vieren.

Hoewel het feit dat twee hit onder par op de golfbaan absoluut niets voor u zou kunnen betekenen, het betekent veel om hem - en hij wil achter zich te krijgen. Dus, in plaats van het spelen met je haar en sarcastisch zeggen "geweldig", moet u ervoor een plechtige gelofte achter elkaar te krijgen en juichen elkaar op. Het is een team werk, mensen.

9. We beloven om dingen spannend te houden

U denkt misschien dat u het harde werk hebben gedaan om samen te blijven, maar denken als dit betekent dat je zowel zelfgenoegzaam worden en afglijden naar een leven van eentonigheid 9-5. Wil je echt wilt dezelfde monotone, week in, week uit doen? Je natuurlijk niet!

Als u verwacht dat uw partner om gelukkig met een leven van geestdodende routine, je hebt problemen. Ja, het leven kan erg druk, maar het is belangrijk dat u aan uw relatie en dingen spannend te houden. U kunt dit doen via de verrassingen, of geïmproviseerde reizen, zoals een camping trip meteen na het werk op vrijdag.

10. belofte om te kijken na uw gezondheid

Als u alleen woont met absoluut geen banden met iemand anders, dan kun je doen wat je wilt met je lichaam. U kunt varken uit elke avond zo veel als je wilt, drinken wat je wilt, en hoeveel je wilt roken.

Maar als je in een relatie, je moet een verbintenis tot de andere persoon om gezond te blijven. Ze houden van je en willen vele jaren samen met u mogelijk. Ze willen niet te zien gaan naar ruïne, tot het punt waar je bal niet eens kunt spelen met je kinderen meer zonder zorgen en flauwvallen. Alleen is het niet goed. Zo sloot de junk food en ga naar de sportschool, toch?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha