10 BELLE en inspirerende liefde citaten en gezegden10 BELLE en inspirerende liefde citaten en gezegden

Liefde is een prachtig ding onverklaarbaar. Je weet dat wanneer je verliefd bent, of je denkt dat je doet, maar probeer om de liefde van de mensen die nog nooit hebben geprobeerd het voor echt verklaren en je kan dat heel moeilijk om te doen vinden. Hier zijn tien woorden van inspiratie van een aantal beroemde mensen, die proberen om de liefde een beetje 'beter uit te leggen:

1. "Ik hou van je niet om wie je bent, maar om wie ik ben als ik ben met u." - Roy Croft

Nou, dit is slechts een deel van wat liefde is alles over, maar het is misschien een belangrijke rol. Liefde maakt twee mensen als geheel, als ze samen zijn, of het kan gewoon verliefdheid.


2. "Als ik een bloem voor elke keer dat ik dacht dat je ... Ik kon door mijn tuin lopen altijd." - Alfred Tennyson

Wanneer je een aantal mooie woorden nodig heeft, vraag dan een dichter! Dit citaat verklaart een ander aspect van de liefde, en dat is dat, zelfs als je uit elkaar bent, je bent nog steeds in elkaars gedachten, wat je ook doet.

3. "Een heleboel mensen willen rijden met u in de limo, maar wat je wilt is iemand die de bus zal nemen wanneer de limo afbreekt." - Oprah Winfrey

Een veel meer welsprekend te zeggen, goed of slecht, Oprah Winfrey geeft een meer moderne kijk op dit aspect van de liefde. Heel eenvoudig, als je iemand voor hun goederen en geld te houden, dan hoef je je niet allemaal houden.

4. "Liefde is een betere leraar dan de plicht." - Albert Einstein

Dit is een van de liefde citaten en gezegden geïnspireerd door een van de grootste denkers van alle tijden. Meestal beschouwd als de grote man van de natuurkunde, in plaats van een man van liefde, Albert Einstein dat hij getrouwd was tweemaal en had kinderen. Hier past hij zijn gedachten naar de laagste voor de dingen van de aarde met een citaat dat zegt waarschijnlijk dat als je van iemand houdt, je dingen doen omdat je wilt en niet omdat je moet.

5. "Je weet dat je in de liefde als je niet wilt in slaap te vallen omdat de werkelijkheid is eindelijk beter dan je dromen." - Dr. Seuss

Kinderen auteur, Dr Seuss, wist alles over ontsnappen werkelijkheid, het maken van zijn wijze woorden over de liefde nog schrijnender. Het is waar dat als je diep in de liefde, in slaap vallen net lijkt een vreselijke verspilling van kostbare tijd.

6. "De beste en mooiste dingen van deze wereld kan niet worden gezien of gehoord, maar moet worden gevoeld met het hart." - Helen Keller

Als je begrijpt dat Helen Keller was doof en blind, u dit citaat begrijpen zelfs meer. Als iemand wil het belang van het hart in de liefde te begrijpen, dan zou het haar.

7. "Een kus is een mooie truc ontworpen door de natuur naar spraak stoppen wanneer woorden overbodig." - Ingrid Bergman

Misschien wel de woorden kan echt niet de liefde te beschrijven en dan, alles wat je nodig hebt is een kus met de juiste persoon te begrijpen. Soms is dat kan veel meer dan welke woorden betekenen toch.

8. "Liefde is een vriendschap op muziek gezet." - Joseph Campbell

Amerikaanse mythologie, schrijver en docent, Joseph Campbell, onder woorden te brengen van het feit dat de liefhebbers moeten beste vrienden ook, maar ook dat het een heel speciaal soort van vriendschap zijn.

9. "Bij de aanraking van liefde wordt iedereen een dichter." - Plato

Griekse filosoof Plato, geboren rond 425 voor Christus, maakt een punt hier, dat is nog steeds geldig vandaag, want iedereen lijkt vreemd om liefde poëzie, bloemen en romantische beweegt, als ze in de liefde, mannen ook!

10. "Als ik weet wat liefde is, het is aan u te danken." - Herman Hesse

En tot slot, dichter en schrijver, Herman Hess vat het feit dat je echt niet weet wat liefde is, totdat ze zijn het verzamelen er jezelf.

Wat is uw favoriete inspirerende liefde citaten en gezegden?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha