10 belangrijkste vitaminen voor vrouwen boven de 40Heeft u zich moe voelt de hele tijd? Zijn die lijnen en rimpels prominenter dan voorheen? Heeft u pijn in uw gewrichten? Als je antwoord met een 'ja' tegen een van deze vragen, wilt u misschien denken over dat sommige vitamine supplementen in uw dieet.

Iedereen verdient sterke botten, gezonde huid, en rustgevende slaap. Dus, moet je je zorgen. Het is niet ongewoon voor sommige vrouwen ervaren een verlies van libido, trage stofwisseling en lethargie waarin zij hun 40thbirthday bereiken. Veroudering is onvermijdelijk, en net als andere wrede waarheid van het leven, maar het is niet genoeg.


Dus, hoe jong en in vorm te blijven zo lang mogelijk? Nou, om te beginnen met sporten, of wilt u misschien overwegen het toevoegen van deze vitamine supplementen aan uw dieet.

Laten we eens een kijkje bij enkele van de essentiële vitaminen, zodat het je energie niveau kan houden stijgende zelfs als je leeftijd!

Strontium:

Vrouwen boven de 40 met een familiegeschiedenis die osteoporose, of risicofactoren geassocieerd met botverlies moet 340 mg van dit mineraal supplement dagelijks in te nemen omvat. "Strontium is aangetoond dat bijna twee keer zo effectief als geneesmiddelen voor osteoporose verbeteren botdichtheid zijn - zonder bijwerkingen," zegt Fibromyalgia en vermoeidheid Center directeur, Dr. Jacob Teitelbaum. Studies uitgevoerd door de New England Journal of Medicine bleek dat vrouwen die supplementen van strontium nam ervaren een toename van de botmineraaldichtheid in de lumbale wervelkolom met ongeveer 15 procent over een periode van drie jaar.

Ribose:

Ribose wordt meestal weggelaten uit de vitaminesupplement industrie mainstream. En 'de dark horse onder voedingsstoffen. Het is bekend om de energie te verhogen met bijna 60% in drie weken. Onderzoek Dr Teitelbaum in het Journal of Alternative Medicine en gratis waargenomen dat ongeveer 70% van de proefpersonen die ribose supplementen ingenomen tentoongesteld mentale helderheid, rustgevende slaap, minder pijn en meer energie. De wetenschappers ontdekten ook dat ribose stabiliseert de diastolische druk bij patiënten met een familiegeschiedenis van hart-en vaatziekten en aderverkalking.

Vitamine D3:

Vitamine D3 heeft vele voordelen. Een zorgwekkende trend is dat zelfs in landen met een goede hoeveelheid zonneschijn, mensen die lijden aan een gebrek aan vitamine D. Volgens BodyLogicMD medisch directeur Dr. Keith Wharton "Onderzoek heeft aangetoond dat een adequaat niveau van vitamine D3 kan u helpen een gezond gewicht te behouden , verminderen het risico op osteoporose en zelfs af te weren depressie. " Hij merkt ook op dat het gebrek aan vitamine D pijn in verschillende delen van het lichaam kunnen veroorzaken. SAD (seizoensgebonden affectieve stoornis) is een ziekte die wordt gekenmerkt door lage niveaus van vitamine D serumspiegels.

Foliumzuur:

Foliumzuur is een van de meest belangrijke vitaminen B. E 'werd ondervraagd als een grote remedie voor depressie, zoals aangegeven in het Journal of Psychiatry and Neuroscience. Hetzelfde onderzoek papier staat ook dat de geboorte complicaties heersende in de wacht na 40 moeders kan worden afgeremd door het resetten van de niveaus van foliumzuur. Volgens Dr. Wharton van boven "voldoende folaat niveaus zijn gekoppeld aan een verminderd risico van cognitieve achteruitgang geassocieerd met veroudering, zoals dementie en Alzheimer."

Voetbal:

Gepopulariseerd door verschillende tv-commercials als de go-to vullen voor vrouwen boven de 40, voetbal is een van de meest belangrijke mineralen. Tezamen met vitamine D, verhoogt de absorptie. Vergeet niet dat u uw calciumsupplementen nemen met ijzer of cafeïne, zoals ze bekend zijn bij de opname van calcium belemmeren, degraderen naar de darmen. Hoewel er veel calcium supplementen beschikbaar is, kunt u de groene bladgroenten te beschouwen als een natuurlijk alternatief.

Zoutzuur:

Het zoutzuur en pepsine zijn de twee belangrijkste verteringssappen in de maag. Met de leeftijd, het niveau van HCl (zoutzuur) begint te dalen. Dit veroorzaakt indigestie en een opgeblazen gevoel. Dus, de beste manier om deze aandoening te bestrijden is om supplementen te nemen HCL. HCL is ook uitgedaagd om gezond uitziende huid te bevorderen. Lage HCL oorzaak slechte opname van vitaminen van groep B. De studie concludeert dat "In huidziekten geassocieerd met deficiëntie van complexe B, is er een gebrek aan zoutzuur."

Probiotica:

Een studie in de Postgraduate Medical Journal (PMJ) concludeerde dat ongeveer een miljard vrouwen hebben last van urogenitale infecties, zoals infecties van de urinewegen (UTI). Hoewel probiotica zijn gevonden om de gezonde bacteriën herstellen in het spijsverteringskanaal, hun gebruik bij de preventie van urineweginfecties onduidelijk. PMJ geconcludeerd dat de overmaat van antibiotica is de reden waarom infecties verhogen. Een studie opgemerkt dat vrouwen zonder IVU had significante niveaus van een vorm van probiotica: Lactobacillus.

Visolie:

Supplementen van visolie helpen om de juiste hoeveelheid omega-3 essentiële vetzuren, EPA en DHA. Visoliesupplementen algemeen verhogen van de activiteit van de hersenen en cardiovasculaire kracht.

Resveratrol:

Resveratrol is een polyfenol, die sterke anti-oxidant eigenschappen heeft. Resveratrol wordt beschouwd als een effectieve bescherming tegen beschadiging van cellen; remt kankerverwekkende stoffen en helpt te verminderen cholesterol.

Lino:

Lijnzaad is een laxeermiddel dat ook bijdraagt ​​tot het verminderen het cholesterolgehalte in het bloed. Er werd beweerd dat de immuniteit te verhogen en werd verteld aan kanker, zoals borstkanker te voorkomen. Het supplement bevat voornamelijk omega-3 essentiële vetzuren die de gezondheid van de hersenen en het hart te bevorderen. De olie is gewoonlijk aanwezig in zachte gelcapsules.

Hoewel veroudering is onvermijdelijk, kan het zeker worden vertraagd. En deze vitaminen spelen een belangrijke rol in het proces! Hopelijk heeft dit artikel je geholpen heeft te begrijpen wat de vitamine-supplementen die u moet overwegen na de menopauze. Laat ons weten van eventuele suggesties. Laat hieronder een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha